Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
30.1.2014 | Redakce Games.cz
497 příspěvků
-
Už někdo vysvětlil, jak je možné, že se do nominace za minulý rok dostalo to LoLko? Nejde o žádný trolling, seriózně by mě to zajímalo. Argument, že toho moc nevyšlo, neberu. To v kategorii RPG taky ne, mohu tedy vybrat nějaké libovolné RPG za posledních 5 let?
-
Ach jo... Tak jsem zjistil, že průměrně jsem z každé kategorie (nepočítám nej hru a soundtrack) hrál jen 0.385 titulů. Hlasovat tedy nebudu, ale z toho co jsem hrál tak Tomb Rider, BioShock, Rayman Legends, Guacamelee a Antichamber byly fakt dobré a pohlcující, tady nedohrával jsem je z povinnosti, ale protože mě to fakt bavilo...
-
Ja do zklamani tomb ridera napsal a vubec mi to nepripada detinske. Rikat, ze hra je spatna, protoze puvodni plany byly jine je blbost, ale tohle je kategorie nejvetsi ZKLAMANI, takze tam hraje roli rozdil mezi tim co jsme cekali a co jsme dostali.
Ja dostal akci, ktery neni zabavna, pribeh, ktery me zklamal a vylozene divny vyvoj postavy(pribehove). Nakonec nejzabavnejsi bylo pohybat s lukem a davat headshot za headshotem. Ale vyvrazdit cely ostrov(az s absurdne velkym mnozstvim lidi) LUKEM a s uplnou pohodickou opravdu neni to, co jsem ocekaval(kdyby to aspon byla zabava...). -
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/co-kdyby-byli-v-ea-uprimni *15*
-
Mohla tam byt Amnesia A machine for pigs. V ktorej hre bol premakanejsi dej? Hlava vec ze Gone home tam je... :(
-
Na konzolích vyšlo o něco dřív.
-
Nebyl to zase až tak špatný rok :) Pravidelně tady čtu diskuze a člověk už někdy neví, co si má myslet. Uvažoval jsem, jestli jako hru roku dát Bioshock nebo Assassina. Nakonec jsem šalamounsky jako hru roku zvolil Bioshock a Assassina jako nejlepší akční hru. Obě dve mě nadchly a byla to prostě parádní zábava. :) EDIT: a nejlepší soundtrack pro Asphalt 8 :)
-
Připomínám Antichamber, jelikož vyšla začátkem roku a docela se na tuhle skvělou hru zapomnělo.
-
Najlepšia hra všeobecne: The Incredible Adventures of Van Helsing
Najväčšie sklamanie: Rome 2: Total War. -
Z nějakého důvodu bohužel zcela ignorovaná... Ale taky jsem jí to hodil.
-
Expeditions: Conquistador - nej RPG, nej Hra, nej Překvapení a nej Indie.
-
Zklamání: alieni (co to mělo být?)
Překvapení: Bioshock (takhle dynamické a příjemné FPS jsem nehrál od Far Cry)
Můj osobní nejlepší zážitek: asi po patnácti letech návrat do světa Fallout, až mi slza ukápla :) -
No já teda překvapení roku dal AC4, protože to byla dobrá hra, ale určitě ne nejlepší.. jinak samozřejmě padaly hry typu Tomb Raider, Dead Space 3 apod. u kterých jsem se nejvíc bavil. A závodní u mě kupodivu vyhrálo Gas Guzzlers Extreme, nějaký Rivals nezájem.
-
Vidíš, a pro mě byl TR nakonec příjemné překvapení. Čekal jsem původně sice něco jiného, podobně jako u Alan Wake, ale nakonec se z toho vyklubala hra se super hratelností - totéž platí pro AW. A odsuzovat tyto hry jenom proto, že půdní plány byly jiné, je dětinské.
-
Skvělá hratelnost, skvělý příběh, otevřené prostředí, dlouhá herní doba a celou dobu čumíš na pěknou holku. To je 10/10 a nejlepší hra roku jak vyšitá.
-
Když se tak koukám na ten výběr, tak jediná hra, která mě zaujala a dal jsem hlas, byl jen Patch of Exile, to ostatní je opravdu jen houšť a smetí, asi už jsem na tyhle neustále se opakující polovičaté novodobé hry starý, anebo co je horší, není z čeho vybírat :)
-
To je super, že jsme tu alespoň dva odborníci.
-
Z mobilních her - Real Racing 3 .... ;)
-
Revengeance je 2014