Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tu citam tie prispevky DS vs Skyrin a obzvlast ma zaujimaju tie psaze k boju.Som PC hrac only DS som nikdy nehral no podla recenzii a odoziev hracov mu fandim a ak je pravda co vravia tak bude zrejme lepsi nez skyrim.Skyrim je naozaj dobra a hutna hra ale obhajoba typu na boji v skyrime nezalezi je podla mna uboha minimalne ja jej neverim ani fn.Samozrejme ze na nom zalezi a to vo velkej miere nemusi to by prvok na ktorom stoji a pada cela hra ale je to prvok bez ktoreho by sa teda rozhodne nezaobisla a teda je nesmierne dolezity.A tu skyrim zlyhava na plnej ciare jedine s cim ma bavi aspom trochu boj je stit a mec a tak ma aspom ako taky zmysel nie len tupo rubat ale aj blokovat ale to je tak vsetko je to prilis trivialne prilis jednoduche a nezazivne dokonca aj klikfest diablo ma so svojim systemov skillov daleko prepracovanejsi boj-je to naozaj velka smutna skoda.
    • absolutně nechápu, co vám furt vadí na bojovém systému ve skyrimu... jasně, není to mount and blade, ale... Srovnávat (a vlastně navíc vychvalovat) mačkání skillů v diablu s bojem ve skyrimu je projev blbosti a nic víc. Mimochodem, bojový systém se ničím výrazně neliší od Oblivionu a je daleko lepší než v Morrowindu. A jak jsem psal, v TES jsou důležitější jiné věci - primární je příběh. prostředí, lore hry atd. Pokud chcete zažít pořádný pocit z boje, hrajte něco jinýho. TES série vždycky byla o něčem jiném a když to nechápete, nehrajte jí!!! Skyrim je jen pokračovatelem předchozích dílů a pokud vám to vadí, nehrajte ho.

Víte, podle mě je jedním ze základních problémů to, že spousta lidí přišla k sérii TES až u Skyrimu a že vůbec nechápe, o čem tahle série je. Cítím to z mnoha příspěvků tady v diskuzi. Pak si tihle lidi neuvědomují, že Skyrim je jen pokračovatelem předchozích dílů a že od něj nelze očekávat nic více.

A jak tu bylo uvedeno, DS je stoprocentně postaveno na boji a atmosféře. Skyrim je postaven stoprocentně na atmosféře a otevřeném světě a na možnostech. Nemůžete přeci chtít, aby měl Skyrim propracovaný boj jako v DS, když je postaven na něčem jiném. To bych pak mohl DS vyčítat, že je tam tuneloidní svět. Ale já mu to nevyčítám, protože je prostě DS o něčem jiném.
      • eeeee
        Dark Souls neni tuneloidni. Dark souls sice nema tak rozsahly svet, cele se to odehrava na hrade a jeho blizkem okoli plus podzemi, ale porad je to otevreny prostor. Kompaktni a skvele designovany, na rozdil od skyrimu je zde promysleny a rucne udelany kazdy metr ctverecni.
      • Zle mackanie skilov v diable vedie k debaklu a k neuspechu.Neuspech v boji je v skyrime vlastne (vinou hraca) nemozny proste bud urubete vy supera alebo on vas.Absolutne nechapem vase naivne ocakavanie ked tvrdite ze od subojov mozem ocakavat len to co bolo v dieloch predoslich.Ja na rozdiel od vas ocakavam progres a zlepsenie nie tupe opakovanie toho sameho.Ano v TES su aj ine veci na praci a k videniu ale bojovy system a teda znacna a dolezita cast hry za moc nestoji.Tvarit sa ze bojovy system je uplne irelevantny je naozja stupidne uz vas vidim ako behate po tom rozsiahlom svete a bavilo by vas to bez jedineho suboja.
        • Nepíšu, že je bojový systém úplně irelevantní. Píšu, že hra na něm není postavena a že je postavena na něčem jiném a že bojový systém není téměř v ničem jiný a že ani nikdo nečekal, že se ten bojový systém výrazně zlepší. Buďme realisté. Dobrá, jdu vyčítat DS, že nemá propracovaný obchodní systém. Je to stejná pitomost jako to od vás...

Pro mě je boj jen nástrojem k tomu, abych se dozvěděl více o Skyrimu, o lidech, kteří v něm žijí. Nepotřebuju tam zdolávat bose půl hodiny. Právě naopak jsem rád, když ho vyřídim během pár minut a jdu na jiný úkol.

A pokud tedy chcete pořádný bojový systém, zkuste Mount and Blade. Opravdu skvělá hra. Mimochodem, je to hra, která staví na svém bojovém systému. Logicky tedy od ní nečekám propracované questy, jako jsou ve Skyrimu. Prostě každá hra se na něco zaměřuje a je to logické. Pokud to nechápete, musíte se dlouze zamyslet. Jinak to nejde.
          • nemienim tu slovickarit ci je alebo nieje na nom postaveny faktom je ze bez boja by skyrim nebavil nikoho.Zajdem do extremu prestavte si ze miesto vami ovladaneho boja sa vam vzdy pri superovi len premietne animacia s nahodnym vyslekom pochynujem ze by ste bol nadseny z toho ze sa len zjednodusil sposob ako sa dozvediet nieco viac o skyrime.Zial skyrim od podobneho defektu nema az tak daleko ako by som si ja prial.
          • Malleth
            Ty si asi nepochopil tu poentu. To že na soubojích není hra postavená, neznamená, že je v pořádku, když je udělaj blbě. I kdyby tam byli jako minihra, měli by mít vzhledem k tomu odpovídající kvalitu.

To co píšeš o obchodním systému DS je opravdu pitomost. Ten funguje úplně bez problému, což se o soubojích ve Skyrimu říct nedá.

U hry je důležitej celek a celek je jenom tak kvalitní, jaký jsou jednotlivý jeho součásti.
            Můžeš mít sebelíp udělanej svět a krásnou grafiku, ale když se to prostě blbě hraje, tak to celej zážitek stáhne ke dnu.

Mount and Blade sem hrál a ty souboje tam nejsou zlý.
      • Malleth
        Jestli je podle tebe v TES primární příběh, tak to je trochu smutný, protože ten je dost zlej (obzvlášť) ve Skyrimu.

To že je combat systém tupej klikfest bez špetky taktiky už v Morrowindu neznamená, že je to dobře. Právě naopak, studio by na něm mělo zapracovat.

Neříkám, že ho měli udělat tak jako v Dark Souls, ale měli ho udělat tak aby funguval v rámci toho žánru a to nefunguje.

Pokud ti vadí srovnání s Dark Souls, tak se podívej třeba na Risen nebo Witchera 2
        • Ty jsi přesně ten typ člověka, o kterém jsem tu psal. Pokud píšu o příběhu, nemyslím tím hlavní linii ale prostě příběh světa samotného. Příběh si píše každý hráč sám. V tom je kouzlo série TES. Herní příběhy pak tvoří takovou kostru - ale je to jen kostra a nic více.
    • nemozem vsak opat nespomenut fatalne zlyhanie redakcie ked kralom mezdi fps hrami tochto roku sa stala konzolovka-to je vskutku neslychana zhovadilost ignorujuca najdolezitejsie prvky vo FPS hrach.
  • kotty
    Letos to byl na poli RPG hodne vyrovnany souboj. U me by o fous vyhral Zaklinac 2. Rozhodne nebyl dokonaly, ale podle me si to zaslouzi pro tu skvelou podporu ze strany vyvojaru, solidni vyvoj postavy (nicmene v 1. dile se mi libil vic), krasnou grafiku, kvalitni dabing a pribeh (byt ten me paradoxne zklamal nejvic na konci, kdy jsem mel pocit, ze jsem hru vlastne jeste nedohral a mela by pokracovat). Skyrim je fajn, ale nejak se do toho porad nemuzu zazrat jako napr. u Oblivionu. Jednodusse tolik nebavi a to je podle me celkem zasadni problem. Ale za mody a sandboxovy pojeti ma u me jednoznacny plus. Deus Ex me zas dost otravil temi neuveritelne dlouhymi loadingy, navic byl vyvoj postavy dost ochuzeny a hra vylozene podbizela ke stealth modu, coz treba me moc nesedi. A "velikost" Detroitu byla k smichu. Dark Souls jsem bohuzel nemel moznost hrat, rad bych se presvedcil, jestli oceneni vyhral pravem. Chtelo by to PC konverzi *4*
    • Dlouhy loading byl odstranen hned prvnim patchem (1-2 dny po release date). Patch se ti urcite jakozto majiteli originalni verze stahl automaticky pri spusteni... nebo nam tu pirat breci, ze jeho verze neslapala tak jak ma?
      • kotty
        Fascinuje me, jak nekteri lidi z celyho prispevku dokazou vypichnout jen to negativni (nebo si to aspon mysli), navic bez toho, aby znali podstatny skutecnosti. Ani nevis, jestli jsem hral na konzoli nebo PC, pripadne jakou konfiguraci mam (na nekterych k rapidnimu zrychleni nedoslo). Loadovani jsem navic daval do srovnani s ostatnimi RPG, napr. s takovym Skyrimem, kde clovek ceka par sekund (nekdy ani to ne).
  • Dark Souls ma zaujal zo vsetkych najviac. Vyjde to niekedy aj pre PC? Ked hej, tak kedy?
    • Kdyz se podivas na jejich repertoar: http://en.wikipedia.org/wiki/From_Software tak zjistis, ze je to velmi, velmi nepravdepodobne.
      • Tak nepravdepodobné ako dodatočná konverzia Ninja Blade spred dvoch rokov... *3*
    • Asi ne, protoze ted vznikla petice pro to, aby to vyšlo na pc *5* http://petitionbureau.org/DarkSoulsForPC
  • Veskoslav
    Loučím se s Váma, sice večer nikam nejdu, ale zjistil jsem, že existuje MMORPG ze světa Galactica Battlestr a na to, že je v prohlížeči, tak boží. A jak říkal čert ve Stvoření světa: Perte se a žerte se:)
  • Ja si myslim, ze dobre rozhodnutie. Koniec koncov, toto je hra, ktora ma sama o sebe prinutila konecne zainvestovat a kupit si TV + PS3. Samozrejme, prispieva k tomu aj jej predchodca + par inych (God of War 3, Bayonetta, Ninja Gaiden Sigma....), ale to rozhodnutie prislo hlavne kvoli Dark Souls.
    • Malleth
      To jo, Demons Souls je taky úžasnej zážitek.
  • http://www.youtube.com/watch?v=OUXw86Vn8ko&feature=youtu.be&a
    http://tinyurl.com/darksoulspc
    forums.namcobandaigames.eu/showthread.php?t=96407
  • Nebylo by dobre udělat hlavně prušvih roku?? tam je celkem hodně kandidatu...ikdyz vitez je jasny :D navždy :D
    • Mě ne.... Já byl letos velmi zklamán Crysis 2, ale to zcela jistě není vyložený průšvih...kteoru hru máš namysli?
      • Nejvetsi prusvih je Duke, na tuto hru se cekalo 15 let a pak z toho byl naprosty propadak.
      • ta ktera bude v našich s rdcich uz na forever :) snad uz ho nechají spat :)
    • ALE ono se vyviji nové X-com !!!!!! Enemy unknown!!!!! doufam ze po dlouhé době se stane strategie hrou roku!!!
  • Teda tady se člověk nezavděčí. Kdyby to vyhrál Skyrim tak tu bude spousta ubrečánků naříkat, že to neni možný, když je to tak zabugovaná hra.

Spousta čtenářů games by se měli chytit za nos a uvědomit si, že to, že vaše oblíbená hra nebyla první v nějakém žebříčku redakce, není důvod nadávat redaktorům do ho*ad a jiných věcí.

jo a ještě jedna věc: proč by nemohlo vyhrát konzolové RPG? Odkud berete tu jistotu, že RPG by mělo být PC only...
  • God! My! Oh!

Zírám s otevřenou hubou!

Můj potlesk Vám všem pánové.
    • Who gives a fuck goddammit!
    • PreidaQ
      Za mě pro redakci také prst nahoru, lišácky to pánové vyřešili! *3*
  • Oh my god, oh my god, I'm having a heart attack! *8* *8* *8*

Konec světa se skutečně blíží, Skyrim nevyhrál nějakou cenu! *8*
    • Absolutely impossible!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší