-
tahle anketa je nejaka casova anomalie ne ? :D
-
Simulátor vykašlávání chlupů.
-
Tak jestli nejlepší FPS vyhraje CoD: Ghost *1*
-
Takový přešlap. "Až do hluboké noci můžeme vést debaty, jestli je lepší DotA 2 nebo LoL. " Lepší je DotA 2 (hodnotím nezávisle - mým favoritem je HoN a Valve moc nežeru). LoL je zásadně lepší v targetingu, marketingu a celkové produkci. Best of 2013 by mělo ale hodnotit kvalitu samotné hry. Kdyby se měla hodnotit úspěšnost u hráčů, tak by se vybíralo podle počtu prodaných kusů.
-
Ty jsi očividně moc knížek nebo skript a podobných věcí neviděl. :)
Tak já ti pomůžu. http://lmgtfy.com/?q=an%C3%A1ly -
Toto má být, a v ostatních kategoriích zatím celkem je, žebříček o kvalitě, ne o kvantitě. Se vším (v mém případě žádným) respektem; tyhle dětinské klikačky zvané "MOBA" nemají kvalitu žádnou. Až se bude dělat žebříček hratelnosti, tam takové blbiny očekávám. Tady ne.
-
Ne já nejsem trol, ne já nejsem trol *7*
-
Pokud se jedná o názor, s kterým souhlasí většina, jedná se o intersubjetivní názor. Aby byl tvůj faktor objektivní, musela by s ním souhlasit každá elementární částice ve vesmíru a to je vyločeno, protože jak vidíš, názory na Lolko jsou všelijaké, jen ne objektivní a to se bavíme o Lolku jen v rámci tyhle diskuze. Krom toho, seriózní anketa je opět subketivní názor. 100 lidí, 100 chutí.
-
No jo, je to známka punku.
-
S výběrem redakce se ztotožňují. Děláte mi radost hošani *14* Jen tak dál...
-
Pokud ho bereš jako sobě vlastní, tak onen názor není objektivní. Nemáš zač
-
pravda a nepravda. z ankety můžeš vyloučit některé subjektivní aspekty. například do ankety best of nejlepších videoher nedáš fotbal. do rubriky online hry nenacpeš skyrim, které není online hrou. pokud mluvíme o best of 2013 automaticky vyloučíš hry, které nebyly v tomto roce vydané. atd atd. můžeme oslavovat lol jak chceme, nikdo této hře neupře úspěchy, jakých letos dosáhla, ale ta hra je na trhu už pár let a to je prostě objektivní faktor, který nelze přehlédnout. takové měřítko to je a takové by se mělo dodržovat, pokud se snažím dělat seriozní anketu
-
Konečně objektivní názor. Díky
-
Objektivní hledisko neexistuje, protože nemáme žádné měřítko, kterým bychom objektivitu mohli zjišťovat a měřit. Poznání je vždy zprostředkováno nějakým člověkem a to jest, není bez předpokladů. Tudíž vždy se jedná o subjektivní nebo intersubjekticní nadhled, ať už se jedná o cokoliv.
-
To je právě tzv. odezva z latríny , nebo-li taky jako Muzikanti, spojte se , či Jste blbci, ale až já jsem to správný letadlo . U místních velmi velmi oblíbená.
-
neohlížet se na datum výroby? to je docela vtip a vůči nově vydaným hrám nefér. příští rok to LOL vyhraje zase? když už jste nebrali ohled na datum vydání, proč jste tam nenacpali hearthstone nebo smite? to muselo dát hodně práce si zdůvodnit, proč nevybrat tak populární dotu. gratuluju, cokoliv dalšího do vašeho best of přidáte je už předem zatraceno v tomto subjektivním grcu
-
Pěkný článek o tom, jak si nakakat na hlavičku...
-
jestliže tomuhle říkáš odezva *11*
-
Jistě, pár anket přece všechno změní a GAMES.CZ se tak nezastavitelně začne řítit přímo do horoucího herního pekla... Ale notak, to snad nemyslíš vážně.
-
Tohle je subjektivně subjektivní až subjektovaný výběr od redakce, mimochodem. Subjektivně tato anketa není z objektivního hlediska správná, ale to je jen můj subjektivní názor, kterým si se pochlubil ty též.