Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
30.1.2014 | Redakce Games.cz
497 příspěvků
-
Tak pro mě to bylo zklamání. Crysis 2 mělo hodně chyb, ale já se u něj pořád celkem dobře bavil. U Crysis 3 ale Crytek vyhodil všechny dobré změny, které přišly ve dvojce (upgrade schopností, který je tady vyřešen naprosto stupidně a po hodině hraní si už nepřepneš výbavu), nechal všechny špatné (změna ze stealth na nudnou akci, která je problémem Cryteku už od Far Cry) a když viděl úspěch Far Cry 3, řekl si, že tam samozřejmě musí mít luk (použití středověké zbraně proti hi-tech vojákům vnutí tím, že udělají ze všech ostatních zbraní špuntovky, ze kterých vystřílíš celý zásobník na normálního vojáka a ono ho to lehce polechtá).
-
Když ti sama o sobě zábava stačí tak proč ne :) někteří mají rádi i třeba příběh...
-
Nezoufej příteli.
-
Za mne určitě GTAV na hru roku, rozhodne nejzabavnejsi díl série a jako jediný jsem ho dohrál (což je pocta sama o sobě).
Jinak na mobily musím doporučit hru Mimpi od Silicon Jelly. Klukům se povedlo udělat velmi zábavnou hopsacku, která na chvíli zabaví a je zadarmo. -
Mno nejtěžsí bylo asi vybrat akční hru.. Bioshock, Crysis 3, Metro, Tomb Raider, Splinter Cell: Blacklist, The Last of Us .. prostě všechno vynikající kousky. A to jsem možná ještě na nějaký teď zapoměl...
-
A v ktere kategorii kategorii vynika CoD? Rozhodne anive zklamani roku, ani v prekvapeni.., Prece kazdy musel ocekavat jak dopadne dalsi dil...
-
Nj, vlastně! Já neslušný a netolerantní prasák *8*
-
Proč, já myslím že většina diskutujících se za svůj názor nestydí. Jsme tu přece slušní a vzájemně tolerantní lidé.
-
To by mě zajímalo, kdo by jak hlasoval kdyby ve výsledcích bylo vidět, kdo jak hlasoval *15*
-
To co napsal lysohlávka jsou převážně braky. Pořádná FPS tu dlouho nebyla. Vloni nejlepší asi Metro, Crysis a Killzone jako taková blbá oddychovka. Nejhorší naopak nový Bioshock...
-
Tak jsem dal reagovat na prispevek a misto toho mi to upravilo tenhle... nevim co se stalo ale znova uz to prepisovat nebudu. Ahoj :D
Vicemene to bylo ale neco v tom smyslu ze zadna z tehle her na Crysis 3 nemaj a navic se tam pripletli i MP strilecky ktery jsem do tohohle pytle vubec nechtel hazet. -
mě se líbí jak najednou takhle na konci roku všichni hejtujou BioInf a oslavujou LoU :-D
-
To je tak těžké si zvolit jiné a dopsat to tam? *7*
-
Shadow Warrior, FC3: Blood Dragon, Dead Island: Riptide, Dust 514, Call of Juarez: Gunslinger, Payday 2 například.
-
V nekterych kategoriich mi uplne chybi Call of Duty: Ghosts. Co se online her tyce, tak tam zas neni WoW, ktery je porad nejlepsi.
-
Takže třeba na gta, nebo last of us nebudou lidi vzpomínat? Tomu nevěřím. Letošní rok nebyl vůbec špatnej, pořád jsem měl co hrát, a málokdy jsem byl zklamaný.
-
Nemas spatnou hru jen jiny vkus. Ja napr. vsechny metra co jsem hral zapomel asi dve minuty potom co jsem je dohral a k Bioshocku se asi nema cenu vyjadrovat... o tom jsem tu uz rekl dost. Rad se necham opravit jestli si myslis ze byla jeste nejaka FPS ktera by stala za zminuku. Uz mi pamet taky neslouzi jak slouzivala.
-
Nejlepší SP kampaň v Crysis 3? Asi mám doma špatnou hru:)
-
Jako neříkám že, je ta hra dokonalá, ale když to srovnám s konkurencí, řekl bych že je na tom crysis ještě hodně dobře.