Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • byla to bida, ale je bida vydavat RPG na ps3 nebo xbox.... debilni doba ta dnesni, kde jsou casy BG, ID, Morrowind atd...
  • Malleth
    Dragons Dogma je dobrá volba. Problémů má sice víc než dost (mizernej interface, odfláknutý tutorialy, rozlítaná obtížnost a místy stereotyp), ale je vidět že na ní udělali kus práce, jsou tam zajímavý nápady (pawn systém a systém tříd) a je tam velkej potenciál do budoucna.
  • Veskoslav
    Ale stejně bych udělal ještě MMORPG zvlášť:) Ať tam GW 2 vyhraje, sice Secret World je nejzajímavější MMO, SW ToR má zase silný příběh, ale GW je GW.

P.S: Kdy vyšel vůbec výherce RPG roku? Docela mě tato hra minula, spíše jsem o ní ani nevěděl.
    • Argument "GW je GW" bych očekával možná tak od žáka třetí třídy, co takhle něco lepšího?
  • Dobrá volba *4*, jsem stejného názoru, u Dragons Dogma jsem se letos bavil ze všech RPG které jsem hrál asi nejvíc.
  • U mne jednoznacne vede Dragon's Dogma. Opravdu skvele RPG.
  • Leonidasss
    Za mě rozhodně Dark Souls (PC verze vyšla tento rok).
    • michelangelo
      Presne! Ve stejnem obdobi, kdy ja hral Dark Souls, bratr hral prave Dragons Dogma a podle toho co jsem videl, jsem byl rad, ze prave ja hraju Dark Souls a on Dragons Dogmu :) Jinak to, ze 2012 byl na RPG slabej, mi doslo, az kdyz jsem si precetl nominovany hry.
    • Veskoslav
      Už za to katastrofální převedení konzole-pc si to nezaslouží.
      • Spíš byste měli být rádi, že Vám hru na PC vůbec převedli když jste o ni prosili, namísto toho abyste tu jejich dobrou vůli shazovali. Pokud má PC verze veskrze tak špatné ohlasy asi se nedá moc čekat že by se ještě někdy s nějakým PC portem dělali, třeba v případě dalšího pokračování (sic už to nejspíš nebude hra taková jako původní Demons Souls, nebo novější Dark Souls). Osobně, co jsem se dostal do styku s PC vezí, při použití gamepadu k ovládání nemá hra vůbec žádné vážnější nedostatky a je stejně dobrá jako na konzolích, navíc s ostřejšími texturami ... a to bez jakýchkoliv tweaků. V případě PC verzí takovýchto her je dle mého názoru hraní na gamepadu nevyhnutelné, pokud se dá s postavou běhat do všech směrů 4 šipky pro příjemné hraní prostě nestačí.
        • michelangelo
          Nejhorsi byla kamera pri pouzivani klavesnice a mysi (vyresis modem), to bylo fakt zlo. Zbytek se za nejhorsi port urcite povazovat neda.
      • Katastrofální určitě ne .
      • A co je na něm katastrofálního?
      • Leonidasss
        Já si stáhl DSfix a Mousefix a hrálo se mi to naprosto skvěle, s níčím jsem neměl problém.
        • rancor1223
          To je jak recenze Win8 na PCTuningu. "Když si stáhnete tohle na odstranění Metra a tohle na přidání nabídky Start, tak dostanete o chlup rychlejší Win7. Super systém!".
          Hra se má hodnotit tak jak ji dodali vývojáři (případně s jejich vlastními patchi).
          • Leonidasss
            I bez těchto úprav hru považuju za jednu z nejlepších, co za posledních pár let vyšla.
            • Správně!!!! ale je docela smutný že to jako první vyšlo na konzole. Protože to nám trochu nabourává tu teorii že konzole ničí kvalitní hráčskou scénu a hry.
        • a nevíš jak to pořešit, abych měl po aplikaci těchto souborů gameplay v rozlišení monitoru a ne pouze v HD? Zkoušel sem se povrtat i v ini souboru a nic, obraz furt v levým horním rohu obrazovky.
          • Myslim ze tohle je problem se zapnutym AA, zkus to vypnout v menu.
            • Leonidasss
              To bude ono.
  • Souhlas..Dragons Dogma je jedno z nejlepsich rpg co jsem hral a pc verzi by si zaslouzilo.
  • Pilgrim66
    Dishonored bude v akčnich?
    • Ne v erotickych.
      • Pilgrim66
        Pravda, nad Granny Rags tu honíš asi jenom ty.
        • Tak to si ty ten nadrzenej prasak co me ve stredu sledoval?
  • Naprosto souhlasím s výběrem Dragon's Dogma. Momentálně ji hraju a je to výborná hra. Líbí se mi, že Games máte odvahu vyhlásit právě tuhle hru. Diablo 3 má určitě víc zastánců a rádoby "znalci staré školy" by zase měli tendenci vyhlásit hrou roku skvělý Grimrock. Do pětice nejlepších bych určitě zařadil ještě Risen 2, ale to je jen drobnost. Dark Souls předpokládám kandidovala vloni.
    • Veskoslav
      Bohužel loni DS nepochopitelně porazila Zaklínače 2....
      • Viděl bych to tak, že Zaklínač je možná tak lepší ve vyprávění příběhu, ale co se týče gameplaye (herní mechanismy, soubojový systém, level design atp.) je na tom lépe zase Dark Souls, záleží na preferencích. Dle mého názoruvyhrál Dark Soul zaslouženě, pro mne je Zaklínač lepší opravdu jen po stránce vypravnosti.
      • Věc názoru. Výhra DS nepochopitelná určitě nebyla, to může napsat pouze ignorant.
    • eeeee
      Nejen kandidovala, ale i vyhrala.
    • diablo 3 neni RPG, je to simulator aukce ;-)
      • Veskoslav
        Trapné.
        • Bohužel má víceméně pravdu. A trapné to je, ale nemyslím tím příspěvek nad námi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit