-
Pan Smutný říkal v minulém Fight Clubu něco o tom že na Games davají přednost kvalitě před kvanitou. Tak už vím jak to vypadá...
-
Hmmm, kategorie sama o sobě je divná, tak to prostě frkli hře, která toho tento rok pro propagaci progamingu udělala nejvíc, je nejpopulárnější a pořád se do ni něco přidává a mění...navíc zábavná je pro nováčky i pokročilé. Tohle vaše drama okolo zdá se mi poněkud nedomrlé a emočně nedospělé.
-
monster hunter 3
-
Tak jsem si to ted vyzkousel a captcha tam je. Takze to by dost vyresilo a blbum by aspon castecne sklaplo :)
-
Sakra, na ty MECH věci jsem si nevzpoměl... přitom by si to určitě zasloužilo zmínit.
-
Jo a ještě jsem si pročetl argument pana Poláčka a to mi ani trochu nedává smysl. Kdyby se hodnotilo podle toho, jak je na tom hra teď a ne kdy se vydala, nemá cenu ani tuto kategorii řešit. Pak tu tedy chybí hry jako WoW, EVE, Guild Wars 2 a další. Stačilo by k nim přidat ještě teda tu Dotu 2 a LoL a sem tam za rok by se jedna s těhle her, či dvě, vyměnila. Prostě buď vyhlašujete nejlepší mmo roku 2013 nebo nejpopulárnější mmo roku 2013. K tomu nepočítám fakt, že LoL má už zastaralou grafiku, nevěřím, že se moc od dob vydání změnilo a ani nepřineslo nijakou revoluci žánru, jelikož vychází z jiné hry(modu). Takže tu zbývá jen vysoká popularita, čili asi snaha games se zavděčit co nejvíce lidem, poněvadž je to jediná hra z 5ti co je stará, asi tak. A ještě jak bylo řečeno, spousta her zde ani nebylo jmenováno a zasloužilo by si v této kategorii být.
-
Xorxox: Přesně tak :-) Ale tak pokud by si je jen jednou všechny registroval a poté už si jen napsal bota na přihlašování (myslím, že tam totiž není captcha), tak se to dá zvládnout taky.
Mimochodem, nic nemám proti tomu, aby si případná udělená mínuska mohla prohlédnout redakce a podle toho nějakým vhodným způsobem zakročit, ale pro nás jako uživatele je to asi zbytečnost, viz. výš. -
Aha. Já myslel, co je teď. Protože je podle mě nereálně proletět za 12 minut 48 účtů na naklikání, obzvlášť ve 2 ráno.
-
To nejde, jakmile jsi prihlaseny, tak si to pamatuje ze uz jsi tomu prispevku dal plus. Ted se bavime o tom ze hodnotit muzou jenom prihlaseni uzivatele samozrejme
-
Stačí aby měnil proxy a nemusí být ani přihlášený.
-
Tak je pravda ze on by to byl prvni krok kterej by tomu tady dost pomohl, prece jenom jestli by nekdo mel 60 profilu aby mohl davat minuska a porad se prihlasoval a odhlasoval tak je to spis uz na Bohnice nez na BAN :D
-
"Křesťanství je jen snůška nesmyslů."
-
Hodnocení jen pro přihlášené uživatele rozhodně ano, pokud to pomůže nějakým způsobem zredukovat místní klikboty (což by mohlo).
Zobrazení toho, kdo +/- dal, už je dle mého kontraproduktivní.
"Aha, takže Xorxox mi dal na tento příspěvek mínus. To mu nedaruju! I když má jinak kvalitní názory, tak mu ten mínus oplatím, jen ať si nemyslí. A pro jistotu rovnou u všech jeho příspěvků." -
Tak ja netvrdim ze kazdy prihlaseny je hlava pomazana, jen konstatuji ze se muzu v klidu podivat kdo by mne uminuskoval k smrti a nejaka mala klauzule o zakazu vytvareni vice profilu by tomu tady prospela. Dotycny by dostal ban a kdyz by byl hodny, tak by treba po mesici mohl psat znovu (ale uz jenom s jednim profilem).
Ono kdyz bych mel 60 minusek a videl bych ze to jsou uzivatele jmenem xys, bze, sekls, eeere, a podobne nesmysly a nad tim by byly rekneme dva realne profily, tak nemuze byt tezke porovnat jejich adresy a dat dotycnemu BAN za poruseni podminek diskuzniho fora. Neni to nic tezkeho.
A to co jsem uvedl je pouze veta ktera mne v ten moment napadla, je logicke ze kazdy muze mit jiny nazor a na jednu vec se da nahlizet z vice uhlu. Ale treba specialne ve tvem pripade by mne tvuj nazor zajimal, respektive v cem a proc nesouhlasis. -
No tím bych si nebyl tak jistý;)Přeci jenom alternativou bylo to, že Ježíška přimlátili na kříž.
-
"Bůh nemůže být banován... Mohou mu být sice ukázány dveře, rozhodnutí však závisí zcela na jeho libovůli."
-
Máte chybu v nadpisu i v článku. Zaprvé to má být Best of 2009 a zadruhé ty další hry co tam máte neexistují.(Ne jako vážně, LoL je hra z roku 2009, co tu má co dělat?) A k tomu letos toho vyšlo v online hrách tolik, že jste to mohli rozdělit aspoň na kategorie fps+scifi+tps a moba+fantasy mmorpg. Tohle je hodně wtf.
-
To je fakt. Zaregistrování se názor nezmění.
-
Ty už máš ban? Co ty jsi byl za trola, co si hrál na ježíše krista *7*
-
Zajímavý taky je že ani jedna hra tu nebyla recenzovaná, ono by se vám hned líp obhajovalo kdyby jste měli víc jak jeden odstavec "argumentů" ke každý hře.