Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shadowrun returns..lol..osmihodineve rpg..navic nedodelane..RPG ROKU..a ziju v absurdistanu:) (nebo v kocourkove)
  • Veskoslav
    No osobně se u mě shodují pouze dvě kategorie:) Spíše mě dost překvapilo, co tam dělá Bugfest 4 v nejlepších hrách roku. Buďto je hráčům jedno, jak je hra vydaná nebo tady máme partičku Bf fanatiků, jinak si to nedokážu vysvětlit. Naopak mě mrzí, že Metro LL se nikde neukázalo. Ale to už je o individualitě:)

P.S: Jinak si také myslím, že lidé nevybírali ani moc jiné hry, protože jsou natolik líní dopsat název hry do sekce jiné, že prostě jenom vybrali 5 nabízených, co tam byli a jelo se dál.
  • Vidím, že kdybych chtěl žebříček nejhorších her roku, tak stačí jen otočit pořadí
  • No, pokud dobře počítám, tak ve třinácti případech redakce hodnotila nejlepší hru jinak než čtenáři, ve dvou případech hodnotila stejně. Čekal jsem víc shody.
  • Pilgrim66
    Zejo
  • Mart9
    Tomb Raider v top 5, tak to je paráda! Je vidět, že je tady plno odborníků.
  • Llour
    Pro mě je největší zklamání sekce strategie. SC 2 a Rome 2 před EU IV je prostě výsměch. To se pak nedivme, že jsou strategie téměř mrtvý žánr, když vyhrávají ankety nepovedené kopie *11* *11*
  • Sranda výsledky, ale proč ne. Hlavně ten AC, na který se tady ze strany místního lidu k redakci držkovalo se téměř tím samým hlasem lidu v příslušných kategoriích o moc teda neposunul, ale hlavně že už teda není první a bylo doceněno konečně GTA a jiný.
  • Risk of Rain se nakonec neumistil nikde? A ja pro nej hlasoval snad vsude kde to slo :(
  • pro mě nejlepší hra roku Metro: Last Light :)
  • Pilgrim66
    Vox populi rozhodl.

V kategoriich, kde jsem jednoznačně věděl koho chci nechat vyhrát jsem se trefil.

Papers a Citadel a rozhodne Gunslinger.

Shadowrun si budu muset zahrat, koukal jsem na nej tuhle a kdyz tu ted vyhral.
  • fallanga
    Nedá se říct, že se vším souhlasím, ale co už, hlas lidu je hlas lidu.
  • kennyB
    Asi to nechápeš, ne každý na něm HRAJE. Já např. na něm hraji to, co mi umožní moje nynější sestava a ugratovat si ho je zbytečné, když více hraji na konzoli.
  • "Ne všichni hrajou jen na PC". Ale nějaké to PC dneska má snad každý. *15*
  • kennyB
    A ne všichni hrajou jen na pc *3*
  • A proto bych dal konzolovým hrám samostatné hlasování. Ne všichni máme konzole.
  • A s velkým náskokem! Škoda, že vštšina hlasujících ji asi nehrála...
  • V této anketě hlasovaly dva druhy lidí - ti, kteří volili hrou roku The Last of Us a ti, kteří ji nehráli.
  • Mimpi se mi taky líbilo, ale Hero of Many podle mě bylo lepší a taky je to česká hra.
  • Walldstein
    A ono WoW vyšlo letos? TO sem netušil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit