-
Kategorie, kterou kvituji s povděkem, jen by mě zajímalo, zda byl hodnocen soundtrack jako takový (tedy CD/MP3 apod.) bez ohledu na jeho roli v samotné hře či to jak se s ním pracuje ve hře jako takové, jak do ní zapadá a jak vytváří její tempo/atmosféru? Protože to jsou mnohdy dvě zcela rozdílné věci... Protože sebelepší hudba může ve hře zcela zapadnout a naopak. Případně předem děkuji za autorovu odpověď.
-
-
Vybíráno bylo s ohledem "na všechno", tj. i roli toho soundtracku ve hře (jak do ní zapadl, co v ní vyjadřuje), ale finální pětka musela obstát především v samostatným poslechu, to znamená jako hudba bez hry. A zrovna Remember Me fantasticky pokrývá obě roviny, jak v konceptu (odrážejícím narušený, fragmentovaný vzpomínky), tak v praxi (např. během soubojů, kdy se dynamika postupně mění a zahušťuje).
-
To by mě taky zajímalo. Já herní soundtracky vnímám úplně stejně jako ty filmové (resp. jejich OST). Samostatně, bez znalosti onoho díla (filmu, hry), bych si je nepustil.
-
-
Prvni zajimavy BEST OF pocteni. Dik za nej ;)
-
Expeditions: Conquistador má také skvělý soundtack. Škoda, že to bylo opomenuto.
http://www.youtube.com/watch?v=GZ49tb6-TgE -
-
K tomu bych za mě doplnil i paralelu v podobě letošního čtvrtýho Europa Universalis. Taky výtečná věc...
-
-
Ještě jsem si vzpomněl na Rayman Legends. Tam si svoje najde skoro každej.
-
-
jak se liší soundtrackam od mobilní fiesta run? protože předchozí jungle run měl soundtrack se stejnou tématikou. co tím, chci říct... že fiesta run mě strašně svou hudbou otravoval, oproti jungle run, který má mnohem příjemnější melodie... al r: legends jsem nehrál, tak právě nevím
-
-
A ještě bych zapomněl, že úplně skvělou hudbu mělo Call of Juarez: Gunslinger :)
-
S vyberem urcite souhlasim, Remember Me bylo hudebne naprosto dokonale, skoda ze po herni strance uz to tak dobre nebylo. Myslim ze do toho TOP by se ale rozhodne vesel i "Papo e Yo" nebo AC 4: Black Flag...
-
-
papo e yo super zmínka. soundtrack to má opravdu krásný
-
-
no je toho dost ale NAJlepsi? metal gear Rising !
nikdy som v hre okrem metal gear serie nepocul aby sa do hudby aj spievalo.. a tak epicky.. metal rock alebo barco a zo spevom ? to sa v hre len tak nevidí .. vacsinou hraju len hudbicky nejake melodie tajomne ci vesele
ale MGR to je uz ina uroven ... japonci a konami a "kojima" a spol. ..to su vyvojari ktory nikdy nesklamu -
-
V tom případě ti doporučuju ústřední hrdinskej motiv z The Wonderful 101. Epičtější než epikurejci.
-
Jo souhlas a minusy nejsou na miste ( bohuzel jsem to nedokazal i pres tu hudbu doparit... jednou to zkusim, jeste mi tu vysi ty DLCKA.)
-
-
tak ono po case nastupi aj stereotyp , ked som bol na konci DMC ci castlevanie som si povedal ze Chvalabohu, zacinalo ma to pomaly frustrovat:D
-
-
DMC melo hezkej zaverecnej souboj, bohuzel ano kdyz uz pak zjisti tu jedinou moznou cestu k zabiti Bosse tak se dostavi ten stereotyp ale furt lepsi nez jine hry kde se dostavuje drive...
-
-
MGR ma naopak sice take jednoduche suboje s bosmi ale dynamicke a s meniacim sa prostredim
-
-
Hracum na PC bez gamepadu bych se smal, jaksi na tom zlamaji prsty. No, pravda je ze bych to bral jako prekvapeni roku, zaroven by me zajimalo jestli neexistuje nejaky zpusob rychly kdy zlikvduji v kombech protivniky me se to darilo jen nahodou to me stve. 5 Enemaku treba + 2 velke opice roboticke, je to kratka hra a ja sem ji nedohral dekuji za rady. (jeste pisnu kde, tam jak se jede tim vytahem) Z videi mi toho moc nepomaha taktiku neznam.
-
-
-
-
-
Soundtrack MGS:Rising byl překvapivě našláplej. Skvěle podkresloval tu zběsilou akci. Ostatní Metal Geary maj taky skvělou hudbu i několik pěkných, zpívaných skladeb, ale nesou se v trochu jiným duchu než u Revengeance
-
-
Mel to vyhrat Deus Ex protoze loni vysel Director's Cut! (ne ze by si to druhym rokem nezaslouzil ;))
Remember Me skvela volba. Hru jsem nehral, ale ty melodie zeru. -
A co Rayman? Ackoliv jsem tuto hru nehral, tak ji planuji si poridit a to i diky skvelemu soundtracku!
-
Za mě i tady vítězí Paradox, resp. Andreas Waldetoft a soundtrack k Europa Universalis 4. Titulní "Voyage" je v klenot.