-
"RPG je žánr, který před lety mnozí pohřbívali (stejně jako všechny žánry, krom stříleček)"
To je na světě takovejch kretéénů? já pohřbívám Hlavně střílečky, a naopak neni nad dobrý RPG či strategii. A pokud si někdo myslí že RPG z prostředí fantasy jako je Skyrim, baldurs gate, fallout atd. je už ohraný, tak to ani omylem. Možná je toho hodně, ale jen proto že to je nejlepší prostředí. Kdyby RPG byli z prostředí renesanční itálie či jinýho teplýho prostředí, fuj... nechtěl bych... -
-
toto je best of 2012 ,ja nechapem preco do toho tahate skyrim
-
Rosta - Zahraj si Veneticu a třeba změníš svůj názor! Italské prostředí (Benátky) bylo vítanou změnou a nebylo to vůbec špatný RPGčko!
-
Když si nalistuješ herní časopisy zhruba z roku 1995, uvidíš, že zlatá éra VGA RPG byla pryč a tehdejší "celebrity" herního průmyslu se předháněly ve vysvětlování, proč je RPG mrtvý žánr. RPG byly málo 3D, málo akční, málo wow, bylo v nich málo akce, málo využívaly potenciál CD ROM atd, prostě byly málo "next gen". Bylo několik let sucha a podle mě až hry Diablo a Fallout to zase "prošťouchly" a pak už to jelo - přišli Bioware a další vlna rozkvětu RPG. Takže takhle je to asi myšleno s tím pohřbíváním.
-
-
a to mě sraalo ze všeho nejvíc, jak všude sraali 3D! 3D strategie byli hnusný, 3D hry byli hnusný. RPG a Strategie patřili ještě dlouho pod 2D...
-
-
Víš vůbec, co znamená rčení, že někdo něco pohřbívá?
-
-
Útočný i krycí systém, crafting, nový lektvary, zajímavej loot, grafika skvělá, lucerna, a navíc obsah misí je oproti Skyrimu prostě super.. A fast-travel tam je, ale nejde zneužívat a musí se jít holt i vystrašenej v noci po cestičkách a modlit se, a o tom ta hra je.. I (bývalý) zatvrzelý PCčkář uznává, toto je po zásluze RPG roku 2012.
-
S timto hodnocenim souhlasim, pro me je to hra roku. Tahle hra exceluje predevsim perfektni hratelnosti a zabavnosti.
-
Pro me je to take Grimrock avsak Dragons Dogma je dobra volba - jdu novy rok oslavit Planetscapem :)
-
Diblo II je nej prvni torchlight me moc nezaujal ale 2 je urcite lepsi nez Diablo III o tom neni pochyb kdyz Diablo III ma grafiku nic moc.
-
-
Dekujeme za tvuj velice vyzivny prispevek do teto diskuze! *13*
-
-
Jsem rád, že to nevyhrálo GW2.
Ta hra má vážné problémy. -
-
A to jaké?
-
-
Tak pro mě osobně má už od začátku jeden zásadní problém. Je to nuda bez inovace v hratelnosti. Lidi to hrají hlavně kvůli tomu že to je "zadarmo". Ale můj názor. BTW hrál jsem to od bety a bavilo mě to asi týden.
-
Následující:
http://i45.tinypic.com/r2q15w.jpg
http://i46.tinypic.com/2qajyb6.jpg
http://i46.tinypic.com/2ns6o90.jpg -
-
Super. To jsou mi tedy skvělé důkazy, že má problémy;) Prostě neí jednodušší napsat, že GW 2 není tvůj šálek kávy? A obzvlášť hned ten první ví, jak pobavit....
-
-
Taky nevidím v čem je ten problém... Asi tam není dostatek "woztomilych ras" *4*
-
-
Tobě taky.
