-
Klidně by nemuselo být to rozdělení na "nezávislé" hry.
Pak zde byl Grimrock atd.
Rozhodně se může kvalitou rovnat hrám které jsou v sekci RPG.
Zbytečně se tak vyčlení RPG které jsou velké a RPG menší jsou v jiné sekci.Škoda,byl by to pěkný pohled kdyby RPG anebo jinou sekci vyhrálo něco se spadlo do "nezávislých" her. -
a Mass Effect 3... nic?...
-
-
To je zhavej kandidat na fail roku, tak mozna *prdelni smajlik*
-
-
Ty jsi fail roku *11*
-
-
Vzdyt ma pravdu. ME3 je fail roku korunovany dementnimi a predrazenymi DLC.
-
-
-
... Jelikož jsme letos Mass Effect 3 zase hodili do kategorie akčních her, objevila se velmi sympaticky různorodá pětice her, které ...
Taky jsem ho hledal a pak jsem si to přečetl.
-
-
Proč je tam Diablo 3 a Borderlands 2 ne, když je tam rozdíl akorát v kameře, herní mechanismy jsou stejný...
-
-
Dvě pro mě nejlepší rpg-cka ( a potažmo hry celkově) minuleho roku byli Risen 2 a Mass effect 3 ,ani jedna to nedotáhla ani do nominací.Jinak je to sice everegreen ale Mass effect podle mě je RPG hra (na rozdíl od akčního klikfestu Diabla)...
-
Dishonored bude v akčnich?
-
-
Ne v erotickych.
-
-
Pravda, nad Granny Rags tu honíš asi jenom ty.
-
-
Tak to si ty ten nadrzenej prasak co me ve stredu sledoval?
-
-
-
-
Co treba The Secret World? Hra mnohem originalnejsi a zabavnejsi nez Guild Wars2
-
-
Zabavnější nevim (mám oboje, btw), ale nominaci by si zasloužil podle mne.
-
-
Ja hlavne nesouhlasim s michanim konzolovych a PC her(az na vyjimky,ktere vychazi na obou platformach).
Vubec mi nejak hlava nebere jak si hraci i redaktori neustale stezuji na nedostatek originalnich (a zabavnych) her a kdyz neco vyjde (ano,opet jsem u Secret World),pak se to nedostane ani do uzsiho vyberu.Zatimco nepovedene D3,hloupa klikacka s pribehem jako s materske skolky,vevodi v top 5 u RPG her -
-
To bys pak musel udělat ještě speciální články pro X360, PS3, Wii a bůh ví co ještě. Proč to vůbec oddělovat? Však hry jsou hry, je jedno, zda je někdo hraje na mašině X nebo Y.
-
-
No fajn. Rovnou k nim pridejme hry na mobily a tablety.
*7*
-
-
-
jsem proti tomu, aby se mmorpg strkaly do kategorií s nesíťovými RPG
-
-
Nesouhlasim s michanim PC a konzolovych her. Ale delit rpg? Navic v dobe,kdy se uplne kazde MMORPG da hrat solo a kazde druhe obsahuje pribeh(a mnohdy lepsi nez v ''klasickych'' rpg hrach)? Zbytecnost.
To bych se spise pozastavoval nad smyslem techto ''redakcnich zebricku''. Flamewar na konci roku? -
-
kvůli singleplayeru si jistě bude někdo pořizovat guild wars 2 nebo ty další mmorpg co dnes vychází, kouzlo singleplayer rpg je v tom, že hráč je ten jediný, který proplouvá příběhem a nikdo další kolem nepoletuje a nepíše personal message
navíc online hry mají jiné herní prvky než obyčejné rpg pro jednoho hráče, strkat to dohromady je jak míchat jabka a hrušky jen proto, že je obojí ovocem -
-
Tve predsudky jsou tve. U MMORPG her vydrzi clovek mnohem,mnohem dele nez u jakekoliv single RPG a zazitek je vetsinou srovnatelny. Zivouci ekonomika je pak skvelym bonusem.
-
-
-
To bys pak mohl klidně vykuchat dungeony, arpg a spoustu dalších odnoží. Plošinovky bys mohl rozdělit na akční/puzzle atd. Pak bys měl dvě stě padesát kategorií s nulovou výpovědní hodnotou.
-
-
-
-
Souhlas..Dragons Dogma je jedno z nejlepsich rpg co jsem hral a pc verzi by si zaslouzilo.
-
Diablo 3 jediná hra, ktorá si na seba sama zarobí :-)
-
-
Možná , ale v RPG žánru si stojí se svým hackslash už tak nějak mimo vývojovou větev .
-
-
Cool story bro. Lord Dredmor by mohl vyprávět.
-
-
Grimrock asi taky nebyl finanční propadák:).
-
-
povazuji se za fandu rpg a guild wars 2, ani diablo 3 uz bych do rpg asi nezaradil. nicmene jsou to jedine hry, ktere jsem z best of 2012 hral :) o tech ostatnich az na grimrock skoro nic nevim
-
-
jediná z těch her mě zaujala Dragons dogma, ale viděl jsem jen jeden trailer a navíc mám pocit, že hra ani nevyšla na PC
-