Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trisska
    Rosta - Zahraj si Veneticu a třeba změníš svůj názor! Italské prostředí (Benátky) bylo vítanou změnou a nebylo to vůbec špatný RPGčko!
  • Když si nalistuješ herní časopisy zhruba z roku 1995, uvidíš, že zlatá éra VGA RPG byla pryč a tehdejší "celebrity" herního průmyslu se předháněly ve vysvětlování, proč je RPG mrtvý žánr. RPG byly málo 3D, málo akční, málo wow, bylo v nich málo akce, málo využívaly potenciál CD ROM atd, prostě byly málo "next gen". Bylo několik let sucha a podle mě až hry Diablo a Fallout to zase "prošťouchly" a pak už to jelo - přišli Bioware a další vlna rozkvětu RPG. Takže takhle je to asi myšleno s tím pohřbíváním.
  • DeDy
    Tak šup rychle na Steam, je tam za 5,5 € (50 % sleva), byla tam dokonce i sleva 75 %, tu už ovšem nevyhlížejte.
  • USER47
    Víš vůbec, co znamená rčení, že někdo něco pohřbívá?
  • Vzdyt ma pravdu. ME3 je fail roku korunovany dementnimi a predrazenymi DLC.
  • diablo 3 neni RPG, je to simulator aukce ;-)
  • kdyby vyhrál zaklínač 2, tak by život už neměl vubec smysl... diky bohu že to nevyhral
  • Správně!!!! ale je docela smutný že to jako první vyšlo na konzole. Protože to nám trochu nabourává tu teorii že konzole ničí kvalitní hráčskou scénu a hry.
  • já fakt ne...
  • já to zklamání čekal, a ten kdo ho nečekal, byl zaslepenej a nechtěl vnímat realitu
  • "RPG je žánr, který před lety mnozí pohřbívali (stejně jako všechny žánry, krom stříleček)"
    To je na světě takovejch kretéénů? já pohřbívám Hlavně střílečky, a naopak neni nad dobrý RPG či strategii. A pokud si někdo myslí že RPG z prostředí fantasy jako je Skyrim, baldurs gate, fallout atd. je už ohraný, tak to ani omylem. Možná je toho hodně, ale jen proto že to je nejlepší prostředí. Kdyby RPG byli z prostředí renesanční itálie či jinýho teplýho prostředí, fuj... nechtěl bych...
  • to teda ani omylem... bude to kraviny s dementní grafikou podle toho co sem zatim videl,
  • yuri.sidius
    Nejlepší RPG byl a bude Fallout, teda pokud ho Wasteland 2 nepřekoná *4*
  • Jo to je ono. Perfektní. *1* Osobně bych ty hry již nehrál, ale přečíst si o nich, je zajímavá exkurze.
  • Kup si ovladač a nainstaluj si patch na lepší grafiku. Dark Souls je i na PC perfektní hra, navíc s datadiskem, a je to zhruba 90 hodin vynikající zábavy. I na PC jsme nuceni konzumovat polokonzolové hybridy typu Dishonored, tak proč si nezahrát skutečný konzolový klenot?
  • Trisska
    Především Titan Quest a Planescape Torment sou úplně jinej typ RPG! Planescape je nejlepší RPG co kdy vyšlo o tom žádná! Dost možná nejen nejlepší RPG, ale celkově nejlepší hra vůbec...
  • Naprosto souhlasím s výběrem Dragon's Dogma. Momentálně ji hraju a je to výborná hra. Líbí se mi, že Games máte odvahu vyhlásit právě tuhle hru. Diablo 3 má určitě víc zastánců a rádoby "znalci staré školy" by zase měli tendenci vyhlásit hrou roku skvělý Grimrock. Do pětice nejlepších bych určitě zařadil ještě Risen 2, ale to je jen drobnost. Dark Souls předpokládám kandidovala vloni.
  • Moje Srdcovka je Gothic 1 + 2 + datadisk to jsem hral toooolik hodin a furt me to bavilo *15*
  • Trisska
    Taky doufám, že se k této hře někdy dostanu! A hlavně nejdřív si ho musím koupit, to je dost zásadní věc! *15*
  • Veskoslav
    Na ten jsem zapoměl:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit