Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nn nemysli to technologicke demo. Mysli FPS s nejlepsi SP kampani tohohle roku.
  • Dítě mé. Nevnucuj pořád někomu své názory. Každý v naší církví máme práva na sebeurčení.
  • Veskoslav
    Tak pokud to bereš jako technologické demo, tak možná. I když si myslím, že lepší je na to Metro LL.
  • A sakra ja nevedel ze to bylo 2013 jinak bych ji tam asi taky neco dal...
  • Tak za mě bezkonkurenčně nejlepší hra roku Crysis 3.
  • Nezbývá než souhlasit. Bohužel, pravděpodobně nevyšla žádná z větších her, na kterou se bude v dobrém vzpomínat i za pár let. Nejhůř na tom byly rpg, kdy z těch "velkých" nevyšlo snad vůbec nic. Dragon commander není rpg v tom pravém slova smyslu.
    Zato letos to zatím vypadá, že se nebude stíhat hrát všechno dobrý (pořád mluvím o rpg).
  • to je kyberšikana!
  • proč, když jsi to zvládl i bez toho?
  • Veskoslav
    Aspoň bude na světě lépe;)
  • Pokud to nevyhraje DOTA 2 tak si hodím mašli..
  • Jason_dinAlt
    Taky jsem dal BackFlag, protože se mi nejvíc líbila. Ta atomosféra plavení se po moři pro mě jednoznačně nejlepší herní zážitek za poslední dobu.
  • mondzi
    Mohli ste este priamo do clanku hodit link na wiki so zoznamom hier vydanych v 2013: http://en.wikipedia.org/wiki/2013_in_video_gaming#Game_releases
  • To je sice pravda, ale takhle se spousta her do žebříčku nikdy nedostane, na úkor her, které se sice v daném roce dobře hrály, ale hrály se dobře i loni, předloni, předpředloni...
  • Tomb Raidera jsem ještě nestihl hrát, takže pro mě to jsou Bioshock: Infinite a Brothers. Ale TR a DmC vypadají hodně dobře...
  • angry birds friends ............... , je to masakr přetahovat se v pondělí ráno o score ............. *1*
  • Hra roku jednoznačne Last of Us !
  • kubi-wan: Ono se to vylučuje?
  • kubi-wan
    pro O.o: To nejsou trollové, to jsou jen blbci.
  • To policejní parkoviště je neskutečně zabugované. Někdy tam auto je, někdy ne, někdy na něm zmizí všechny úpravy, někdy se tam objeví auto, ve kterém jsem nikdy nejel. Ale pokud si třeba přepnu postavy, což se v misích děje často, auto už nezískám zpět nikdy.
  • Jack1947
    Do VC byl docela brej mod se zombikama. ( i kdyz to dalo celkem fusku to rozjet). Takze se nedivim no. To je nekolik duvodu k vraceni. ( ja jsem ho treba tehdy na PS2 ani nedoparil).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit