Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jasně he/he. Tvůj kamarádíček GGG má asi perma ban, tak je to nuda co?;)
  • "Veskoslav svým chováním nejen v této diskuzi představuje největšího místního trolla a přesto ho redakce nikdy nebanuje. Jedná se o spiknutí proti těm poctivým trollům, kteří si svůj prostor na zdejších diskuzích musí tvrdě vybojovat."
  • Tilwaen
    To je alternativa k onomu "vše se to hraje online" *2*
  • Veskoslav
    Ksakru. To mi nedošlo. Tudíž z toho nám vyplývá, že to vlastně redakce udělala dobře *1*
  • Veskoslav
    No Dota2, Warframe, Star Conflict, Defiance, GTA V online, MechWarrior online, Hawken, WarThunder, nová Trackamania, ShootMania Storm (nepochopitelně se ani o ní nezmínili), Hearthstone, Entropy, Nether, Patch of Exile, Dragon's Prophet (obyčejná F2P MMO hra, kde jsou ale draci jako "mazlíčci"), Final Fantasy tam není vůbec atd.
  • Kolega Superman

Hlavne Veskoslav by mohl ztratit oponu na nejedno krytí...
  • Prvně, netuším, kde pořád kdo bere tu jistotu, že ko*oti mezi přihlášenými uživately nejsou. Naopak. Toho rozdílu, jestli někdo přihlášenej je a kecá a toho, kdo není a kecá, moc není. To je jen nějaký další anonymní průjem a heslo, ale kydy a snahy po jejich prosazování ať to stojí, co to stojí i za cenu omylu poněkud zůstávají. To nějaký účet nezmění.

Po druhé. Obhajoba faktu, že je někdo lopata a jeho názor je zbytečný, nesprávný, respektive ne zcela promyšlený vysubjektovaně podaný ho*no, bych nikomu vyargumentovat nemohl, páč bych ani podle vašich vizí nebyl schopen naklikat těch pár mínusek jako formu pozdravu za blitky, a tak se tedy zjevit... :)
  • XorxoxTalarius
    Vse je na bazi uhliku? *1*
  • sipecka
    Veskoslave ty už si do huby fakt nevidíš. Že máš tu drzost se ještě ozvat. I postižený šimpanz by si všiml, že Superman jsi ty.
  • kennyB
    *1*
  • Ja si myslím, že by jste měli vybírat hlavně online věci, které vyšly tenhle rok, protože jich vyšlo docela dost. Mimálně pet na tenhle článek by se našlo.

EDIT: Například článek by mohl obsahovat tyto:
    - Smite
    - Warframe
    - PlanetSide 2
    - War Thunder
    - Path of Exile
  • jindra.veliky
    jinak, docela vtipne, ze o LoLku se pise v clanku, ze se da naucit za jeden vecer a o Dote presnej opak...

v cem je tak obrovskej rozdil? ja hral v kazdy hre asi tak 2 matche a prislo mi to stejny... *4*
  • Pokud by to pomohlo, klidně se jí zřeknu. A myslím si, že i ostatní. Osobně mám skrytou jenom kvůli nápisu skrytá identita:)
  • kennyB
    A co ti, co jsou sice přihlášeni, ale mají skrytou identitu???
  • sipecka
    Od mě mínus a běž se proběhnout ven ať vydýcháš ty stupidní názory.
  • sipecka
    Veskoslave tvoje urážky jsou pro mě ničím. Nemáš mě jak urazit. *3*
  • Veskoslav
    Špatné přirovnání:-D Pořád je to ovoce. Redakce spíše vzala Robocopa, kozatou holčičku, mrtvéhou elfku, pomeranč a raketového velblouda a snažila se najít společný znak.
  • Známe. Že jsi chlap, co si uříznul koule a dělá ze sebe ženskou. Noc nic, jdu si špínu jako ty hodit do detroleru. Nebudu se aspoň rozčilovat.
  • Podle mě je blbost srovnávat LoLko s War Thunder a planetside.. :D jako dobrý no.. pro někoho, kdo si chce zahrát první online hru v životě to možná může být nějakej ukazatel, ale pro všechny ostatní to není na nic dobrý. hrušky a jabka, pomeranče a melouny. avokáda a papájy. banány a fíky. biebery a strokes.
  • Amaroun máš ode mě plus, jen abys věděl od koho *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit