-
protoze FFXIV je v soucasnosti nejlepsi mmo :))
-
jj, tak tak
-
možná bývá ale nedávaj mu to jednotlivý lidi ale nejspíš nějakej klikací automat nebo co za tim vězí, po každym dostávaj stejnej počet minusu třeba "superman" tu dostal 3x -40 a pak už rozdíly dodávaj jinak lidi si myslim.
-
to je jeste ok. obycejne byva v minusu tak 44 - 46 :-)
-
kde jsi prisel na to ze se tanky na podporu pechoty dnes uz nepouzivaj?
A jak vis ze v budoucnosti se pouzivat nebudou,mas kristalovou kouli? -
LoL Warthunder ani DotA 2 nejsou onlinovky...
-
To známkování Veskoslava vůbec není podezřelé. Ještě před asi 1,5 hodinou měl příspěvky kolem nuly nebo ty starší v docela znatelném plusu (až nějakých +7/8) a najednou téměř vše mezi -10 a -20. Ne, to vypadá zcela legitimně. Obzvlášť ve 3 v noci. *4*
-
Ja myslel ze "Slavik" uz byl. Nominovat hru z roku 2009 to chce hodne kuraze (nebo vodky).
-
Dufam, ze RPG roku bude Kingdom Come ked uz maju v redakcii ten stroj casu...dufam, ale ze stihnu zachranit i Connora..
-
labrodor: Ano. Já jsem snad řekl, že můj názor je ten objektivní a jediný, pravdivý? Je to pouze můj názor a můj pohled na svět. Nesnažím se ti ho vnutit, jen předvést. Od toho přece diskuze jsou.
-
Doufám že podmínkou ve čtenářském hlasování nebude jen f2p, protože šanci by si zasloužilo mimo jiné i Final Fantasy, Dayz, GTA Online
-
Veskoslave co bys nominoval ty na onlinovku roku (5 nominací) a která by to vyhrála
-
LOL že zvedla úroveň progamingu? Kamo tak ty vůbec nevíš co mluvíš (http://www.joindota.com/en/news/14541-dota2-wins-e-sport-of-the-year-award). LOL tenhle rok na esport scene absolutni propadak a to letošní finále? Hala sice pěkná a narvaná, ale hra jednostraná, systém turnaje špatný, pak ještě těch pár skadálů ohledně podovodů. Zato Dota 2, největší e-sport prize pool v historii (http://www.dota2.com/international/home/overview/). 2,8 M$ Zápasy vynikající a celá finálová série, jedním slovem NEZAPOMENUTELNÁ ("Milion dolar dream coil" v poslední hře). Celý turnaj vynikajícím způsobem připravený. Pokud někdo tvrdí že za rok 2013 LOL pozvedlo esports na vyšší úroveň neví o čem mluví a nebo je blázen (a ano, sleduju obě herní scény, vlastně i CS:GO a SC 2)
-
nehrál, ale videl. obsadit muze ale nebudou jim litat nad hlavami nepratelske stroje protože tou dobou by muselo byt nebe uz ciste. taky tanky se dnes uz nepouzivaji na podporu pechoty jak v 2 svetove, a tu se bavime o budousnosti
ale radsi koncim du spat nazdar -
Dota je 2013, to že předtím byla Beta je něco jiného
-
Joe, už sis zase nevzal prášky? PlanetSide není vojenský simulátor. Pěchota musí obsazovat strategické pozice v PlanetSide, aby zabrala pozici. Tu sotva zabereš se stíhačem či tankem. Jak říkám, PlanetSide jsi v životě nehrál.
-
chybi mi tam treba guild wars a i jine online hry, o kterych jsem si zjistil že jsou na youtube a vypadaji zajimave, tak mohli byt uvedeni alespon jako kandidati. jinak ja hraju wowko a spokojenost. lepsí end game content pve byste tezko hledali
-
žadny kombinovany utok, zjisti si jak se vede moderni valka, nejdrive nadvlada na mori a ve vzduchu a pak uz jen kropi vybrane cile rizenymi strelami nebo bombami. pechota to tam prijde prakticky jen pozametat, mucit a znasilnit zenske obyvatelstvo kvuli wow efektu. takhle sme to delali my v legii.
-
Vyhrát jako proč? Další FF...
-
KRYTON: Ještě nikdy jsem jí neviděl - nikdo jí neviděl - ale myslím, že je to bílá díra.
RIMMER: Bílá díra?
KRYTEN: Každá akce vyvolá protikladnou reakci. Černá díra likviduje vesmírnou hmotu a čas a bílá díra je vrací zpět.
LISTER: Takže, ta díra chrlí čas zpátky do vesmíru? (Nasadí si svou beranici)
KRYTON: Přesně tak. Proto jsme na lodi svědky těchto zvláštních časových úkazů.
KOCOUR: No a co to je, he?
KRYTON: Ještě nikdy jsem jí neviděl - nikdo jí neviděl - ale myslím, že je to bílá díra.
RIMMER: Bílá díra?
KRYTON: Každá akce vyvolá protikladnou reakci. Černá díra likviduje vesmírnou hmotu a čas a bílá díra je vrací zpět.