-
Kamaráde ta hra má tolik kladných ohlasů, že bych musel být blázen, abych souhlasil s tvými (většinou) excentrickými názory.100 hodin mi vyrazilo dech k vzhledem k faktu, že ta hra po mně nechce měsíční poplatky. A taky jako fakt, že 100 hodin u mně má hra, která "vážný problémy" nemá. Na steamu takových mam pět. Ale proti gustu....
Nehodlám se dál přít, jdu dělat něco veselejšího - přeji šťastný nový rok. -
To, že hra jde hrát bez problémů a bez překážek už jaksi beru samozřejmostí.
Ale omlouvám se, že ty asi ne a tak jsi s výrazem "vážné problémy" pro nedostatky v gameplay designu měl problém. -
A ty se zkus vyjadřovat víc hmm jak bych to řekl citlivěji trefněji. Vážné problémy jde obecně pokládat za obrovský nedostatky nebo překážky k bezproblémovému hraní, který hru shazují. Ale ne absenci něčeho co autoři cíleně vynechali nebo nahradili jinými prvky. Ve hře ti může něco chybět - pak to ale doopravdy není tvůj šálek kávy. A přít se pak o žánr mi připadá zbytečné - ta hra má něčemu nejblíž, co je v obecném povědomí - tak to tam prostě zařadili. *4*
-
Pokusy o vtipy si prosím nech.
Problémy jasně popisuju v těch screenshotech.
Pokud neumíš číst nebo angl... no, řekl jsem ti, že si máš nechat pokusy o vtipy, takže já si je nechám taky.
-
-
Hmm, ano, ten první odstavec je zamyšlení nad tím, co je pravé MMO a úsudek, že GW2 není pravé MMO. A hned za tím píšu, že to vůbec není problém. Takže pobavení není moc na místě.
Hmm, napsal jsem svůj názor na hru. Je podle mě hodně špatná a rychle se stane nudnou. Dal jsem jí 100 hodin jako férovou šanci, takže prostě říkám, co si myslím.
"Není tvůj šálek kávy" je věta naprosto bez významu. Prázdná slova. Tak se dá omlouvat jakákoliv kritika naprosto čehokoliv. Pokud se mi bude chtít, tak jakoukoliv tvou kritiku čehokoliv budu vyvracet naprosto stejně.
Takže ano, není můj šálek kávy.
-
-
-
-
-
povazuji se za fandu rpg a guild wars 2, ani diablo 3 uz bych do rpg asi nezaradil. nicmene jsou to jedine hry, ktere jsem z best of 2012 hral :) o tech ostatnich az na grimrock skoro nic nevim
-
-
jediná z těch her mě zaujala Dragons dogma, ale viděl jsem jen jeden trailer a navíc mám pocit, že hra ani nevyšla na PC
-
-
Diablo 3 jediná hra, ktorá si na seba sama zarobí :-)
-
-
Možná , ale v RPG žánru si stojí se svým hackslash už tak nějak mimo vývojovou větev .
-
-
Cool story bro. Lord Dredmor by mohl vyprávět.
-
-
Grimrock asi taky nebyl finanční propadák:).
-
-
Fandím Diablu 3 ja ho hraju každý den od doby vydání mám šecky postavy na 60lvl a u každé pokořené všechny 4 obtížnosti a pořád to hraju a baví mě to a eště asi dlouho bavit bude takže jedině diablo :)
-
-
Myslím že diablo 3 je čistokrvné RPG , neskutočne zábavné aj po x hodinách určite mu patrí TOP.
-
-
Diablo 3 je v první řadě simulátor obchodování s náhodnými losy (itemy), kde si občas můžete s postavičkou zabít nějaké potvory a naivně věřit, že vám něco padne. S hack and slash RPG typu D2 to už nemá nic společného.
-
v čem je prosím RPG? Nemůžete nijak řídit vývoj postavy, ani vývoj příběhu a rozhodování postavy, nemůžete ani ovlivnit růst svých statistik (kdyby alespoň jedna z těchto věcí platila ještě bych tomu říkal RPG), v D3 z RPG nezbylo téměř nic, to už jsou pomalu víc RPG Borderlands 2 a Darksiders 2 :). Je to už pouze akční hra kde máte dostupné všechny schopnosti postavy najednou stejně jako si ve střílečce vybíráte z palety zbraní, které také získáváte postupně za postup hrou (myšleno jako ekvivalent pro odmykání schopností s rostoucím levelem postavy)
-
-
click, click, click, € buy eq,click, click,click... toz si to uzij, ale zabava a hrani tomuto masochizmu nerikaj *3*
-
-
Taky jsem se na D3 díval skepticky, nedávno jsem se rozhodl zakoupit a koupě nelituji.
Aukční síň
- není vůbec vlezlá, jak z ní všichni dělají, je to šedá kolonka v hlavním menu, kterou lze naprosto ignorovat. Každého volba, jestli jí využije nebo ne. Většina lidí, co na ní nadává, podle mě hru ani nehrála.
Skilly
- ty jsou překopané totálně, což mi v jednu chvíli vadilo, ale stačí pár hodin a člověk si zvykne. Je to méně hardcore, nelze se splést a vytvořit špatnou postavu. Jede se tu hlavně na itemy, což přeci platilo i u D2. Já osobně vždy používal 3-4 skilly, takže s omezením na 6 kouzel nemám nejmenší problém.
Myslím, že to bylo řečeno mnohokrát - došlo k mnoha zjednodušením, a záleží hlavně na hráči, jakou si hru udělá (výběr obtížnosti, monster power, aukce.) Je to pohodová klikačka, u které můžete vypnout. Vždyť to samé plnilo i Diablo 2. V okolí jsem neznal nikoho, kdo by Diablo bral jako hardcore hru, kterou z ní online komunita teď dělá. -
-
Bohužel s aukční síní se pojí minimálně dvě negativa, které ovlivní i hráče, kteří budou aukci ignorovat. 1) Série Diablo byla vždycky hodně o lootu, který mimojiné zajišťoval dobrou znovuhratelnost. Jenomže Blizzard se rozhodl na aukční síni namastit kapsy, takže dropování legendary itemů je velice ojedinělé, což samozřejmě posiluje obchodování a snižuje herní zážitek. 2) Nevím, jak chcou vyřešit PvP. Jestli budu já, člověk který na aukci neleze, muset hrát proti tlustému amíkovi, který si na aukci koupí stokrát lepší itemy, tak se vážně na**ru... Ale jinak mě hra bavila, dal bych 7/10.
-
presne tak, lidi co nejvic nadavaj, to nikdy nehrali...
jen az pride PvP, tak bych se vubec nezlobil, za 8-10 skillu na baru -
-
Na to docela čekám. Hodně mě zajímá, jak to vůbec bude:)
-
-
-
A která RPG hra není click, click. To mi mě tedy zajímalo. A v okolí neznám nikoho, kdo by do toho dal jakékoliv peníze kromě koupě.
-
-
Treba ta, ktera letos vyhrala.
-
-
A nebude to tím, že tam nemáš myš?:-D
-
-
-
D3 je hovadina,ale to tve click,click,click se da vztahnout na jakoukoliv hru. kazda hra je jen click,click....do zblbnuti
-
-
třeba taková hra Sydney dva tisíce, to zas bylo znásilňování klávesnice *1*
-
-
-
-
Po minuloročných skvelých RPG ako skyrim, witcher , New Vegas (aj keď ten je asi ešte rok skôr nesom si istý) vyšli toho roku na tomto poli samé pičoviny (diablo style a MMO) a nejaké JRPG ktoré ma vôbec nezaujímajú ako aj cela japonská kultúra (aj keď chápem že niekoho to baví) *11*
-
-
To je fakt, keby vyšlo DA 2 toho roku tak by to snáď aj vyhralo
-