Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ale jo s výsledkem souhlasím, jelikož stejně minulý rok nic moc nevyšlo. Anno mně naštvalo, jelikož se do toho srala ekologie, globální oteplování a jiné podobné kýčoviny, Heroes VI mně bavila a příjemně překvapila. Ale stejně pořád zůstávám u Sc, jelkož ten nabízí takřka neomezený multiplayer, navíc začla 5. sezóna, a konečně po roce a půl dodělávám všechny úkoly v kampani *1*
    • Ekologie je v Anno 2070 pouze jako další strategická složka, protože tak musíš brát v potaz i ekologickou zátěž svých činů. Rozhodně to ve hře není nějak zideologizované a bylo by chybou nezahrát si tuhle skvělou hru jen kvůli nějakým hloupým předsudkům.
  • Fakt, že se do top strategií probojovali HOMAM VI, je jasný důkaz, že to v loni měli strategie nahnutý. No aspoň, že ten Shogun to zachraňuje :).
  • Nové heroesy jako návrh na top strategii? To je vtip roku? HoMaM 5 nešahá ani po kotníky, nedej bože to srovnávat s 3! *10*
    • Cahir
      Já si zase myslím, že je ze všech Heroesů nejlepší. Každopádně už dlouho jsem neviděl hru, která by byla mezi fanoušky tak kontroverzní. A rozhodně neplatí, že se líbí jen nováčkům a staromilcům nikoliv.
      • tak zmenily vetsinu zakladnich principu, ktere delaly z Heroesu Heroes, ted je to jak hrat nejakou jinou hru, nerikam, ze spatnou
      • Mně se třeba líbí lehkej ústup od toho infantilního art designu pětky, ale gameplay mi moc nesedí. Je to strašně rychlý, všichni hrdinové se můžou různě teleportovat po mapě, takže je tam člověk nahání jak k*kot. A ještě k tomu brutálně cheatujou, jednomu zlikviduješ celou armádu, z čehož by se vzpamatovával pár tejdnů, přesto ho za dva dny potkáš s armádou ještě větší.

Pětka mi přišla mnohem vyváženější a po stránce hratelnosti lepší (ačkoli asi i tam nepřátelé trochu cheatujou).
        • cheatuje se vsude, to neni o hre, ale o demenci lidi
          • Myslím AI v singlu. Strategie většinou v MP nehraju.
            • jo takhle, tak to mas pravdu ;)
  • situace ohledne strategii je pomerne smutna. kde jsou ty klasicke strategie typu age of empires, command &conquer atd.? nerikam, ze zminene strategie (nektere bych neoznacil ani za strategie) nejsou dobre, ale nechapu kam zmizlel veskery old school... skoda
    • zminene strategie jsem myslel ty z clanku samozrejme ;)
  • nevyšel letos i Men of War Assault Squad?
  • Pro mě jako hráče rts(už spíše občasného) je to smutné když museli přidávat DD aby vůbec měli 4 kandidáty pro strategii roku. *9*

PS Co Oil Rush, vyšel, popř. pokud ne, nějaké info?
  • a co age of empires online.
  • Kde je from dust ?
    • sleepless
      Po dlouhe uvaze jsme From Dust presunuli do jine kategorie - spise nez strategii nam hra pripominala Lemmings, takze ji najdete mezi hrami logickymi.
      • kde jí rozdrtí Portál 2 :-D
        • tak ona je to spíš samao sobě taková kopie Portalu, ale dneska sem to hrál a je to fakt zábava :) Podařený dílko
      • Petře, dejte do logických ještě Q.U.B.E. :) Ne že na to zapomenete :)), je to supr
  • Ai bych tam místo Dungeon Defenders hodil From Dust i přes jeho chyby . Možná i ten Orcs must Die se mi líbil víc.
  • Budete recenzovat Stronghold 3? pred vydanim te hry bylo strasne hype ze to bude stara dobra jednicka v novem tak chci vedet jak to dopadlo...
    • filias
      Četl jsem recenzi v Levelu a teda na to že tam cpou 8mi úplně všemu, tak tohle dostalo snad 4. Tedy je to prakticky nehratelné.
    • jedním slovem katastrofa
    • Ataker
      stronghold 3 není snad ani hra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit