-
http://petitionbureau.org/DarkSoulsForPC petícia za Dark Souls PC verziu.. viem že to ľudí nudí a otravuje niečo takéto, ale samotní výrobcovia by chceli vedieť, že koľko ľudí by chceli PC verziu.. tak nádej tu je :)
-
Příjde mi to od Lukáše divný v podcastu o hře vůbec nemluvil (jako by pro něj neexistovala) recenzi na ni nepsal a vůbec nikde nedával najevo že by ho nějak zajímala. Několikrát navíc říkal že hry na konzolích ve většině případů (když je nemusí recenzovat) nehraje. Důvod proč je to nejlepší RPG napíše do jednoho odstavce, sorry ale tohle je fakt divný.
-
-
není
-
Není jedinej co o tom rozhoduje
-
-
Pokud vím tak on je patronem téhle kategorie takže on má mít finální slovo. tak to aspoň říkal Bach v podcastu.
-
-
pokud vím, tak povaha patronace byla několikrát vysvětlena. poslední slovo není ten nejzásadnější nástroj, jímž patron disponuje
a zaměňuješ poslední slovo a jediné slovo -
Finální slovo neznamená jediný slovo.. Když pět lidí z redakce řekne, že vyhrává dark souls, tak ani finální slovo tohle nezmění..
-
-
v tom případě nemá nějké patronovství cenu...
-
-
No pochybuju že prostě jako jedinej řekne bude tu Skyrim a ostatní si můžou huknout. Prostě se shodli na Dark Souls. Není to tak hrozná hra aby bylo to rozhodnutí k nevíře.
-
-
aha a proč teda Bach v podcastu říkal že by nejlepší akční hru Gears of War 3 za žádnou cenu nedal a že by to dal Batmanovi navíc pochybuju že to Lukáš vůbec dlouhodobě hrál.
-
-
-
-
-
Jelikož je tu i Deus Ex tak toho volím ja. sci-fi rpg má přednost.
A jinak sem věděl, že to bude Dark Souls to je pořádná hardcore záležitost. -
No vidíte, já myslel, že hru roku dostane Skyrim nebo Deus Ex HR, ale úplně jsem zapomněl na Dark Souls. To je asi tím, že je to hra jen na ty konzole, na kterých moc nehraju a taky stojí i po měsících zatracenejch 1300 Kč. Ceny jsou strašně vysoko (nejen u her) a lidi se pak diví, že se tolik krade...
-
-
zavvi.com tam jsou ceny ani neceknes, v pondeli tam byl duke nukem na konzole za 7 liber cili 210 kc + 30 kc posta
-
Aukro.cz - kup teď - 600 kč...
-
-
Wow....tak to sem nečekal. Good job redakce
-
Na Dark Souls jsem skoro zapoměl! Musím to napravit, po odpočinkovém Skyrimu přijde vhod.
-
Tak toto jsem vážně nečekal.
Myslel jsem si, že Skyrim má vítězství jasné. Dark souls jsem přál aby se vůbec dostal mezi vybrané tituly.
Odvážné a dle mého i dobré rozhodnutím. -
Dobre, vy! Nejdriv clanek od Fuky, ted nejlepsi RPG roku 2011 na Games ... si to Dark Souls mam cim dal vetsi chut koupit a zahrat.
-
RPG - pod těmito třemi písmenky se schovává tolik možností, příběhu a hlavně zábavy. Minulý rok byl tímto žánrem narvaný. Nejdřív Dragon Age 2 (kde je?) sice nedosahoval kvalit svého staršího bratříčka ale i tak to šlo hrát potom herní orgie s Zaklínačem 2 po kterém jsme zavítali do "neradostné budoucnosti" s Jensem a nakonec na podzim nám severské větry přivály Skyrim takže hráč s touto krevní skupinou vlastně celý rok nědělal nic jiného než "rozhodoval o budoucnosti světu a tvořil své vlastní příběhy" *4* . Teď se dostnu k vítězu i když jsem ho nehrál věděl bych, že by mě ta hra chytla a jen tak nepustila. Znovu bych měl depky z toho, že nemužu porazit bosse ale jakmile bych ho heroicky udolal měl bych o to větší radost, že se mi to s vynaloženým usilím podařilo. Už kvůli U3 a Dark Souls bych si PS3 pořídil...ehm pokud neudělá nikdo port na PC, což asi nebude *9* . Nicméně rok 2012 je před námi a s ním další rpg pecky alespoň pro mě jako třeba duchovní nástupce Gothicu, Risen 2 (rum a piráti dokonalá volba) a Mass effect 3 sice na sci fi moc nejsem ale i tak je to kvalitni hra. Už jen počkat na Dragon age 3, který doufám nezklame....tímto bych končil muj osobní názor na minulý rok a plný očekávání čekám na to, co nám přinese tenhle (možná poslední ) *1* *1* rok.
-
-
Osobně bych si přál nějakou pořádnou Izometrickou RPG stejných kvalit jako BG2, NWN, IWD a podobně, v lepším (novějším) designu a dalším skvělým příběhem a hodinami hraní. Chybí to tu. Pokud si vývojáři myslí, že čas isometric skončil a máme se přeřadit na pohled ze třetí osoby, tak to jsou podle mě vedle. (Diablo3 se nepočítá *4* )
Ale komu by se chtělo v dnešní době do něčeho takového pouštět? :/ -
-
Ještě ve hrách kromě isometrie chybí ručně kreslená a detailní renderovaná grafika, od dob Age of Empires II případně Knights of Honor jsem nehrál hezčí RTS :/
-
Tak zkus treba Avadon.
