Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Pane ty rikat nebudu...

Hele, vim ze mas svuj vlastni vyhraneni zpusob jak podavas sve znalecke sdeleni...
    Doufam ze se ale takhle neprezentujes nikde na verejnosti, dovedes si predstavit ty nasledky... to uz by si rovnou mohl nadnaset ze jezis nebyl z tohoto sveta a buh neexistuje atp... yRespkt nekdo byl... to je fuk kdo a jak se jmenoval.

Dulezite jsou jeho ciny a tim kim byl, proto by mel byt vzorem ( co dokazal) lidi.

Jeho obet byla nejvetsi ze vsech coz pro nej nebylo nic velkeho... a jak pravil jednou... jednou se vrati a zrejme brzy...
  • Oprava:
    1. Všeho, co víme o realitě, jsme dosáhli pochybováním. Celá vědecká metoda je založená právě na zpochybňování. Skepticismus >> dogma.
    2. Postava, která ovlivnila dějiny, nemusela existovat.
    3. Pokání je hovadina.
    4. Nejsem hoch a podobné oslovení nedává v kontextu smysl.
  • Jack1947
    To jsou furt kecy, vsechno je zaplacene a Redakce je jedna velka "konspirace" konspiracni web... ono jako cely internet, to by ses divil kdo te krom NSA, ICE,ATF a CIA jeste nesleduje a
    to nemluvim o tech pozemskych... spionu... *8* *3*
  • Jack1947
    Nezpochybnuj existenci postavy ktera ovlivnila dejiny, kaj se. Hochu.
  • Enemy Within Commander Edition na PS3 - samostatně spustitelnej komplet (samozřejmě za odpovídající cenu, fuj). Samostatně to tam nevyšlo.
  • Veskoslav@tiscali.cz yoyoyo word up! Fukin fake ježíš kristus táhni na novinky ty trapáku
  • Jedna věc je, že se historici shodují (přičemž mnoho z nich jsou křesťané a vykazují confirmation bias), ale to mě moc nezajímá. Druhá věc, ta podstatná, je, že neexistuje nezávisle ověřený historický záznam. A o tom jsem mluvil. Podle mě je celkem pravděpodobné, že někdo tohoto jména existoval, ale byl příliš nedůležitý, aby o něm vznikly věrohodné a pravdivé záznamy. Totéž platí pro velkou část ostatních postav z Abrahamických náboženských mýtů.
  • janchor
    Trisektor: Naopak, většina historiků se na Ježíšově existenci shoduje (viz např. http://en.wikipedia.org/wiki/Historicity_of_Jesus). Co všechno během ní stihnul je samozřejmě věc druhá..
  • Největší masakr je, že i dnes se jeho lásky skrze různé církevní hodnostáře dostává mnoha dětem po celém světě. A jaký že je správný věk? No podle Matouše 12, Lukáše 10, Marka 9...
  • Veskoslav: Ve skutečnosti to není historicky potvrzená osoba, takže by se do tvé věty hodilo slovo "údajně", nebo ještě přesněji "dle mýtů a bájí".
  • "heroin addict" (nebo lépe "Yuffie"), jsi to ty?
  • Hodně špatná recenze.

Nejhorší na tom je, že tvoje úmysly velmi pravděpodobně špatné ale nebyly.
  • Jenom upřesním, že Dragon Dogma: DA není datadisk ani DLC. Jsem velky milovník DD, ale DA je vysměch. Nezlobte se ma mne, ale přesně takové veci je nutno ignorovat, aby je přešla chut toto dělat. A za ten popisek u hodnocení jste museli dostat slušně zaplacené, jinak to není možne... :)
  • GlaDOS
    Jen tak z paty jsem si vycucal 16 odstavců recenze.
  • GlaDOS
    Ano. Hlavně jít proti proudu za každou cenu a všichni koho baví něco jiného než mě jsou ovečky. No, když už ne diskutování, tak ti alespoň pěkně jde naklikávání plusek. Jsi placen od kliku?
  • GlaDOS
    Že nepřineslo nic nového? Co třeba ty konečně funkční stealth mechaniky?
  • Co bylo smazáno?

Poměr informací vůči reklamě? V kontextu herních stránek je každá informace reklamou. A tak je i podávána.
  • Milá redakce, táhněte už někam, smazat příspěvek, ve kterém slušně rýpu do člověka, který má naplusované všechno co píše takovým stylem, že by to praštilo do očí i malé dítě, přičemž dotyčného necháte bez jakéhokoliv zásahu.
    Kvalita článků klesla pod bod mrazu, diskuze řídíte jak se zavázanýma očima, poměr samotných informací vůči reklamě je k smíchu. Moje setrvačnost, kdy jsem sem chodil jen díky tomu že si pamatuju lepší dny, právě vypršela.
  • PravyMonty
    Ne všechny DLC jsou špatné, například Artorias of the Abyss pro Dark Souls bylo hustodémonskykrutopřísně boží.
  • Veskoslav
    No možná ti nikdo neřekl, ale zemřel jsi docela pěkným způsobem, to bych nepřál ani Tobě;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit