Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně, že brečíš a mínuskuješ taky. Tomu se říká karma Veskoslave.
  • Pro mě je jasnej vítěz WT...
  • To ti dlouho nevydrželo neurážet. Ale jo, mysli si, že redakce vyplysuje troly a Veskoslava mínisy *1* Já ti to brát nebudu.
  • panejo...ty seš marnej a tupej...
  • Tilwaen
    Co Path of Exile? To vyšlo (regulérně) loni. Netřeba ho hned stavět na stupeň vítězů, ale zmínka o něm být mohla, na rozdíl od titulů, co loni nevyšly.
  • Blbý je na to dostatečně. Navíc pokaždé, když je v mínusu, tak pokaždé je následně v plusu+celá banda trolů jako šipečka a spol. A opravdu nechceš tvrdit, že to dělá redakce, že ne *7*
  • jo jasně a ještě se k tomu tady bude přiznávat.....
  • Rozhodně nemám stejnou ip, to jenom Rhuládek se nudí, tak si svoje sr*čky vyplusuje. Nic víc.
  • Tak Superman má asi stejné ip jako mistr Veskoslav a mínuska mu beztak davá redakce. Už ho má dost.
  • HoNko !
  • Kr.Pa
    jojo, ja to aspoň nevykřikuji v 20 příspěvcích a nebrečím, když se nadává na dotu2 a heartstone
  • Skillshoty samy o sobě jdou dokonce přeflashovat a rozhodně není problém se jím flashem vyhnout, pokud je člověk dost rychlý *3* U target spellů je to trochu složitější, a dost se to řešilo, ale v podstatě pokud začne probíhat animace, spell se dokončí i když cíl flashne pryč (pokud je vidět).
    Co se týče nevyváženosti hrdinů, tak když jsem začínal hrát, měl jsem z toho stejný pocit, ale proti všemu se dá nějakým způsobem hrát, ale chápu, že takový Tryndamere nebo Master Yi je pro začínající hráče problém. No a konečně, Riot neustále vytváří nové a nové patche a bez milosti likviduje kohokoliv populárního (Poslední dobou to už vážně přehánějí).
  • Mno je mozne, ze to berou jako dalsi season, ktera zacala :D
  • Rofl, v počítačové hře, zejména v Planetside2 jde jedním tlačítkem vylézt z tanku, a bum náhle máš pěchotu. Popřípadě s létajícím strojem přistát na místě a opět, jedním tlačítkem vylézt.
  • Zerathus
    S výsledkem souhlasím ALE! Riot těžce prdí na fanoušky mezitím co Valve se snaží jak může. Valve do Doty přinesla několik holiday a další spoustu věcí jako crafting apod. Mezitím co Riot stále nepřidal X věcí které sliboval před 2 rokama (replay system,sandbox mode apod.)
  • Jo a taky nemožnost zoomu trochu víc nahoru je celkem naprd.
  • Tak vám nevim i když jsem LOL hrál tak je to podle me blba hra kde jsou postavy dost nevyvazeny proto se nekterý nehrají skoro vůbec a vetšinou ty nový jsou docela OP (nejspíš kvůli prodeji). A vážně mě vytáčelo když jsem se flashnul a na novém místě mě zabije skill směřovanej na původní místo takže mrtvej a reuse na flash super :/. Někdo mě říkal, že je to správně a má to tak fungovat podle mě jsou programátoři stoupové kteří to neumí opravit *1*
  • Zasloužené vítězství žádná jiná hra si toto prvenství nezasloužila víc
  • jasne a zcela rozhodne WT!!!!
  • a co teda??ja uz delší dobu ziju s tim ze hraju vybornej online sim WT a ted se dozvidam ze není online,,,hmm to sou me veci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší