Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vsechny hry si tady zaslouzily byt a jsem rad ze je zde i ceska stopa :)
  • Je to OFF-TOPIC, ale potřeboval bych poradit. Nadhoďte pár her, který se daj hrát přes TCP/IP. Nejlépe něco staršího, ne moc náročného na PC. Děkuju.
    • vlastik.plaminek
      Diablo 2
    • Worms
    • Bulanci *2*
  • Ja bohuzel nehral ani jednu z her tak nemuzu soudit, ale vytvarnym stylem se mi moc libi Legend of Grimrock (Botanicula taky je urcite osobitejsi, ale mne to nejak nesedlo). Coz mne tak napada jako cloveka, ktery strasne ocenuje artworky, prace se svetlem a vytvarnou stranku vubec ( ne pocet polygonu a kvalitu grafiky), jestli by nestalo zalozit kategorii, ktera by se timhle tematem zabyvala.
  • No vidím to tak, že beztak nejlepší akční hrou bude Call of Duty: Black Ops II. Ano už zase COD ! A mohu vsadit i boty... Bylo to minulý, předminulý rok, tak určitě i tento.
    • michelangelo
      Takze jsi prave prisel o boty.
    • USER47
      Ty to máš nějaký popletený, Pepo Pepoviči.
    • janchor
      Ne, nebylo:

http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2011-nejlepsi-akcni-hra-58002
      http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2010-nejlepsi-akcni-hra-54591
      • Veskoslav
        Doteď jsem nepochopil proč nevyhrál Batman:)
    • Zalezi na tom, co vsechno budou zahrnovat do "akcnich her". Jestli jen FPS/TPS a nebo i bojovky a akcni adventury. Tak ci onak bych to tipl na Far Cry 3.
  • Vyhralo z vyberu nejhorsi, to si Grimrock, Botanicula ani FTL nezaslouzili... uznavam urcita odvaha v rozhodnuti, ale meli jste ji radsi projevit u strategii... To me proste za ty hry mrzi, tenhle vysledek... *9*
  • montatatana
    A Knytt Underground nic? Tse, kdyby jste s tim vyhlasovanim chviku pockali... :)
  • KaloSaper
    No pro mě určitě Euro Truck Simulator 2. Mám v tom už víc hodin jako ve Skyrimu.
    • KaloSaper
      Za co ty mínusy? Za vyjádření vlastního názoru?
      • To je indie hra?
  • 1. Dear Esther
    2. The Cat Lady
    3. Miasmata
    4. Cognition: An Erica Reed Thriller - Episode 1: Hangman
    5. Resonance
  • Jako uzitecne bych ocenil, kdyby byl pridan seznam vsech her z kterych se vybiralo.
    • Veskoslav
      A seznam ze Steamu by jsi nechtěl? U Oscara taky víš až posledních 5 snímů, nikoliv těch 60, co se do něj přihlašuje každý rok.
      • eeeee
        Nechtel, chtel bych seznam indie her, ktere hrali a ktere tedy posuzovali.
        • ringmancz
          řekl bych že z těch, který tady recenzovali a dostaly dobrý hodnocení
  • Každý to má jinak. Z uvedeného bych vybral je Botanicula. Kde je Vessel, Quantum Conundrum, Unmechanical, Pid a další?
    • ringmancz
      QC - Square Enix

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit