Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no letos sem čekal jen na Heroes 6, a ten mě sklamal jak nejvíc to šlo, mám odehráno 100vky hodin H3 a H5, a 50% hry u mě dělá budování krasneho hradu a to v 6 neni, místo hradu sem našel nakou tabulku co připomíná naky talentový srtrom, bleee.Mám rad strategie ale zrovna shotgun total war jde kolem mě protže se mi hnusí ta kultura, předchozí total wary ušli,...
  • nejlepsi strategie mela byt StarCraft 2 ... a je jedno ze vysla 2010 :P
    • Presne tak Starcraft 2 je bozi mam na mysli multak a skrimish kterej tady asi hrala drtiva mensina hracu pac warez to neumoznoval. *1*
    • Kr.Pa
      fuj, balast roku
  • Jazz
    Jak dlouho bude trvat než se dopracujeme ke Gayrimu (čti hra roku) ?
    • JohnyTheZik
      Teda ty jses vazne trapnej :D..
      • Jazz
        Dík, nápodobně. *5*
    • kostejnesmrtelny
      Dokud ti někdo nešlápne do ksichtu. Zastav se, zařídíme to.
    • Skyrim mam rad, ale byl radsi kdyby to vyhral Zaklinac 2. Dockame se :)
      • Dark Souls je nej hra roku, ale bohuzel to neni masovka, takze nema sanci v takovychto zebriccich pro masy :-).
        • no pořád mi dark souls přijde jako větší masovka než zajlínač
          • A v cem?
  • rancor1223
    Tak Heroes VI nebyly špatné, ale na H3 prostě nemají. Ani se mi nelíbí ten grafický styl který nasadil 5. díl (4. jsem snad nikdy neviděl, tak nevím jestli vypadal taky tak).
    Anno 2070 - Nikdy jsem nebyl schopný ve 1404 nebo 2070 postavit nejvyšší třídu obyvatel atp. asi jsem u hry trávil příliš málo času nebo jen dělal něco zoufale špatně. Kampaň mě nebavila a skirmish mě narozdíl od 1404 také rychle omrzel.
    Shogun 2 TW, pro mě jedna z her roku. Tak výborně jsem se u strategie již dlouho nebavil! Perfektní zasazení do doby, úžasná kultura a zpracování boje! Téměř dokonalá hra! Nemůžu se dočkat datadisku.
    Dungeon Defenders se zdráhám označit strategií *1*, ale nevím, viděl jsem jen videa.
    No a Warhammer 40k jde úplně mimo mě, tyhle rychlé strategie až na vyjímky (Company of Heroes) nemám rád.
  • Erien
    Hodně těžký rozhodnutí, mám doma první tři, a u všech tří jsem nechal mnoho hodin (prej MMO hry žrout času pche :D). Každá je jiná, všechny jsou skvělé. To rozhodnutí jsem Vám nezáviděl a akceptoval bych jakoukoliv z těch tří her. :)
  • bohužel co tak sleduju, tak zatim nic lepšího než Starcraft2 nevyšlo...
    • kostejnesmrtelny
      Bohužel ono nevyšlo nic lepšího pomalu ani tak tři roky předtím (konkrétně od dob World in Conflict). RTSka klasickýho střihu jsou dneska prakticky mrtvej žánr *9*
    • Presne tak starcraft 2 hrozna pecka, toho shoguna bych rad videl na cem to tady mistni strategove hrajou ve full HD se to pri boji cirka 6000 jednotek pri priblizeni seka i na me gtx 590 8gram a 3,4 Ghz procesor (phenom 965) ta hra je optimalizovana pro gtx 590 v sli asi. Jinak starcraft forever uz se nemuzu dockat Heart of swarm.
      • Spíš strategie s velkým jménem přišla v době, kdy už pomalu nic nevycházelo, čili díky tomu pecka jak říkáš, mě to přišlo jako byť precizně udělaný, tak již trochu remake(zase ne tak doslova abych nekřivdil) pecky. Dobrý příklad je třeba Dota 2, taky to dle mě bude pecka(pozitivní kritika i reakce od hráčů jsou i budou), ale nebyla by nebýt originálního modu, byť ten remake tam narozdíl od SC2 které si vzalo "jen" většinu základů je doslova. Prostě sečteno a podtrženo až vyjde CoH2(jestli vyjde), všichni si sednou na zadek(a to byl správný fanouškovský výkřik do tmy!).
      • smejki
        Core i5 750, Win7 64, 4GB DDR3 RAM, HD5850, 1920x1200.... a seká se to jen, když zrychlím hodně velkou bitvu. Ovšem strašného času zabere načítání hry a bitev.
    • Lepšího než SC? Ale solitaire jsou tu už nějakou dobu... ne vážně Shogun je sice strategie tahová, tak se to těžko srovnává, přesto jí SC2 nešahá ani po kotníky, páč zatímco shogun oproti jedničce přinesl spoustu nových herních mechanizmů, tak strarcraft přinesl akorát tak 3D a textury ve větším rozlišení, jo moment, vlastně "operační centrum" což je ovšem upgrade jaxwiň a činí to z něj hru tisíciletí *7*
      • kostejnesmrtelny
        Hele, radši si ten SC2 zahraj. Pak pochopíš, jakou kravinu jsi napsal *3*
      • smejki
        herní mechanika starcraftu 2 je stejná, ale pravidla jsou hódně překopaný. Dále je to po všech směrech dotažené až limitně k dokonalosti. facelift to skutečně není.
      • Bacha, hra tisíciletí může být jen JEDNA! *4*
        • To máš pravdu, ale Skyrim to určitě nebude. *1* Vivat flame-trolling *1*
  • Dungeon Defs...mám zkoušel jsem, SP nic moc multák to snad zachrání:o)
    ANNO leží mi na Steamu a nemám furt odvahu si to zahrát:oP potřebuju volný čas:o)
    Hommam se mi dost líbily..zkusil jsem demo a za hodku jsem si to už koupil na Steamu. Jako hra je to super...cca hratelností jako trojka, ale horší než moje milovaná dvojka.
    Shogun mě neláká..
    já bych se asi nerozhodnul:o)
    Dal bych zde asi zase Dead Island, který mě ze všech her loni bavil nejvíc a je mi jedno že to není strategie:o)
  • a starcraft 2 nic?
    • Ten vyšel někdy v půlce roku 2010, pokud se nemýlím.
      • smejki
        nemýlíš. září/říjen 2010
  • MidnighT91
    Shogun je jasná volba ale něco mi na něm strašlivě vadilo a konkrétně to, že na kampaň máte pouze 60 herních let... Nikdy se mi nepodařilo podrobit si celé Japonsko protože můj shogůn prostě umřel stářím, jednou jsem byl blízko ale moje pokladna ten nápor nevydržela a já zbankrotoval... To byl můj čtvrtej nebo pátej pokus a pak už jsem tu hru nezapnul... Takže zkráceně, vadilo mi že hra nepokračuje tak dlouho dokud nevymře celý váš rod nebo dokud neovládnete všechno...
    • 13_11
      Prý se dá časové omezení obejít tlačítkem „Continue Playing“ – poté, co se načte závěrečné okno. Hra by tak měla končit až kolem roku 1854, kdy se Japonci otevírají světu a společně s Američany začínají samurajům odsekávat půlky.
  • MickeyMutant
    Nezapomněli jste na Frozen Synapse? Té by to mezi pěti nejlepšími určitě slušelo.
    • to je spíše taktická střílečka ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit