-
A ty jako velký taťka si nás moudře přišel umoudřit? To jako máme nechat redakci ať si píše srandy a nekritizovat je? Nedat jim žádnou odezvu, že něco podělají? To je máme nechat usnout na vavřínech a nechat do dojet na úroveň takového Bonuswebu například? Prostě tato sekce je udělaná špatně. Ať si redakce volí co chce, ale ať to má daná pravidla. Už při předchozí, kdy jasně nedefinovali, co je a co není DLC a absence DLC FC3: Blood Dragon ukazují, že prostě v něčem jsou mezery a redakce by to měla vzít na vědomí.
-
Mě nemusíš poučovat, jak se hraje LoL a jaké jsou mechanismy. Ty 4 roky, co jsem to +- hrál mi stačili na to, abych pochopil herní mechanismy této hry. A po posledních hrdinech jako je Jinx a spol se tam nehodlám vracet, protože balanc hrdinů je naprosto otřesný.
-
Není proboha jedno v jakém roce spustíš hru. LoL mělo 4 roky na to, aby se vypiplalo. Zbytek her sotva. Možná Dota, kdy přebírala mechanismy z půdovní Doty. Ale co ostatní? Ti neměli stejnou startovní čáru jako LoL. Proboha chápeš to nebo budeš pořád mlet o tom, že aktuální online a bla, bla a podobně.
-
No ved rozmýšlaj a čítaj s porozumením.
Ked hovorím že rozdiel v tom "naučiť sa za vececr" neexistuje rsp je totalna kravina lebo lolko ma daleko lepsi system reorganizacie timov kedy to hadze ccca rovnake skupiny. Tak jasne ze vyber trva dlhšie kedze ma vecsie sito.
I tak to čo ale píšeš je lož, pretože čakáš tak do 30sekund. Som v gold lige a dlhšie ani neviem či som čakal. Takže zase lož.
Dalši problem s pochopenim a logikou.
Ked sa ti niekto odhlasi z logingu tak to znamená, že si prišiel o hru v ktorej by bol leaver a cela by sa hrala 4v5 alebo 2v5 Ako by to dopadlo ak by ten isty hrač neodisiel uz v načitavani. Leaverou je v lolku, aspon na gold lige totalne minimum. Tak 1/10 hier kde istu cast (viac ako 5minut) niekto nehra. Hru kde niekto nehra celu hru or rage quitnea uz sa neukaze to je tak kazda dvaciata. A velku ulohu v tom má i to, že odide este pred začiatkom hry ktora sa tym zrusi a spusti sa ti nova. -
Jedna jediná anketa a co dokáže udělat se zdejší bandou, emočně nestabilních hlupáků... Nebudu schválně jmenovat o které se jedná, protože každý, kdo si tuhle diskuzi trochu projel, pozná, koho tím myslím.
Vážně, to je tak těžké si uvědomit, že výběr her do anket je subjektivní metrika redaktora a vy s tím nic nenaděláte, i kdybyste se na hlavu postavili? Každý ať si hraje a zvolí za hru roku, co jemu se líbí, ale nesnaží se to vnutit ostatním, na základě vyšší popularity či lepšího, subjektivního, vskusu.
Můžete se hádat jak chcete, vyhrát svými argumenty tisíce diskuzí, užít si svých 5 minut slávy a stejně tím svět nezměníte a už vůbec myšlení těch druhých. No tak lidi, dejtebsi pohov. -
tak to lolko nehraj dopr.. když je tak špatny *7* ja jsem ve svojí bronze naprosto spokojenej to že tebe to sere je jenom tvuj problem. bež hrát užasnou dotu 2 jako pravej hc pařan *2*
-
já neobhajuju lolko, já obhajuju že je jedno v jakým roce spustili onlinovku.. nesnaš se to furt překrucovat.. tohle je poslední příspěvek v týhle "diskuzi"
-
Aha, kde je jako Final Fantasy XIV ? Jedna z nejlepších MMO.
-
Ne Harriere, to je otázka na Tebe, proč to tak obhajuješ. Přijde mi totiž, že jsi ani LoL nehrál.
-
Harrier: Tak jak to že vyhrálo LoL, které nic takového neudělalo a navíc si nechalo nasekat na zadek v esportu, když Valve udělalo The International 3, zatím největší esports event?
-
"A co prosímtě supercool vyšlo minulý k Lolku" to je otázka na redakci a ne na mě, oni tak zvolili
-
jen podotýkam že jakkoliv (ne)souhlasím s rozhodnutím redakce, volba lol/doty přestože nevyšli v tomto roce validní
-
Harrier: A co prosímtě supercool vyšlo minulý rok k Lolku ty facepalme? *1*
-
A co vydalo LoL v roce 2013, že se natolik zlepšilo oproti roku 2012? Pobav mě Harriere.
-
LoL je online hrou roku 2013? Co bude dál? Mario Kart z roku 1992 od vás teď obdrží titul "závodní hra roku 2013", protože to lidi pořád hrají? Jako já třeba chápu, že se online hry pořád aktualizují a mění, ale tohle je fakt úlet. Přece to nemůže vyhrát tuším skoro 4 roky stará hra. Nevím, jestli tahle kategorie byla i minulý rok, ale jestli je letos poprvé, tak se na to prosím vás pro příště radši vykašlete.
-
No jestli čekáš ve svém Bronze cca 30 sekund, to mi je jedno. V goldu klidně čekáš i 5 minut než ti to něco najde. A to se ti ještě někdo ohlásí, když si vybereš "špatného" hrdinu, což se děje tak v každé 3. hře.
-
*facepalm* tak odznova.. jde o to která hra byla v roce 2013 nejlepší, pokud by wow vydalo nějakej supercool datadisk tak by určitě vyhrálo..
-
JENOMŽE TADY NEJSOU! LoL si pěkně jede patche, updaty, balance a všechno už 4 roky. Tím má nad ostatními celkem slušný náskok (ne na Dotu2).
Pokud proti vymazlenému LoL pošleš ještě neučesaný WarThunder a Neverwinter, jak to asi dopadne? Kdo bude Miss Games 2013?
Tohle není férová sekce, tohle není férová soutěž.
S LoL může soutěžit Dota2, SC2, WoT, WoW...to ano...protože už tu také všichni nějaký ten pátek jsou (a narozdíl od LoLka se alespoň trochu měněj - to je jen můj osobní náhled na věc, protože LoL moc nemusim) -
Jak říkám. Poněkud opožděný Harriere...Raději si zahrej onlinovku roku 2013. Možná pak pochopíš, proč je nepochopitelný výběr her.
-
za to ty seš dost zakomplexovanej..