Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíš Gears of War
  • Trisska
    Miserius - Tak tohle už je ale fakticky ubohý! Neustále se tady chvástáš svým věkem a tvý ego nedokáže přenýst přes srdce, že tě setřela holka, tak začneš vytahovat sprostý lži že sem nějakej trol!? Ehm, měla jsem o tobě původně vyšší mínění, už nemám, dobrou noc!
  • Věc názoru. Výhra DS nepochopitelná určitě nebyla, to může napsat pouze ignorant.
  • Bohužel má víceméně pravdu. A trapné to je, ale nemyslím tím příspěvek nad námi...
  • filias
    Trochu se divím, že se do tohoto výběru nedostala. I když ono je to asi už střílečka - takové ukecanější Borderlands ;]
  • toto je best of 2012 ,ja nechapem preco do toho tahate skyrim
  • Doktore, nevim kolik ti je let a radsi nebudu ani hadat abych te neurazil, ale prosazovat si to, ze zenam se ani neodmlouva a jen se pritakava muze budto poradnej podpantoflac nebo dítě. Nevim jak si to predstavujes, ze tady bude holka naznacovat ze tu ctenari nepouzivaj mozek a ja ji jeste podekuju a koupim kytky abych splnil nejakou tvoji kvotu? Radsi toho nechme, mysli si ze jsem treba neomalenej vuci zenskejm a ja si budu myslet ze jsi ťunťa co tady skočil na špek trollovi co se vydava za Trissku
  • Trisska
    GlaDOS - A už je to tady! *7* No nic radějc jdu spát!
  • GlaDOS
    Dát si v internetové diskuzi ženské pohlaví ještě neznamená, že žena opravdu jsem. Neberte ty diskuze tak vážně proboha.
  • Jenze ja tu kuchyn psal jako vtípek, šprým! Já jsem totiz šprýmař *1* . Proto jsem za tu vetu dal smajlika *3* Stejne je ten ťunťa Doctor ale roztomilej... Anyway...nic z tohodle by se tu "neresilo" kdyby jsi nezacla rypat do mojeho zadani o dalsi clanek
  • Trisska
    Miserius - Hele ty mě tady posíláš do kuchyně a druhýmu budeš vyčítat, že je sexistický? *15* Vždyť o žádným nošení na ramenou a plusování příspěvků vůbec nemluvil! V tom seš dobrej akorát ty, něco napsat a hnedka si dát plusko! *15*
  • Prosimtebe *15* To me ty chces poucovat jak se chovat k holkam? Ale uvedomujes si ze tohle je jen nejaky forum o hrach? Tak nebud sexistickej....A pokud si na tohle chces hrat, tak vuci me chovej respekt a vyhrady si nech pro sebe, jsem starsi... Stejna logika jako ta tvoje ze tu holku musime nosit na ramenou a obětovat kazde rano drubez pro vice plusek pro jeji prispevky
  • Kurňa..chci si prečíst diskuzi o nejlepším RPG a pět minut čtu bravíčko. Grimrok věčně druhý..,ale když se neprotlačil ani přes Hotline:), tak patří i za Dragons Dogma.
  • Kingdoms of Amalur: Reckoning mě parádně zabavilo na čtvrt až půl roku. *5*
  • Bohužel s aukční síní se pojí minimálně dvě negativa, které ovlivní i hráče, kteří budou aukci ignorovat. 1) Série Diablo byla vždycky hodně o lootu, který mimojiné zajišťoval dobrou znovuhratelnost. Jenomže Blizzard se rozhodl na aukční síni namastit kapsy, takže dropování legendary itemů je velice ojedinělé, což samozřejmě posiluje obchodování a snižuje herní zážitek. 2) Nevím, jak chcou vyřešit PvP. Jestli budu já, člověk který na aukci neleze, muset hrát proti tlustému amíkovi, který si na aukci koupí stokrát lepší itemy, tak se vážně na**ru... Ale jinak mě hra bavila, dal bych 7/10.
  • Prosím,prosím nechte v nějaké sekci vyhrát Mass Effect 3,to bude legendární diskuze. *1*
  • Trisska
    11th_Doctor - Děkuji, sem ti fakticky vděčná, že ses mě zastal, ale tady to nemá žádnej smysl, teď se to obrátí proti mně a přijdou urážky, uvidíš... *7*
  • God-of-War
    Tak to bys měl.
  • Trisska: I ty naivko *3* *14* *14*
    Tyjo, mam vlastniho stalkera...
  • ja to ani nehrál

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit