Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Damn. Teď mám chuť si to Dragons Dogma zahrát, ale absence PC verze :-( .
    Jinak ačkoli se na Diablo čekalo dlouho a byl kolem něj obří humbuk, do volby nejlepší hry roku bych ho nedal. Nehodnotíte přeci úspěšnost (prodeje) a hype ale kvalitu hry jako takovou a to si myslím, že Torchlight 2 je letos nejlepší klikačka. A rozhodnutí zařadit GW 2 mezi RPG mě taky trošku mrzí, ale tak vo co go... :-)
    Happy new year
    • Jinak až po přečtení tohoto článku jsem si uvědomil jak slabá byla letos produkce co se RPG týče. No snad nám to ten příští rok vylepší.
  • Veskoslav
    Ale stejně bych udělal ještě MMORPG zvlášť:) Ať tam GW 2 vyhraje, sice Secret World je nejzajímavější MMO, SW ToR má zase silný příběh, ale GW je GW.

P.S: Kdy vyšel vůbec výherce RPG roku? Docela mě tato hra minula, spíše jsem o ní ani nevěděl.
    • Argument "GW je GW" bych očekával možná tak od žáka třetí třídy, co takhle něco lepšího?
  • Diblo II je nej prvni torchlight me moc nezaujal ale 2 je urcite lepsi nez Diablo III o tom neni pochyb kdyz Diablo III ma grafiku nic moc.
    • Dekujeme za tvuj velice vyzivny prispevek do teto diskuze! *13*
  • jestli je v nabídce diablo, tak se tam stoprocentně měl objevit torchlight, který pokládám za ještě lepší. asi by nevyhrál, ale i tak...
    • Veskoslav
      A proč by se měl 100% objevit?:) To mi hlava nebere, každý rok sleduji třeba zlaté Glóby a říkám si to samé, když je tento film nominován, proč ne ten druhý?:)
      • protože jsem tak řekl a tak to prostě je :).
  • Pro me je to take Grimrock avsak Dragons Dogma je dobra volba - jdu novy rok oslavit Planetscapem :)
  • Nevím,ale není trochu rozdíl mezi RPG a MMORPG?
    • Veskoslav
      Kromě počtu hráčů?:)
    • USER47
      Asi takovej jako mezi autem a dodávkou.
  • BoB.2
    Jediný co jsem hrál je Legend of Grimrock takže jasná volba
  • smajdal
    Nehrál jsem nic z uvedených her, ale kdyby byla na PC Dragons Dogma, tak bych si ji rád zahrál...docela jsem i čekal, že to vyhraje. Letos byl na rpg hry slabší rok.
  • USER47
    Klidně bych zmínil ještě Amalur. Pokud člověk ignoruje ty mmočkový generický miniquesty a věnuje se jen větším questovejm linkám, je to velmi dobrá hra se specifickou atmosférou a vynikajícím bojovým systémem.
  • Za mě teda Dark souls, to je jasné...
    • USER47
      To vyhrálo minulej rok, pokud se nepletu:).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit