-
A já nevěřím, že jsi ho hrál ty.
1:1 -
pěkný výběr, crusader kings jsem nehrál, tak nemůžu posoudit. dal bych to citadele kvůli krásné nostalgii. ale enemy within je taky hodně výborné a opravdu pořádné dlc, které by si klidně zasloužilo klasické pojmenování datadisk.
-
protože to bylo skvělé dlc? nevím, co je na tom nesrozumitelného
-
že bychom zjistili, kdo Velkoslavovi konečně nastavuje ty mínuska ? *1*
-
Dragon's Dogma mam hodne rad, ale vydavat Dark Arisen za DLC? Nejen ze se neda stahnout, ale neni ani samostatne prodejny, clovek to koupi jedine s celou hrou, kterou uz jednou ma. A uz jen za to si zaslouzi byt ignorovan.
-
jak nevysvětluje? protože to není DLC? :D
-
Tak to vyhlásím celkem snadno: Nejlepší nevyléčitelné nemoci jsou ty, které tě nezabijí. Ale vážně. Na DLC není nic špatného, pokud přináší nový obsah odpovídající ceně. Což u vítězného CK2:The Old Gods platí. Ve skutečnosti mnohé, resp. většina "plných her" přináší méně obsahu, než tento datadisk.
-
Metro? Ten nudnej koridor, který nepřinesl nic, ale vůbec nic oproti předchůdci. BOŽE. LOL- ty tvoje názory
-
Já bych to upřesnil. Bioshock je epická sračkaa. I ACM má zabavnější FPS složku než tenhle opruz.
-
Lepší nevyšlo? Metro Last Light? Nic? Blood Dragon mám rád, ale rozhodně bych ho nepovažoval za konkurenta pro Metro. Blood Dragon je stále samostatně spustitelné DLC ke hře FC3. Nic víc.
-
Proč asi ty trubko. Blood Dragon bude zařazen v nejlepších FPS minulého roku a dokonce to i vyhraje, protože lepší FPS nevyšlo. Trochu přemýšlej příště.
-
B:I je nejhorší? No je vidět, že v dnešní době je moderní psát určité typy věcí: ME3 je sračka, FB je pro blbečky, poslední Bioshock je sraččka.... *7* Pokud B:I je sračka, tak co pak jsou zbylé FPS, co jsou silně podprůměrné?
-
Máte pravdu. To jsem se špatně podíval na svůj účet. Ale pořád to nemění nic na faktu, proč není zařazený Blood Dragon;)
-
Bioshock je přehypovaný epický hovnoo, který se jen po čas hry poctivě rozmazává. Souhlasím s jeho názorem ve všech bodech. Je dobře, že se tu najde i někdo s ucelenými názory a ne jen ovečky.