-
Jen podotýkám, že jsem nikdy předtím žádnou MOBA hru ani onlinovku nehrál. Ani první Dotu...
-
Dle téhle logiky sem můžeš nacpat klidně WoW z roku 2004, EVE online z roku 2003 atd. Jenže o těhle hrách už jsem četl dost v minulých letech a myslel jsem si že tato série článků má sloužit k hodnocení her z roku 2013. Takhle ten článek ani nedává smysl.
-
co do toho pleteš nějaký valadění ?
-
Já jsem teda LoL nikdy nehrál, jen Dotu 2, a jedno můžu říct s naprostou jistotou: ta hra je tím lepší, čím víc ji hrajete. Mám nahráno přesně 400 zápasů a teprve zhruba posledních 50 her jsem si začal říkat, jak je ta hra kure_sky dobrá! Jednoduše proto, že se dostáváte do hry s lidmi, kterým stálo za to věnovat té hře tolik úsilí jako vám. Funguje taktika, týmovost a zápasy dostávají ten pravý náboj. Já mám jasno...
-
a mě by zajímalo kde ty máš jistotu že jsou to jen PR keci a ne pravda ? já na hru cekam max pul minuty tak nevim co meleš
btw: Ithilis Quo se vším co si napsal souhlasím. -
Název logicky měl znít: Nejlepší online hra desetiletí
To je těžké, když některé hry mají výhodu delšího trvání na trhu a některé ne. Ale i tak by to nebylo úplně spravedlivé k novinkám. Redakce tohle se moc nepovedlo.
Teď můžeme donekonečna debatovat, která hra tam chybí. Takovej Guild Wars 2 ? :)) -
jonatan: mě je fuk jestli je lepší lol nebo wow, prostě obě jsou udržovaný onlinovky a mají právo tu být nehledě na to v jakém roce vyšli a o tom je celý ten flamewar
-
Mě to fakt nedá... Jako chybu myslíš to, že vybrali LoL, nebo to, že tam napsali anály? (pokud jsem tímto komentářem urazil tvoje ego, tak se omlouvám, ale hlodá vě mě to, že jsem nepoznal jak to přesně myslíš :-D )
-
Každý rok sa tam hra liga ktorá končí niekedy začiatkom oktobra.
A vždy ked začína nová sezona (cca 2 tyzdne po konci predchadzajucej) tak sa prekopu mechanizmi a itemy a vyda sa velky path ktorý ich mierne mení, ale mení ich vela naraz a vo finále sa dalšia sezona hra už o niečo inak. Lebo to čo fungovalo npr minulu sezonu je teraz o niečo iné a už to tak nefunguje zase s masteries a podobne.
Takže je to tá ista hra, ale mierne iná.
Npr tuto sezonu pribudlo 6wardovacich itemov, boli prerobene wardy. potom pribudlo 9 itemov na goldy a dalsie 4 boli upravene. Dalsie 3 itemi boli zmenene. Boli mierne zmeny na mape, kedy su inak usposobene kriky(ked si v nich nevidia ta a ty vidis z nich) upraveny random minioni po lese a upraveny asi 8me herovia ktory su trochu iný ako predtým. Iný sposob rozdelovania goldou za znicenie vezi a podobne.... Nieje to nič zásadne, ale zmeni to styl hrania. -
Ty jsi chlapče hodně zabržděný, co? *7*
-
LoL denně hraje 12 miliónů hráčů? A to jsi vzal kde? Z RP keců Riotu? Kdyby to hrálo 12 miliónů hráčů denně, tak by jsi nečekal v průměru 2-5 minut..... *7*
-
LoL? tak tohle snad nemyslíte vážne... *11*
-
Aha. A pochopíš, že je rozdíl, když má hra čas 4 roky na vyladění a třeba jenom rok? *7*
-
já věděl že se tam games chystá řikal sem to už nedávno *1* *1* *1*
-
Co to meleš proboha? Kdyby to vyhrála Dota2, tak bych také nesouhlasil proboha. Ale chápu, LoLkař jako ty je v 7. nebi, že jeho hra to vyhrála *1*
-
takže chceš onlinovky hodnotit podle toho v jakém stavu byli kdy vyšli a ne tam kam se v průběhu doby dostali ?
-
Článek jsem četl už před napsáním příspěvku a trvám na svém.
-
ten kdo četl první odstavec ví co tam lol a dota dělá
-
přečti si alespoň první odstavec..
-
navíc tahle chyba nemá chybu *1* *1* *1*
Svoje místo v ''análech'' Games si ale zaslouží ještě za jednu věc