Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
30.1.2014 | Redakce Games.cz
497 příspěvků
-
Mart9
To je ono, to je ono. A i kdyby se podobný projevilo u téhle ankety, tak stejně by se na Metro dostat nemuselo. Je to dobře odvedená hra, ale široce nemusí bavit a táhnout každýho, což se tady věsměs dokazuje. Plno lidí navíc ukázalo a potvrzovalo, že svý hry, který v seznamu nebyly, si dopsali, takže se dá pochybovat o teorii, kterou Véčko vynesl. Taky se tu nebavíme o ničem jiným, než o "dotčeným herním vkusu" jeho i pár dalších. O ničem jiným tohle kanelování není. -
Ja tuze rad prekrucuju a chytam za slova zvlast kdyz z toho muze vylizt legrace.
Tak to nevim ja tu recenzi na Metro snad ani necetl... vzhledem k tomu ze u prvniho metra jsem zapomel o co slo asi dve minuty po tom co jsem to dohral tak me to ani nejak moc nelakalo.
Rome Total War 2 se ale podle vseho alespon ctenarum Games libil takze jsou asi s recenzi spokojeni. -
Saints Row 4 kohuti! (to plati pre vsetkych hlasujucich dutohlavov, co nemaju sajn o najlepsej akcnej hre minuleho roka... len tak mimochodom. ;))
-
Docela mě ty výsledky překvapily, shodu mám jedině s Gunslingerem.
Celkem mě mrzí že se neumístily DLC k Dishonored.
S indie kategorií jsem spokojen, jenom ten Teleglitch, zkoušel jsem to, ale zase jako nějaká hitparáda mi to nepřijde, docela tuctovej roguelike.
Každopádně díky za tip na Brothers, asi to fakt stojí za to. -
No osobně jsem si třeba nevzpomněl na zajímavou Indie hru, protože žádnou z jmenovaných jsem nehrál a na jinou jsem si nevzpomněl. A až pak v diskuzi, kdy ostatní psali, co hlasovali mi došlo, že nějaké hry byly skvělé. V tom vidím největší problém. Tvůj oblibenec TB není malý a zanedbatelný titul, navíc podle mě dobrá hra, ale pokud by člověk na ni zapomněl a nebyla by v seznamu, těžko by ji pak dával do jiné. Na to hlavně narážím. Na lenost a "špatnou" paměť:)
-
*1* Tak to jo.
Z jedný strany s tebou souhlasim v tom, že lidi jsou líní přemýšlet a něco dopisovat. To je jistě pravda. Jenže tohle je trochu jiná situace. Do téhle ankety šel člověk vybrat svou hru a buď byla v seznamu, nebo ji prostě bez přemýšlení dopsal. Ale když máš něco vymýšlet, aniž bys k tomu měl nějaký vztah, tak to se na to lidi vykašlou, to je jasné. -
Ano Drasťíku, překroutíme to. Napiš ještě něco..... *7* Navíc co si budeme nalhávat nejhorší recenze minulého roku byla právě ta na Metro LL, následované RTW II.
-
Proste kdyz mas nejakou hru rad a das ji do ankety tak jsi "fanatik" a kdyz ji tam nedas a vyberes z toho co je na vyber tak jsi hlupak... Uz to chapes?
-
Možná až budeš Marty trochu starší a měsíčník ti nebudou platit rodiče, tak Tě to možná začne zajímat.
-
Pokud se jim ta hra opravdu líbila, jistě ji tam napsali, tak jako já Tomb Raider. Kdežto při vyplňování nějaké ankety v MHD, která je ti u prdele, protože jízdenky beztak levnější nebudou, se na nějaké vymýšlení a dopisování vlastního názoru samozřejmě vysereš.
-
Proboha jsi takový hlupák? Ona dělala ten výzkum v Praze, já jsem dal příklad z mnoha desítek dotazníků, který ty jsi jenom vypíchnul. A hlavně mi netvrď, že ty jsi vždycky ten "fanatik", co v dotazníku dá jiné a pak se rozepíše, proč to dal....
-
Ty se prostě smiř s tím, že lidé vidí, zatrhnou. Nevidí, nevzpomenou a jsou líni tam dopsat svoje. Tak to prostě je....
-
Takže mi chcete namluvit, že Metro nevyhrálo, případně se neumístilo proto, protože jednak nebylo v seznamu a jednak teda hlavně proto, protože se věří, že lidi jsou na základě jedné teorie z rohu Republiky všeobecně líný Gumy, který nejsou schopny napsat jedno-pár slov? Hmm, tak jo. Že někdo hodil bobek na psaní vlastních věcí, to se mohlo individuálně stát, ale určitě ne v takovým měřítku, aby to ovlivnilo jednu chudáka hru. Ale co, je to prostě tak, jak Véčko napsal, tak pohodička...
-
Co zase tlakuješ, příteli. Já nevím, jak jste zvyklý na ostravsku, ale diplomová práce jedné kolegyně ještě nedělá dogma. Navíc se zdá, že z tvýho výkladu postrádá to hlavní a tím je selskej rozum na těch správnejch místech a správnejch příležitostech, jak se ho koneckonců umí krásně zbavovat jen přesvědčení "pseudomyslitelé". To, že se v tom vidíš na základě nějaký osobní konfrontace s vyplňováním referátu na tarify, neznamená, že je to tady musí být příčinnou, že nevyhrála zase jedna sranda, která podle některých vyhrát měla i kdybychom se všichni měli zdělat.
-
třeba se v tom rýpe, ale má pravdu ;)
-
ja tyhle hry ani nehrál *13*
-
Rekni ji to prosim. Dekuju
-
Dotazník o ho*ně? To je možná tento, protože absolutně nic neřeší, narozdíl od dotazníku v MHD, který řešil podstatné a důležité věci (třeba nově zavedené 10 a 30 minutové jízdenky, které díky němu byly zavedeny nebo bonus 2+2 zóny za 25 Kč například)...Opravdu jsi tak naivní nebo to jenom děláš? Asi to řeknu spolužačce, že defacto může vyhodit svou práci, protože ono je to "jinak"...Je to prostě tak, jak píšu. Lidé jsou líní, líní napsat i jeden hloupý název hry.
-
kdoví kolikrát si hlasoval *3*
-
Koridorovost, příšerně nudný bojový systém a naprosto nevyužitý potenciál úpravy paměti. Ale o krapet zvítězilo u mě Aliens:CM