Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nostek
    Myslím že diablo 3 je čistokrvné RPG , neskutočne zábavné aj po x hodinách určite mu patrí TOP.
  • Trisska
    Proč hned o posteli, třeba je to jen slušně vychovanej kluk, i když je fakt, že takoví sou tady velká vzácnost! A ten vysmátej smajlík tě teda moc neomlouvá, to by pak moh říct každej! *7*
  • ja sa divím že ešte nerozdelili RPG na diabloviny, MMO a ostatné
  • Ale no ták, takle ji prece nedostanes do postele *3* A kdybych to myslel vazne, nedal bych tam toho smajlíka
  • Trisska
    Já tím nemyslela přímo tebe, ale určo se najdou i takoví... *15*
  • Co to placas? Ja sem chodim abych cetl clanky, tak chci dalsi clanek. Myslis, ze jsem vsechny hry ktery se tu nominujou uz nehral, nebo jako na co ze od nich cekam? Na povoleni si neco zahrat. Back to the kitchen! *15*
  • Veskoslav
    A nebude to tím, že tam nemáš myš?:-D
  • Trisska
    Aha, já myslela, že tohle je dnešní... To je fuk, beztak se jejich doporučeníma neřídím! Vždycky je lepší používat svou vlastní hlavu, ale chápu, že někdo by s tím moh mít trochu problém... *6*
  • Vsechny clanky jsou stejne uz urcite napsany, a prave o volny den jim tu sem poleze nejvice lidi, takze proc ne?
  • yuri.sidius
    Já bych řekl, že si dneska kluci na games dají oddech z pochopitelných důvodů *1*
    A konečně proč ne, že jo *4*
  • eeeee
    Treba ta, ktera letos vyhrala.
  • Veskoslav
    Trapné.
  • eeeee
    Bude s nizkonakladovou grafikou, tedy ne pro povrchni masy, diky cemuz muze byt designovan pro hardcore fanousky zanru a tedy komplexni a dobre propracovany. Ale tobe to asi opravdu nesedne, nic si z toho nedelej, vetsina her je optimalizovana pro tve potreby.
  • Veskoslav
    Bohužel loni DS nepochopitelně porazila Zaklínače 2....
  • eeeee
    Nejen kandidovala, ale i vyhrala.
  • God-of-War
    Bomba!!! To ste mi udělali radost *3* . Dragons Dogma si to zaslouží.
  • Asi dalsi kategorii ne?
  • Trisska
    A co bys chtěl?
  • Dnes nic? *9*
  • Trisska
    Skvělý děkuji! Asi jen tady nám pořád cpou pruh s reklamou na Grimrock za 11,99 USD! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit