Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
30.1.2014 | Redakce Games.cz
497 příspěvků
-
I kdyby ses pokusil mi to vysvětlit, tak už dopředu vím, co by jsi mi napsal: definici trollingu, ale musíš chápat, že tak jako většině se zdá, že menšina má debilní názor a jsou na ně za to naštvaní a taky jim to dávají patřičně najevo, stejně tak i té menšině se zdá názor většiny debilní a taky jim to v těch příspěvcích dávají patřičně najevo. Hlavní problém tedy nespočívá v odlišností názorů, ale v netoleranci a někdy i v nevychovanosti obou stran. Sorry za takový příspěvek.
-
Nn dekuju. Pokud to nechapes tak stejne nema cenu.
-
Takovou herní bídu jako letos jsem snad ještě nezažil... *16*
-
Zkus to trochu rozvést, ať to taky chápu.
-
Nejlepší, které jsem letos (a že jich moc nebylo) hrál - Bioshock Infinite, Brothers: A Tale of Two Sons, The Wolf Among Us (Episode 1), Antichamber, Tomb Raider, Rogue Legacy
-
Jedna vec je nesouhlasit ale pak je tu i vec druha a to jakym zpusobem svuj nesouhlasny nazor prezentuji...
-
Nejspíš je to tím, že od toho prostě lidi čekali něco jiného. Mě naopak už od začátku přišlo sympatické, že ta hra nechtěla být stejná jako bio1. Hlavní hrdina umí mluvit ! Když ve hře hlavní hrdina nemluví, přijde mi jako dement, když ostatním ani neodpoví. Systém dvou zbraní mě osobně přišel super (ve skutečnosti byste taky u sebe nenosili celej muniční sklad). Skylines jsem si naprosto užíval. Zkrátka jsem rád, že ta hra měla jiný feeling než předchozí Bioshocky ač je mám oba hrozně rád. Někteří možná čekali více hororovou atmosféru, více tatktické souboje a proto je to podle nich prostě sh*t. Ale můžu tě ujistit, že i když samozřejmě není dokonalá, sh*t to rozhodně není.
-
Ještě bych doporučil hard reset, je to vlastně to samé jen jinak situované.
-
Pro mě : nej hra roku : The Last of us (rozhodnutí mincí, buď mezi tím nebo GTA V).
-
Fascinuje mě, že když někdo nesouhlasí s většinovým názorem je okamžitě troll. Tyhle stránky navštěvuji téměř od jejich vzniku a jediného trolla, co jsem tady kdy potkal je trol diskuzní, alias GGG, alias šipečka alias ještě to jedno dívčí jméno si nemůžu vzpomenout a ještě k tomu je to holka.
-
Ono je to docela možné, ale pak budou řvát všichni trollové, že redakce zfalšovala výsledky :-D
-
vůbec to není špatná hra, naopak, je velmi dobrá. jen je prostě velmi oblíbená a má pár nešvarů. to už stačí pro experty v komentářích a diskuzích hru odsoudit a říct o ní, že je brutální kravina. ve srovnání s všemi fps, které v roce 2013 vyšly je to pořád top 3 až 5 a hodnocení 70-80% si zaslouží.
-
Tak pro mě nejvíc bodů vyhrála hra s názvem Nevím ,dál . :-D
-
Sranda bude, když i po vší tý kritice bude čtenářskou hrou roku AC IV :D
-
No vlastně jsem tím chtěl nenásilně naznačit, že to hlasování uživatelů je pi..vina. Tedy jestli jsou mezi námi borci, co hráli všechny hry z většiny kategorií, tak teda všechna čest. Takhle to nakonec vyhraje stejně hra s největším hypem a prodávaností, která se dostane mezi největší procento hráčů.
Nechci teda všem stěžovatelům na hodnocení redakce brát iluze, ale ty výsledky o NEJLEPŠÍ (nikoli o nejoblíbenější či nejhranější) hru, bude od redakce super stěr! :-)
A stejně by měl všechno vyhrát Rayman!!! -
tak vysel teba Helm´s Deep o tom se slovem nezminite, pritom ta atmosfera bitvy prekvapive odpovida knizni predloze, hlavne ze je tam treba LoL.
-
Mne to prislo jaky typicky priklad hry kde forma vitezi nad obsahem. Asi to neni uplne spatna hra ale na me to pusobilo spis jako takova Potemkinova vesnice. Uprime fakt nechapu ty nadseny recenze. Na druhou stranu je ale pravda ze jsem tam moc neodehral protoze me to opravdu intenzivne nebavilo.
-
jasně vyfetlo, ještě pivečko a k naplnění životní cesty už nic nepotřebuješ.
-
Za mě byl celkově nejlepší Rising Storm (ano, vím, že to není plnohodnotný titul). :)
-
Spis "to" zazival od malicka a tady se ujistuje jestli je to normalni. Nemusel to ale napsat tak skarede, lidi jsou tu hodni, jiste by ho uklidnili.