Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hotline Miami? Ehm...ehm...ehm....nemá to príbeh, stále rovnaká schéma, hnusné i na indie hru, otravná hudobná smyčka, pixelové násilie je na smiech, nie na zamyslenie.

Slovenský Sector dal 3,5/10 Hotline a súhlasím....tá hra je len pseudo dielo, ktoré okrem povrchného princípu neprináša absolútne nič....fakt nechápem, čo vtom furt vidíte.

To je akoby som film Scarface vkuse pchal ľudom ako nejakú psychologickú drámu od Dostojevského.

To už je naozaj herný priemysel natom tak zle???? Asi áno.
    • A vsiml sis, ze ten samy sector ji dal do top ten?
    • Sice na slovenske weby nechodim..ale tady bych souhlasil..a tak nejak bych indie hry nehodnotil vubec , vnasi do pak zmatek do hodnoceni her normalnich..nebo zavest nejakej ,,indie měřák,,
      Co si ma pak takovy prilezitostny nezasveceny hrac myslet , kdyz se podiva treba na FC3 9/10 a na Hotline 10/10..ze je asi v blazinci:)
      • ringmancz
        třeba by si mohl přečíst celou recenzi a ne jenom se podívat na to číslo...
    • To není o vkusu. Kvalitní dílo je jak Zločin a trest, tak Scarface, tak Hotline Miami. Pokud to tam nevidíš, neznamená to, že to tam není. Abych řekl pravdu. Působíš jako jednoduchý človíček:) Jako první tě napadl Scarface, protože máš dojem, že je to jen krvavý film o šňupání moučkovýho cukru. Přitom to JE psychologický profil fiktivní osoby, a to velice kvalitní. Dostojevskij by ho ocenil. Tipuju, že ti je 15. Pokud je ti víc, raději to neříkej.
      • ale aby si nemusel premýšľať, hra ktorá znesie takéto zrovnanie so Scarface, či inými vynikajúcimi krimi filmami je akurát tak LA Noire, ktorému Hotline Miami nesiaha ani po flusanec na zemi....
        • Ty seš šmudla:D
      • Scarface som spomenul zámerne, lebo je spomenutý i v recenzii, i keď s hrou nemá nič spoločné. Ale nato by taký génius ako ty mal prísť sám :-). Pochybujem, že si Zločin a trest čítal (ja áno práve v 15).

Jednoduchý človek je ten, ktorý musí kvôli názoru na hru začať osobne urážať niekoho s iným názorom. Viď. príklad TY.

Znížim sa teda i ja na tvoju úroveň a pokiaľ chceš porovnávať kvalitatívne mnohovrstevnú knižku, vynikajúci film jeden z najlepších od Briana de Palmy a primitívnu obsahovo i vizuálne hru, ktorej scénar ma jednu A4, musíš mať s prepáčením v hlave nasraté...
    • Kozy
      Ono to příběh i docela má, u mě to má desítku už jenom díky hudbě, tu mám ještě pořád v empétrojce.
    • walltar
      Já mám jinou otázku ... koho zajímá nějaký slovenský sektor? *7* ...

Navíc to je jako v FPS žánru ... tam taky nikdo nějaký složitý gameplay nečeká a asi tam ani moc složitý gameplay nikdo neudělá. Složitý gameplay můžeš chtít od strategie, rpg, simulátoru. Od top down řežby asi moc ne.
      • Zajima inteligentni zvidave lidi.
      • Veskoslav
        Tak já to u Army III očekávám *1*
        • walltar
          Tak tam zase půjde o víceméně mačkání pár tlačítek a nic složitého na tom nebude. Nebudeš muset nad tím moc přemýšlet. Ale každopádně Arma vždycky trošku šilhala k simulátorům.
    • Veskoslav
      Sector? To je něco jako Blesk křížen s Bonuswebem *1*
      • walltar
        Tak tohle asi bude nejhorší hodnocení, které může internetová stránka dostat. *1*
      • však vy sa tu furt sťažujete aké sú hry tupé a keď vyjde jedna, čo je synonymom tuposti, kde človek celý čas robí iba jednu vec (zdvihne telefón, ide do auta a vyvraždí celú miestnost) a dostane 10/10, tak čušíte ako vši pod chrastou.....
        • Veskoslav
          Akorát že 3,5/10 tomu dá opravdu jenom blázen:) Navíc já osobně bych tomu dal 7/10, není to zase tak skvělé jak si myslí dejší redakce, ale na senctorovi je více úletů viz poslední datáč k WoW, FC 3, poslední NFS a podobně:) Raději se věnuj jejich honocení a nám nech naše:) Ale 3.5/10 si ta hra rozhodně nezaslouží a autor té "recenze" měl rovnou napsat, že si tahali sirky a on prohrál a tento typ her je mu naprosto ukradený ba co více ho vůbec nemusí:)
    • No, a pouceni je jake? Vrat se na Slovenský Sector
  • Preed
    S tych co ste vybrali by som dal asi Grimrock,ale nie som ziadny indie guru,Hotline Miami ma celkom bavilo ale nevidim tu hru az tak absolutne na vrchu a tiez neviem kde je mark of the ninja(ak si myslite,ze je to inde hra).
    • ringmancz
      Ninja asi ze stejnýho důvodu jako Journey, vydal to Microsoft

z tohodle výběru jsem nehrál nic, ale koupenou mám Botaniculu. já jsem celkově nehrál žádnou letošní inide hru, takže to budu muset napravit. a je jasný že do TOP5 se nevleze všechno: Vessel, Rochard, Pid atd.
  • jindra.veliky
    Ja jsem hral letos z indie titulu jen Primal Carnage a Medieval Warfare. Dal bych to Primal Carnage i kdyz je to zatim jen betaverze.
  • Chivalry? Deadlight? Mark of Ninja?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit