Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na GTA V prostě nemá žádná z jiných uvedených her podobného rázu. To je fakt a s tím je třeba se smířit. Srovnávat Europa Universalis IV s GTA V a dávat je do jedné kategorie mi příjde nepatřičné. To je, jakobyste srovnávali bugatti veyron s Concordem. To jaksi nejde, nebo to nemá smysl. Jasný, obojí je dopravní prostředek, jakože GTA V a EU IV jsou obojí hry.
  • Celkově nejlepší hra roku 2013: The Last of Us.
    Překvapení roku: Call of Juarez: Gunslinger.
    Zklamání roku: A:CM.
    Nejlepší akční hra: Metal Gear Rising: Revengance.
    Nejlepší RPG: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.
    Nejlepší soundtrack: Metal Gear Rising: Revengance.

U zklamání roku jsem přemýšlel nad uvedením hry Tomb Raider a není to trolling - napřed C.D. žvanili o survivalu a směrování k realističnosti, aby se z produktu ve finále vyklubala Uncharted kopírka s příběhem který bych dovedl napsat taky (to rozhodně není lichotka) a ve které je "realistický" tak maximálně audiovizuální kabát. Ale nakonec jsem se rozhodl dát přednost evidentnímu vykašlání se na produkt (Gearbox a jejich A:CM).

U soundtracku je pro tento rok u mne jasno: "http://www.youtube.com/watch?v=8tyc-Efgugs", popřípadě též "http://www.youtube.com/watch?v=ZcpGIVbPYrI".
  • michaliuz18
    NAJ afektovanejsia lara zo vsetkych, pri prvom hrani som to tak nevnimal, ale pri dalsom mi isla vysoko na nervy vkuse AA A AAA A AAA AAAH a jej ton hlasu mi pilil usi ,AFEKT neznasam na zenach a este take nesmrtelne vzdychajuce rambo zeny
  • michaliuz18
    ani raz som nedal prehypovany bioshock, raz som dal GTA ako naj akcna hra
    zvysok som hlasoval za brothers, mass effect, a rayman ,war thunder a tak

ako naj hra roka som dal last of us, lebo ine hry si to nezasluzia, chcel som este tomb raidera ten ma mrte bavil aj technicke spracovanie paradne, vyzera to doteraz lepsie na PC nez ta skulava nextgen lara na ps4 ...no rozmyslel som si to a radsej last of us

sklamanie roku - aliens . Tam nieje co resit
    RPG neviem , minuly rok nebol dobry na rpg hry, ale dalsom shadowrun ,aj kvoli dobrym ohlasom

chyba este best of - najvacsi hype a podlizavačstvo
    (bioshock ,gta, nfs , cod )
  • Radioaktivni_surikata
    Generický jsou jenom ty vedleší. Tímhle neduhem trpí prakticky každá hra a State of Decay tě je alespoň nenutí dělat (Cousin, it is your cousin. Let's play bowling together 😁 ). Já na ně prakticky kašlal a žádný postihy z toho nebyly. Příběhový jsou lepší a hledání vzdělanejch přeživších spolu s vylepšováním základny vystačí na dlouho. A otřesně to náhodou nevypadá. Je to béčková hra no, navíc s otevřeným světem, Cryengine nikdo nelicencoval. Hratelnost a atmosféra jsou parádní, navíc oceňuju, že když někdo skape, tak je prostě po něm a nedá se s tím nic dělat. Stejně tak fóbie z toho, že většina zdrojů je vyčerpatelnejch tomu dává bezva šmrnc.
  • XXDarthVaderXX
    Frikulíne, je to jeho názor...
  • michaliuz18
    HRY ROKA 2013 ! ! ! metal gear rising si si stiahol zaciatkom januara
  • michaliuz18
    to vies amater, musis si na niektore hry kupit aj ovladac a nebrečet:D
  • Jack1947
    "We need raise our voices"