-
-
No jó:D Jsem úplně zapomněl, že jsem si Avadon o vánocích na Steamu kupoval...díky za připomenutí:)
-
Zkusím, dík *4*
-
-
Neni zac, ruznych her vychazi spousta. Ale lidi vetsinou vi jen o masovych top titulech u kterych se do marketingu nacpe strasna spousta penez a dostanou se tak do podvdomi hracu (coz bohuzel ukazuje, ze ty naklady na marketing smysl maji). Zajemci o okrajove nemasove zanry holt musi byt trochu aktivnejsi, tem nikdo informace na talir nenaserviruje a musi je sami aktivne vyhledavat. Treba u avadonu je skoda, ze se nedostal ani do nominaci. Protoze vetsina lidi podleha predstave, ze kdyz hra nema drahy marketing a hodne se o ni proto nemluvi, tak ani nemuze byt dobra. A vlastne ten avadon ani nezkusi hrat, bez ohledu na jeho kvalitu. Jsme otroci reklamy.
-
-
-
Izometrický rpg v dnešní době nemá šanci na uspěch .
Ale i tak si myslim, že hry na infinity enginu sou pořád to nejhezčí a mám to radši než hnusnej plastovej unreal nebo ostatní 3D hry přepálený bloomem . -
-
Má šanci na úspěch. A slušnou. Jen moderních izometrických enginu moc není, a nikomu se to nechce psát, protože je to o mnoho náročnější než udělat nový 3D engine, a těch je na trhu spousta k použití. Jo jo infinity byl nej :)
-
-
Kdyz ma sanci, tak proc isometricke rpg hry, ktere vychazi nejsou uspesne? Ve skutecnosti tyto hry pro vetsinu hracu zajimave bohuzel nejsou.
-
To je blbost, klasickej isometrickej engine je asi milionkrát jednodušíí než soudobej komplexní 3D engine. Dneska se to navíc dělá tak, že jde o kombinaci 2D a 3D tvz. 2.5D, ve 3D se nastaví kamera na isometrický pohled a např. pro terén a postavy se používá 3D model zatímco zbytek grafiky (předměty, dekorace na mapu - stromy, zdi) jsou statické 2D bitmapy.
-
-
Neni pravda. Protože jsou věci jako vzdálenost, překrývání, apod. které se ve 3D řeší daleko snáze než v isometrickém enginu, kde je vše napůl.
To tvé 2.5D je porad 3D akorád místo modelů se používaj sprity, což jediné co to ovlivní je rychlost a nákladnost vývoje protože se nemusí modelovat a animovat 3d modely ale jen nakreslí 8 pohledů obrázku.
-
-
-
-
-
Jo a zapoměl jsem na Diablo 3 kolébku rpg....jaký to jsem rpg milovník když jsem pozapoměl na tuhle klasiku, tak dodatečně přidávám. *1*
-
-
Diablo = kolebka RPG!! Asi jsi tuhle diskusi vyhral :)
-
Kolébku RPG? Tak ty máš dost. Ono ani Dragon Age a Witcher zrovna nejsou ukázkové RPG, spíš takové akční procházečky s vývojem postavy... Hrál jsi někdy třeba Wizardry nebo Might & Magic?
-
-
Tak jestli neni Dragon Age nebo Witcher rpg a místo toho tu cpeš jako ukázokove "rpg" might & magic, které rohodne neni čisté rpg ale spíše strategie s RPG prvky tak máš dost ty jak to tak čtu *4* . Akce rozhodně do rpg patří jinak nevim jak by jsi chtěl bez boje mít rpg...ale akce není všechno u mě na prvnách místech je příběh a atmosféra což obě hry mají k tomu je výborná hratelnost tak není co řešit a jsou to rpg hlavně DA:O. Chápu, že možná jseš nasranej ale nemáš být za co páč každý má jinej vkus jak se říká každý má jinej metr a každý je jiný měřitel *3* ale nepovídej mi tu že tyto dvě hry nejsou rpg *4*
-
-
Hele a co ta kolebka rpg? :) Jinak ani Withcer ani Dragon Age na Might&Magic 3-5 nemaji :)
-
Ehm, pleteš si "Might&Magic" a "Heroes of Might&Magic", to jsou dvě zcela odlišné série, byť od stejných autorů. *3*
-
-
-
Kolébku rpg?
-
-
-
Osobne neverím, že najlepšia RPG bola vybraná objektívne a podľa toho, ako sa ľuďom v redakcií páčila. Skôr mi to pripadá ako šikovná ťah, ktorým sa diskusia vyhla hádkam na tému Skyrim vs. Witcher 2.
-
-
Žádný tenhle žebříček není tvořen objektivně. Kdyby to měli udělat objektivně, museli by napsat studii o x stránkách, kde by museli popsat metodologii hodnocení, kritiku hodnocení ze všech možných úhlů atd. atd. a nakonec bych to četl jen já, abych tu zase mohl napsat nějaký "inteligentní" žvást. *1* *3*
-
-
To je fakt, trochu som to zle sformuloval, jednoducho som to myslel tak, že spravili kompromis, ktorým zabránili zbytočným urážkam a hádkam a vybrali hru, ktorá by v prípade, že by tento rok jedna z dvojica Skyrim-Witcher 2 nevyšla, vôbec nevyhrala.
-
-
souhlas. jejich hodnocení je přijatelný kompromis. každopádně diskuze zase bude předlouhá. *1*
-
-
-