Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kovar.jakub
    Enemy Within samostatně spustitelné není...
  • GlaDOS
    Upřímně moc nevěřím, že jsi Burial at Sea vůbec hrál.
  • Veskoslav
    Patří to do kategorie "stand-alone expansion", což je kategorie datadisk a DLC.... *7*
  • Veskoslav
    A kde je Blood Dragon? Nejlepší DLC, co překonalo i původní hru? A prosím, žádné řeči o tom, že je to defacto jiná hra či je samostatně spustitelný, to je i XCOM: Enemy Within....Tudíž buď definujte pořádně tuto skupinu nebo si raději překontrolujte, co v roce 2013 vyšlo jako datadisky a DLC.
  • Jednoznačně Dragon´s Dogma, vše ostatní je proti tomu plevel. A ten Mass Effect je tam jako proč?
  • Vyhlasovat nejlepsi DLC je jako vyhlasovat nejlepsi nevylecitelnou nemoc.
  • Kozy
    Na Brigmore Witches jsem zapomněl, máš pravdu bylo to lepší. Dragon Keep mi nepřišel jako trapas, spíš jako taková přijemná, místy vtipná oddechovka.
  • kubi-wan
    To mě taky dost nemile překvapuje. To je pro mě nejen nejlepší DLC roku, ale zároveň asi i nejoblíbenější hra roku 2013 jako taková. Už jen to, že jde o přídavek, kterej o tolik mění původní hru a je vlastně svym způsobem dost originální (i v porovnání s tady nominovanýma DLCčkama), si zaslouží nějaký speciální ocenění *4*
  • To XCOM: Enemy Within taky.
  • Jo, základní Dishonored bylo přinejlepším průměr, takže nebylo těžký ho předčit v DLC. Brigmore Witches je ale lepší než Knife of Dunwall, když na to přijde.

Burial at Sea je odpad, stejně jako celej Bioshock Infinite. Tedy, přesně ten typ odpadu, kterej je v dnešní době populární. V podstatě je to nejhorší hra roku, protože symbolizuje a zosobňuje všechno zkažené v AAA hrách.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep je trapas. A obchodní praktiky Gearboxu jsou urážející pro hráče.

Mě spíš překvapuje, že se to výběru dostalo ME3: Citadel. To bych nechal v klidu zetlít na dně moře.
  • nekromant33
    fps? je to pod značkou far cry, ale je to samostatná hra
  • Kam to řadíš?
  • třeba proto, že to vlastně není DLC ani datadisk?
  • Rozhodně to taky byl rok Paradoxu!
  • A Far Cry 3 Blood Dragon není ani mezi nominovanými. WTF?
  • BoB.2
    XCOM: Enemy Within rozhodně.
  • Jack1947
    Datadisky? to jeste existuje... jinak ano. ME 3 CITADEL si svoje misto zde zaslouzi. *4*
  • fallanga
    Knife of Dunwall rozhodně nepředčí původní hru. Na němého Corva nic nemá :) Ale jinak máš tam pěkný výčet DLC, ale myslím, že DLC v článku se mi líbí více.
  • Asi nejlepší DLC z dílny Crusader Kings II. Výborně to rozšířilo koncept.
  • sleepless
    Protože uvedená DLC považujeme za lepší, než ta, která jmenuješ ty. Nic jiného za tím není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit