-
click, click, click, € buy eq,click, click,click... toz si to uzij, ale zabava a hrani tomuto masochizmu nerikaj *3*
-
Fandím Diablu 3 ja ho hraju každý den od doby vydání mám šecky postavy na 60lvl a u každé pokořené všechny 4 obtížnosti a pořád to hraju a baví mě to a eště asi dlouho bavit bude takže jedině diablo :)
-
Ja bych bral ty datasisky :)
-
Presne! Ve stejnem obdobi, kdy ja hral Dark Souls, bratr hral prave Dragons Dogma a podle toho co jsem videl, jsem byl rad, ze prave ja hraju Dark Souls a on Dragons Dogmu :) Jinak to, ze 2012 byl na RPG slabej, mi doslo, az kdyz jsem si precetl nominovany hry.
-
Nejhorsi byla kamera pri pouzivani klavesnice a mysi (vyresis modem), to bylo fakt zlo. Zbytek se za nejhorsi port urcite povazovat neda.
-
no co, následující roky budou úrodnější díky Kickstarteru
-
Tve predsudky jsou tve. U MMORPG her vydrzi clovek mnohem,mnohem dele nez u jakekoliv single RPG a zazitek je vetsinou srovnatelny. Zivouci ekonomika je pak skvelym bonusem.
-
Nejspíš tohle http://crpgaddict.blogspot.cz/
-
Eh, takže 2 HacknSlash hry, jedno MMO, JRPG a dungeon crawler? Docela chabý rok. Jediný LoG jsem hrál, nebylo to špatné, ale ani úžasné. Po ostatních ani netoužím. Možná to Dogma, ale nemám konzoli, takže nic.
-
Spíš byste měli být rádi, že Vám hru na PC vůbec převedli když jste o ni prosili, namísto toho abyste tu jejich dobrou vůli shazovali. Pokud má PC verze veskrze tak špatné ohlasy asi se nedá moc čekat že by se ještě někdy s nějakým PC portem dělali, třeba v případě dalšího pokračování (sic už to nejspíš nebude hra taková jako původní Demons Souls, nebo novější Dark Souls). Osobně, co jsem se dostal do styku s PC vezí, při použití gamepadu k ovládání nemá hra vůbec žádné vážnější nedostatky a je stejně dobrá jako na konzolích, navíc s ostřejšími texturami ... a to bez jakýchkoliv tweaků. V případě PC verzí takovýchto her je dle mého názoru hraní na gamepadu nevyhnutelné, pokud se dá s postavou běhat do všech směrů 4 šipky pro příjemné hraní prostě nestačí.
-
Tak tento rok je na RPG takový slabší.... Minimálně na SP RPG. GW2 a TSW sou celkem potěšující podniky na poli MMORPG a u obou sem se celkem zabavil. Jediné co mi přijde, že už dneska nevychází MMO, které se snaží člověka udržet dýl než tak dva tři měsíce.
Ale SP RPG ... vzhledem k tomu, že nemám konzoli tak ty dvě asiské hry neznám. Když je tu D3 tak bych přidal i Torchlight 2, který mě přišel zábavnější a díky modovatelnosti čekám, že se k němu, narozdíl od D3, vrátím. Jinak si tento rok vůbec na žádné lepší RPG nepamatuju ... Doufejme, že 2013 bude na RPG lepší. Ale asi nejvíc se těším na návrat textových izo RPG v roce 2014 protože co se začali RPG namlouvat tak se z nich ztratilo tak 80% rozhovorů a možností jak ho vést. -
akorát trochu plochá a silně nudná
-
Dobrá volba *4*, jsem stejného názoru, u Dragons Dogma jsem se letos bavil ze všech RPG které jsem hrál asi nejvíc.
-
Katastrofální určitě ne .
-
Inu, většina i klasických RPG je hodně akční. I starý dungeony, izometrický příběhový RPG a další odnože. Ty žánry se různě překrejvaj a zařazení her jako je Diablo či Borderlands nebo i Deus Ex a System Shock je tak spíš otázkou osobního pohledu. Já třeba nepovažuju za kdovíjaký RPG ani Grimrock a jeho žánrový kolegy, ale chápu, že dost ostatních lidí asi ano.
Co se týče MMO, nechápu, proč by měla mít vlastní kategorii. Třeba ten zmíněnej Amalur se totiž hraje prakticky stejně jako většina z nich. Dojdeš do hubu, nabereš sto questů v okolí (z toho jeden příběhovej), hodinku obíháš od jednoho quest markeru k druhýmu a pak se vrátíš do hubu pro odměny. Jseš poslán do dalšího hubu atd. atd. Rozdíl mezi Amalurem a třeba TOR je kromě bojovýho systému jen v tom, že v Amaluru nevidíš kolem pobíhat ostatní lidi. Jinak je to prakticky to samý.
Navíc tohle není nominace "normalnych, pravych, skutocnych, single veci", to je nominace RPG. MMORPG jsou prostě jejich podskupinou a tak do nominací bezesporu patří. -
Zdravím. v jednom z podcastů se Lukáš nebo Petr zmínil o chlápkovi, který hraje všechna RPC, která vyšla za celou herní historii. Prosím, máte odkaz?
-
Kdyby Diablo III odbouralo mmo prvky a ponechali klasický systém skillů byla by to nejspíš hra roku. Zbytečně moc hate hypu tahle hra schytala,přitom hratelnost je stále skvělá.
-
No nevím, jak to bylo u B2, ale pokud si dobře pamatuju tak jednička byla prezentována jako Role Playing Shooter...
-
S timto hodnocenim souhlasim, pro me je to hra roku. Tahle hra exceluje predevsim perfektni hratelnosti a zabavnosti.
-
A všichni mají vlastně pravdu. RPG je skutečně široký pojem. Vpodstatě to znamená "hra na hrdiny" a většinou je to spojené s nějakým příběhem a nějakým vývojem postavy a to splňují i všechny ty nenáviděné hry jako skyrim nebo diablo 3.