Hmm... 😂
  • Keyz
    State of decay vypadá otřesně, a je to pořád dokola. Generické úkoly... Ale bavíme se vlastně o subjektivním dojmu, tak není co řešit 🙂
  • Erien
    Zklamání jsem dal remember me. Moc jsem se na to těšil a nakonec to byla úplně obyčejná koridorovka, která se navíc blbě ovládala.
  • Radioaktivni_surikata
    No ty kráso. Už mě žádnej hlod dlouho nesundal ze židle, ale tenhle se fakt povedl 😁 Au 😂

EDIT: No a teď jsem viděl i to video 😁
  • Radioaktivni_surikata
    Pěknej krok od redakce, udělat anketu a ještě nabídnout něco pro vylosovanýho. Po těch kapkách, co jim tu lidi dávali, dobrý. No já volil takto:
    1. Nejlepší hra: State of Decay (na tu všichni zapomněli, byl jsem první, kdo ji vepisoval 🙂)
    2. Nejlepší akční hra: Metro: Last Light (ale s některejma příběhovejma volbama mě dost naštvali. Jejich designér není moc soudnej, kde je hranice dobra, zla a totálí blbosti...)
    3. Nejlepší onlinovka: No musel to dostat Battlefield. Byly a jsou tam jetšě problémy, ale prostě to pořád baví a hraje se super.
    4. Překvapení: Osobně jsem dal Tomb Raidera. Čekal jsem, že to bude hnůj, ale ani ne. Vyjma QTE, který mě štvaly hodně, se hra povedla.
    5. Plošinovka: Rayman. Upřímně jsem ho ještě nedohrál, zatím jen zkusil u bratránka, ale vypadalo to super a Raymana Legends jsem dohrál snad 3x a no prostě, Raymani jsou boží.
    6. Zklamání: Kdo odpověděl něco jinýho než Aliens: Colonial Marines. Sice tam pomocí patchů docela vylepšili AI a hodně i grafiku (i když se to stále zdaleka neblíží tomu "gameplay" traileru), ale i tak je to hnůj. No a to odmaskování záhadnýho přeživšího... Z toho má doteď noční můry.
    7. RPG: Path of Exile, jasnačka. Žádný pořádný RPG nevyšlo, až na tohle a to je navíc zadara.

Ale byl tenhle rok na opravdu dobrý hry celkem suchej. Za mě je to snad jen State of Decay. Zbylý jmenovaný hry měly vždycky nějakej větší zádrhel. State of Decay je sice béčko s béčkovým zpracování a cenou, ale povedlo se tak ohraný téma jako Zombie apokalypsa podat originálně a neskutečně zábavně.
  • koukám že jsem nehrál žádnou letošní hru
  • Už jsem se lekl, že jsem nehrál žádnou letošní hru, ale objevil se tam SCII a Wargame, tak jsem neodolal a do ankety přispěl.
  • Ristoro
    Jsem velký fanoušek AC. Ale u akční hry jsem prostě musel dát DmC. Nic mě tak nepřekvapilo, jako tahle šílenost.
  • >playing Bioshit

http://www.youtube.com/watch?v=l_u18_BKczg
  • Spíš bych řekla, že to je kousek nostalgie, než nějakej vtip 🙂
  • mikezz
    No ja musím súhlasiť. Jak s TR tak s Brothers. Presne moje hry roka. TR bol proste zábava od začiatku až do konca. Pre mňa. A som rád, že som neni sám.
  • Celkově nejlepší hra roku 2013: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
    Překvapení roku: Papers, Please
    Zklamání roku: Knock-knock
    Nejlepší RPG: Bravely Default
    Nejlepší strategie: Europa Universalis IV
    Nejlepší plošinovka: Super Mario 3D World
    Nejlepší indie (nezávislá) hra: Papers, Please
    Nejlepší soundtrack: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Ve zbývajících kategoriích jsem nehlasoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit