-
Mínuska mě stimulují. Nemůžu si pomoci.
-
Je vidět, že jsi Joe hrál Planetside 2 asi tolik, kolik jsi věnoval studiu češtiny. Jinak by jsi věděl, že stačí dva nebo tři raptory (či jejich obdobné verze stíhačů) a pěchota je z 90% mrtvá. Přímý útok funguje, ale ztráty jsou tak obrovské, že se nevyplatí tam být. Navíc ti nepomůžou ani "heavy" se samozaměřovacímy raketomety. Většina má stejně vypouštění klamných cílů. V Planetside máš vždy kombinovaný útok, nikdy nejde pouze pěchota, pouze tanky či pouze letecký výsadek. Takto to nefunguje.
-
nikdo ji nikdy neviděl, ale pravděpodobně to je bílá díra
-
Joe, kamaráde, ty nikdy nezklameš.
-
Když Tě to baví jak hlupák pronásledovat lidi napříč diskuzemi a klikat a klikat přes proxy, tak je to tvůj boj. Rád Tě v něm nechám dál bojovat:)
-
v budoucnu se jiste valky nebudou vest tak jako v minulosti že se na poli sejde pechota a bude se to rezat. Tolik k verohodnosti Planetside :))
-
Tak defacto Dota2 vyšla, Newerwinter také, teoreticky tam můžeš dát GTA online, které je defacto nová hra k V. dílu, WarThunder, Hearstone, zapomenuté Defiance (v současné době je tam obrovský skok dopředu oproti březnu, kdy to vyšlo), dále i aplha DayZ tam klidně mohla být, nová Trackmania (protože jako závodní hru bych to ani moc nedával, je to taková spíše online překážková dráha než závody na klasické trati), pak mě napadá Entropy, Star Conflict (hodně opomíjená a přitom skvělá hra). I třeba projekt Spark by si redakce mohla obhájit. Je toho hodně na výběr. I ten PlanetSide 2 bych odpustil, přeci jenom je to listopad 2012. Ale LoL? V redakci asi někdo zjistil, že všechny ženské postavy kromě Annie tam mají pořádné dudy.
-
Myslím, že legendou je 100 věcí na SKyrimu od Vávry myslím. Tohle je takové slabé trololo.
-
Nebo jestli žádné online hry nevyšly, tak tam měly dát jen těch pár co vyšlo a nechat vyhrát třeba ten Neverwinter, proti tomu by nikdo nic neměl a vyšlo to letos.
LoL to vyhrálo stejně jen proto, že se do toho zrovna někdo z redakce nekontrolovatelně zažral. -
Mrkni na Vávruv článek o Skyrimu. Ale to nikdo nedá.
-
Neboj. *3* Dočkáš se svých mínusek.
-
Panove redaktori games si dali za ukol udelat clanek s nejvetsim poctem komentaru? (by me zajimalo jaky je rekord)
Castecne souhlasim s argumentem na zacatku, at je to klidne vyber onlineovek, ktere prosli loni nejsilnejsim vyvojem. S cim ale nesouhlasim je prvni misto LoLka, milionova asijska komunita, cinanci kteri davaj prachy na marketing a do turnaju, nevypovidaji nic o kvalitach hry. -
Jsem na tabletu, tudíž Tě vidím. A ano každý je zvědavý zrovna na Tebe. Ještě si nezapnul naklikávače? Máš nejvyšší čas, tvá noční směna začíná.
-
Stále čekám, že bude *puff - zvukový i kouřový efekt* a bude tam Final Fantasy XIV, který vyšel letos a měl šanci to celý vyhrát. :(
-
Já sem myslel, že mě máš v detrolu nebo jak tomu nadáváte, ale chápu tě. Každý si chce poslechnou moudra strejdy Rhulada.
-
Ty jsi ho bereš, předpokládám také jako sobě vlastní, tudíž i pro tebe výše zmíněný názor o objektivitě je subjektivní. Tak že žádnou velkou váhu v dějinách tohoto okamžiku mít nemusí.
-
http://www.2imgs.com/30594963b0
P.S: Raději jste se měli držet kategorií, co jste měli loni a nevymýšlet tuto pseudopodskupinu. Raději si přečíst Best of "zapomenuté" hry než splácané online hry, co redakce hraje a na které si vzpomněla:) -
sry, bylo to na někoho jiného...
-
bože to jsou cynty. já ti to brát nebudu, jednou na to přindeš sám
-
Tak v roce 2012 byl simulátor otevírání dveří. Život je změna *4*