Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesuď synu, abys sám nebyl souzen.
  • Máš zas novej prostředek diskusního pruzení, GGG?
  • Taky to nechápu...
  • Ristoro
    DLC pro Dishonored ani není v nominaci :D. Přitom to pro mě bylo, spolu s ME3:Citadel, nejlepší DLC v roce 2013.
  • nekromant33
    Nikdy jsem to jako datadisk nebo dlc nechápal, ať už je to někde napsaný nebo ne. Nic to do hry nepřidává, nerozšiřuje ji to, nemá to s far cry 3 krom názvu nic společnýho. Krom toho do výběru 5ti fps se to letos vejde naprosto s přehledem, ale to už je jenom můj názor, podobně jako třeba to může být názor redakce. Mindblowing right? https://24.media.tumblr.com/tumblr_mbqg5q5V6l1riuh2bo1_400.gif
  • Dishonored dlc je škoda no, ale zas takový odvar to nebyl. Čekal jsem zajímavější rozuzlení. *4*
  • Jack1947
    No jo, jenze me to pripadalo jako srovnani 2her DLC to je jina , to se uz da. Kvalitou, prestoze se jedna o jiny zanr. Tedy spise bych to vzal takhle Dishonored ma DLC ktere prevysily dohromady kvalitu zakladni hry a nestydelo by se zato zadne vetsi studio... bohuzel takovahle vec se dneska nestava. (vubec).
  • ...od sebe?!? To mi jdou leda tak panenky, z toho cos napsal *15*
    Nesrovnávám hry, srovnávám zážitek z těch dlcéček a to co nabídlo Arkane, by svojí kvalitou vystačilo nějakýmu jinýmu studio na plnou hru.
  • Veskoslav
    Je to samostatně spustitelné DLC ke hře Far Cry 3.....Podívej se na stránky od Ubisoftu proboha....A možná také proto, že celý název je: Far Cry 3: Blood Dragon.
  • u me to na plny care vyhralo dlc BREAKDOWN pro STATE OF DECAY,ted to jde hrat porad a obtiznost je uzasna
  • Jack1947
    To nemuzes myslet vazne, nelze preci srovnavat 2odlisne hry. Kdyz kazda mela neco do sebe a neco od sebe.

PS: na sice kratsi ale vydatne 400days sem malem zapomel zaslouzi si sve misto zcela urcite.
  • Tak to musel být masakr... :)
  • Škoda, skoro to tak vypadá, že redakce nominovala jen tituly, které někdo z ní hrál a ty ostatní ignoruje. Jinak si nedovedu vysvětlit, že dlc k ME přeskočilo skvělé dlc k Dihonored, které by mu natrhly řiť.
  • Nerouhej se, mé dítě.
  • Buď to, nebo pravý opak. A jak všichni víme, bez tvé nehynoucí lásky bychom možná nemuseli několik set let stagnovat v něčem, čemu anglofonní historikové říkají "dark ages".
  • Ano, The Old Gods mne bavil. Byl to takový simulátor toho, jak se všem národům dostalo mé lásky.
  • Zda se me to, nebo Dragons Dogma poziva proxy na uminuskovani VEkoslava a nahnani plusek pro sebe... dela to tedy velice nenapadne *1*
  • Vesku... čti.

Bishock Infnite je V PODSTATĚ nejhorší, protože je to perfektní SYMBOL úpadku AAA her. Jasně, když se budeš hodně snažit, tak asi najdeš nějakou úplně rozbitou hru, co ani nejde hrát, ale ta není symbol ničeho.

Mimochodem jaký jsou ty zbylé podprůměrné FPS? Moc mě jich teda nenapadá. Aliens: Colonial Marines je asi jedna z nich, ale když se zamyslíš, tak Aliens je mechanikama asi stejně kvalitní jako Bioshock Infinite. Bioshock Infinite jen navíc předstírá, že takovej být má. Na Aliens aspoň vidíš, že nemá.

Jo v dnešní době je naopak populární nemyslet a chválit věci jako Mass Effect 3 a Bioshock Infinite. Takže se pleteš.
  • Spíš mi přijde zajímavý, že Arkane dokázali udělat dobrá DLC a že jim to Bethesda povolila. To se jen tak nevidí, DLC jsou většinou jen cash grab.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit