Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mne je zklamanim Mafia 2 pravda to, uz je vice jak lonske, ale tak silne ,ze na to nikdy nezapomenu! A zklaman nejsem hrou samotnou ta je naprosto uzasna sklaman jsem zpusobem distribuce kdy se slibovane funkce hry vykuchaji, aby se pak prodavali zvlast jako DLC *11* a nejvic z toho jak se pak vydavatel smesne vymlouva, ze to tak neni pritom zadne dalsi dlc nezy ty vydane hned po hlavni hre, uz nebyly...
  • rancor1223
    Tak mě Dead Island dost zklamal. Čekal jsem víc survival a ne tuhle stupidní, nudnou a špatnou konverzi bez špetky atmosféry. Osobně je pro mě největším překvapením asi Terraria, kterou jsem si zamiloval!
    • Yes, taky me Dead Island neoslovil i kdyz jsem se snazil dat tomu prostor ... pusobi to strasne pustě ...
      • Tak je to prostě Borderlands se zombíkama a bez milionů zbraní... jo, když to hraješ sám, tak je to časem nuda, ale s kámoši v multi je to super.

Ale ten první trailer byl podfuk. Navozoval úplně jinou atmosféru než hra nakonec měla.
        • rancor1223
          Tak to ne, vůbec nepřipodobňuj božský Borderlands k týhle blbovině pro děti! Borderlands je neskutečná zábava i v SP, Dead Island není (pro mě) zábavný! Nejde o množství zbraní, ale o herní principy a zpracování. Podivné plutí kamery, neskutečně debilní otevírání každého kufru ap....
  • Pro mě je největší zklamání to že největší zklamání nevyhrál Skyrim.
    • přestaň hejtovat, nemá to cenu
  • Lawliet
    pro mě je největší zklamání DNF... na naky letadýlka bych se zvysoka mohl.. těch jsou mraky ale duke nukem *10* .. a ty stary screeny vypadaj tak awesome. co bych dal za to zahrát si tu hru co to měla být ..
    • Mraky? Mraky? Kde?
      • Tak nejak. Keď chcem historický bojový letecký simulátor, mám na výber tento nehrateľný CLOD, prehystorický Sturmovik a Rise of Flight. A... to je tak nejak všetko *7*
        • Lawliet
          podle toho co je podle tebe prehistoricky..podle mě je prehistorický duke nukem 3d jestli ste posraní že vam nevychazí každej rok super "bojový letecký simulator" tak ste..... velmi..uzkospektrá skupina lidi..
        • *prehistorický, už idem hajať *4*
  • Pro mě je Bastion nejen překvapením roku, ale i hrou roku. Kolik hodin jsem strávil získáním nejvyšší odměnu za střebu z luku, ach jo :)
  • gemini rue vypada jako pekna sra.ka s hnusnou grafikou
    • Ty vypádáś jako totální pyčínka, zkurvínku ubohá.
    • GlaDOS
      111111 vypada jako pekna sra.ka s hnusnou grafikou
    • Tvoje obvyklé posty na tom nie sú o moc lepšie *3*
  • MickeyMutant
    Pro mne bylo naopak zklamání Rock of Ages, na které jsem se kvůli Zeno Clash těšil. Všechna čest ujetému humoru, designu a vůbec nápadu něco takového stvořit, ale nečekal jsem, že to bude od prvního do posledního levelu tak strašně na jedno brdo.

Překvapení třeba Orcs Must Die. O tom jsem skoro nic nevěděl, moc jsem tomu nevěřil a při hraní se pak hrozně divil, jaká je to zábava. Nebo Frozen Synapse. Nebo Stealth Bastard z těch věcí zdarma.
  • EuroSamurai
    A co red orchestra 2?
  • Toto je članok o tom, čo nesplnilo, alebo prekvapilo naše, moje očakavania, nie o tom, ktora hra je najlepšia a ktora najhoršia, takže to musi byť velmi subjektivne, kto mal ake očakavania, čo inak večšinou byva največšim kameňom urazu pri celkovom hodnoteni hier.
    U mňa: Mňa velmi prijemne prekvapil Battlefield 3, aj keď som očakaval že to bude dobre, neveril som že až tak, a grafika mi vyslovene vytiahla oči z jamôk. *1*
    Ďalej je to Skyrim, pretože som Oblivion nehral, lebo som to tak dlho odkladal, až dorazil Skyrim, takže sa teraz citim ako Alenka v krajine zazrakov...ale zaroveň, je to aj mojim sklamanim, pretože grafiku si musim zlepšovať vďaka SkyrimNexus, pričom tie reklamne trileri vyzerali trochu inač...
    Mojim sklamanim, je okrem FEAR 3 to nemali radšej robiť ...hlavne Call of Chuarez Cartel, pretože tuto seriu som si zamiloval, napriek velmi zdržanlivim hodnoteniam, sadla mi tato tematika, mam velmi rad westerny, ale trojka bola čisty, domrveny, nekvalitny prešlap.
    Ešte by som chcel spomenuť jedno prekvapenie, aj ked to spada do životnych, hernych prekvapeni, a nebolo to v tomto roku: Metro 2033. Od tejto hry som vôbec nečakal, že bude dobra a predsa patri medzi tie nejlepšie kusky, ktore som hral.
  • Jak sem byl vždy slušný, tak tohle si neodpustim. Dát Space Marine na nominaci zklamání roku může jen a pouze idiot, tímto tedy onoho idiota zdravím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit