-
Přepracovat jak?
-
Redakce: Nechtěli by jste nějak přepracovat diskuzi? Nebo aspoň nad tím zauvažovat? Chápu, že se to jednoduše říká, ale upřímně tenhle stav se o inovaci přímo doprošuje. Třeba by to vlilo novou krev do diskuze, hm? *4* Pamatuji si časy, kdy se tady doopravdy aspoň trošku diskutovalo. *3*
-
Jeho 2 poslední komentáře jsou zatím v plusu, takže jeho "naklikávač" je asi ještě ve škole *3*
-
Takový offtopic, snad mi za něj neukousnete hlavu. Hraju teď Shoguna 2 s DarthModem. Nevíte co dělají darthmode_shogun_vanilla_garrison.pack (+handicaps a hand_garr). Podle názvu nepoznám, jestli vanillou myslí originální soubory hry, nebo je to už něco implementovanýho v DarthModu. Fora o tom mlčí.
-
To jako fakt? LoL? Hra která ani letos nebyla vydaná? Dota 2 v roce 2013 alespoň vystoupila z bety a otevřela se pro všechny, ale LoL už tu nějaký pátek je. Nechápu proč se tedy článek jmenuje nejlepší online hra roku 2013.... Tohle je první článek který mě tu vážně zklamal *9*
-
Wow, wow, wow! Takové znalosti, vědomosti. Nechceš nám o tom povědět více, nebo ještě lépe, učit nás dějepis? *8*
-
Tak to si nemyslím. Ještě v noci měl u většiny svých příspěvků plusové body a někde i docela dost. Teď se vzbudím a všude má -40 až -50. Tohle udělal jeden člověk a asi musí Veskoslava hodně nenávidět když mu to stálo za tu práci. Divím se že s tím redakce nic nedělá, přitom by se to dalo snadno dohledat.
-
ja mu taky davam minuska jen z principu :D
-
Ano DwILFe jsem to já a dalších 40 lidí, co si o něm myslí to samé. Žádný záhadný tu totiž nefiguruje, jenom jsme vytvořily jedno velké bratrstvo Kočičí pracky zaměřené proti Veskoslavovi a jeho multi-nickům.
-
Kdyz uz je ve vyberu neverwinter, tak by neskodilo k nemu napsat recenzi :)
-
jezis, nejvetsi kravina vyhraje
to uz bych to dal rovnou Aionu. Taky nevysel letos, tak co? -
Tak to ty mu naklikáváš ty mínusy? *7*
-
Minimálně se shodnem na tom, že kdyby se předávaly ceny o nejhorší komunitu, tak LOL s přehledem porazí úplně všechno včetně Doty II a SCII. Tolik grieferů, trollů, BM a hlavně DĚTÍ to můžou mít fakt jenom moba hry a v tomhle LOL kraluje.
-
To žádná Moba. I když takový Guardians of MiddleEarth je tak pitomé, že za tu noc se to člověk naučí.
-
League of Legends se opravdu neda naucit za 1 noc...
-
Ach moc pěkná diskuze. Veskoslav se zase vyblbl před spaním. Myslím, že hlasovaní o největšího trolla jsi už vyhrál, čili už se nemusíš tak moc snažit. Co jsem tak slyšela, tak to máš v kapse.
-
Též není špatný. Sice se přiznám, že jsem to od vydání nehrál, hrál jsem ještě uzavřenou a následně otevřenou betu, ale nebylo to špatné.
-
Dota = MOBA, mnohem vyváženější než lolko.
-
Taky například Warframe.