Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
30.1.2014 | Redakce Games.cz
497 příspěvků
-
no, ale path of exile neni rpg, to je proste jenom dalsi diablovka *5*
-
Dota 2 patří do odpadu a s ní i tlouštík Gabe
-
To vis ze jo. Pak by se to jeste mohlo rozdělovat, na tahova rpg, real time, first person, izometricka, textova..atd. RPG je jedna kategorie a hotovo..
-
Já ho tam dal, protože jsem od toho prostě čekal víc. Těšil jsem na to moc. Ve výsledku to byl jen koridor, s podivným ovládáním a bojovým systémem.
-
Ten combat systém je tragickej. A to je vědeckej fakt
-
Ja ho volil. Měl jsem od něj velký očekávání kvůli příběhu a zasazení, ale nepřekousl jsem to otřesný ovládání a kameru. A to říkam jako člověk co to zkoušel hrát i s klávesnicí a myší i s gamepadem. Nevím co bylo horší.
-
předtím než tady začneš vyřvávat, tak si přečti daná kritéria ano? navíc z tvého komentu je jasné že si silně subjektivní
-
Dávat do paralely MHD dotazník o ho*ně a herní anketu není hele úplně dobrý. Mám dojem, že kdo chtěl, tak prostě tu kolonku jiné zvolil a napsal tam, co chtěl. Tady nějaký otravnej a línej faktor při vyplňování se mi zdá jako slušná hovadina, vždyť se tu bavíme o hrách a v těch má kdekdo tady svůj přehled, kterej s radostí kdykoliv a jakkoliv vpustí do éteru. Nemyslím, že se tu mistři zrovna široce vyprdli na to psát vlastní hry do ankety. Možná být Metro rovnou v nabídce, tak nějaký hlasy urve z principu, což o to, ale do popředí bych cpal prostě jiný chutě, který tady nejsou metrovsky naladěný.
-
Aha, jasne.. ja som aj zabudol nato, že človek musel sám dopísať hru ak nebola na zozname.. tak teraz je to jasné, prečo MLL a iné hry sa buď v rebríčkoch ani neobjavili, ale sa objavili na ich chvoste
-
nechápem prečo každý hodnotí Remember Me ako jedno z naj sklamaní :)
-
hack&slash vubec nepocitam do rpg, to by mela bejt samostatna kategorie, neco jako grind to win
-
žiadna hrateľnosť, žiadna výzva, žiadne hlavolamy, žiadne bludiská ....
-
Podle mě to zatím skoro nikdo nehrál, což je velká škoda, protože to je jedna z nejlepších indie-her za 2013 :)
-
moje rec, ale u nekterych kategorii (treba zavodni) by pak stali pred znacnym problemem, kde jich vzit aspon 10, aniz by nektera byla venuse melska nebo horatio nelson *5*
-
Ok moje chyba
-
Redakce vybrala "nejvetsi pecky" minuleho roku. Pokud nekdo citil tezky pocit, ze tam nejaka hra chybi, pravdepodobne by ji tam dopsal. Vzhledem k tomu, ze tam neco takoveho nevidime, tka lze predpokladat ze nejaky majoritni koncenzus tu nebyl.
-
To nemá cenu s ním něco řešit, tupec zůstane tupcem.
-
všechna média zvolila převážně DOTU za nej online hru. a s LOL vůbec nepočítali, protože pochopili jednoduchý koncept - budeme hodnotit hru v době svého vydání a oceňovat budeme hry, které v daném roce vyšly. proto jsem nikde letos neviděl žádné recenze na LOL ani v žádné GOTY kategorii. DOTU naopak z výše opravdu základních a jednoduchých důvodů ano.
-
Je těžké tenhle problém nějak vyřešit. Ale to nemění nic na tom, že ten problém existuje: předvybrané hry mají výhodu už tím předvybráním.
-
To také zohledňuji. Ale sám vím, že když jsem vyplňoval anketu MHD v Ostravě, tak jsem se vehementně snažil vyhnout odpovědi, kde bych něco musel psát a vybíral jsem z možností, které se nejvíce přibližují mému názoru. Byl jsem líný. Ta anketa prostě byla "odfláknutá". Redakce měla napsat více titulů než ty, co vybrali do svých žebříčků a následně pak dát až jiné.