-
Na copak se hádat, když každý ví, že je to Planescape: Torment? *1*
-
Nene. Nejlepší H&S RPG možná:) ale nejlepší RPG v klasickém pojetí je Zaklínač 2:) *1* Pak si ale mozek řekne, že SW KOTOR by taky mohl být, pak se něco vzbouří a připomene to staré Might & Magic VI, ale někdo by mohl namítnout Gothic by šel na to místo, někdo ale řekne ne, my tam chceme Morrowind, někdo si vzpomene na rok 2009 a vybere Dragon Age, jiný naopak Dark Soul. Pojem nejlepší RPG je docela ošimetný a myslím si, že se nejspíš nikdy neshodneme, co je nejlepší RPG.
-
Líbí se mi Legend of G., doufám, že ho brzy vyzkouším :)
-
Na to docela čekám. Hodně mě zajímá, jak to vůbec bude:)
-
Když už jsme u toho nejlepšího RPG tak těžko vybrat. RPG je můj nejoblíbenější žánr a v posledních letech až na vyjímky ani nic jiného nehraju.
Z těch starších co jsem hrál bych asi vybral Brány Skeldalu, to byla pecka a jedno z prvních RPG co jsem hrál. Dál určitě Gothic 2 pro svůj skvěle a realisticky fungující svět. Určitě bych taky uvažoval o Star Wars: Knights of the Old Republic kvůli super příběhu a dobře napsaným postavám. No a určitě taky první Zaklínač, především kvůli atmosféře a slovanskému pojetí.
Naopak nikdy mě nějak zvlášť nechytla série Elder Scrolls a ani přesně nevím proč. Možná mi to přišlo vždycky všechno až moc genericky udělané a umělé, bez života.
Za zmínku určitě stojí i Mass Effect, který měl sice fantasticky napsanou většinu postav, a super příběh, ale něco mi vždy k dokonalosti u každého dílu chybělo. Možná to, že to ani moc už RPG nebylo. Paradoxně nejlepší mi přišel ME2.
Dragon Age: Origins byl taky fajn, ale pro mě to byl prostě jen převlečenej SWKotOR.
No a do budoucna se těšim určitě nejvíc na to co vymyslel Dan Vávra a samozřejmě Zaklínače 3. -
sakra, blbej link... http://www.youtube.com/watch?v=bGlgpncvNps
-
presne tak, lidi co nejvic nadavaj, to nikdy nehrali...
jen az pride PvP, tak bych se vubec nezlobil, za 8-10 skillu na baru -
už jsem myslel že na téhle hře ujíždím sám *1*
-
Pro mě nejlepší RPG co jsem kdy v životě hrál je Titan Quest. Tato hra mi přirostla k srdci a asi nikdy neopustí. Titan Quest jsem dohrál asi 5x + 2x datadisk Immortal Thorne a stále mě to baví. I když to je furt to samé a už víte o co půjde vždycky vás to bude bavit. Je tam spousta vzácné zbroje a zbraní, které jsem ještě ani neobjevil...
Titan Quest určitě doporučuji aspoň vyzkoušet, protože v tahle hra určitě za to stojí za odzkoušení. *3* -
Taky jsem se na D3 díval skepticky, nedávno jsem se rozhodl zakoupit a koupě nelituji.
Aukční síň
- není vůbec vlezlá, jak z ní všichni dělají, je to šedá kolonka v hlavním menu, kterou lze naprosto ignorovat. Každého volba, jestli jí využije nebo ne. Většina lidí, co na ní nadává, podle mě hru ani nehrála.
Skilly
- ty jsou překopané totálně, což mi v jednu chvíli vadilo, ale stačí pár hodin a člověk si zvykne. Je to méně hardcore, nelze se splést a vytvořit špatnou postavu. Jede se tu hlavně na itemy, což přeci platilo i u D2. Já osobně vždy používal 3-4 skilly, takže s omezením na 6 kouzel nemám nejmenší problém.
Myslím, že to bylo řečeno mnohokrát - došlo k mnoha zjednodušením, a záleží hlavně na hráči, jakou si hru udělá (výběr obtížnosti, monster power, aukce.) Je to pohodová klikačka, u které můžete vypnout. Vždyť to samé plnilo i Diablo 2. V okolí jsem neznal nikoho, kdo by Diablo bral jako hardcore hru, kterou z ní online komunita teď dělá. -
Jsem diablák, a jsem na to hrdý :)
-
RPG = riadne pojebana gamesa
-
Kickstarter? To je nějaká bojová hra?
-
už podruhý za sebou je nejlepší rpg console only:/ ... (dark souls jsem zkusil na pc, po půl hodině jsem to díky ovládání vzdal. i když nechápu jak může bejt těžký předělat ovládání na jiný čudlíky a myš.) kde jsou ty časy gothiků1-3 a risen 1 ... :/ ... asi si něco z toho zase stáhnu..
-
třeba taková hra Sydney dva tisíce, to zas bylo znásilňování klávesnice *1*
-
A která RPG hra není click, click. To mi mě tedy zajímalo. A v okolí neznám nikoho, kdo by do toho dal jakékoliv peníze kromě koupě.
-
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/best-of-2012-nejlepsi-rpg-61653/
ty tři zápory, co zmiňuje, nezněj úplně zábavně... -
D3 je hovadina,ale to tve click,click,click se da vztahnout na jakoukoliv hru. kazda hra je jen click,click....do zblbnuti
-
ME effect jsem zkoušel hrát bez toho abych cokoliv vylepšoval a šlo to. Toto je pro mně u RPG základ, vývoj postavy musí být znatelný ve hře.
-
proč ty mínusi,já s nim teda stoprocentně souhlasim.