Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
30.1.2014 | Redakce Games.cz
497 příspěvků
-
jak je to s vaším pošahaným vkusem? kdybyste LOL do té kategorie vůbec nezařadili, jak to tam prostě nemá být, tak by to vůbec nikoho nenapadlo tam psát. Takhle jste dali LOL fanouškům záminku pro to hlasovat. další věc je, že pro váš (ne)vkus ukazují výsledky, které lolko dávají až někam na třetí místo. opravdu se není čím chlubit a opravdu to jen dokazuje, jak jste tuto kategorii brutálně podělali
-
Ale jo vyslo, to uz i ten vcelku prumernej demonicon nebo celkem fajn Path of Exile je lepsi..na PS3 bylo Ni No Kuni:Wrarh of the White Queen..a nasly by se i další.
-
To tam maj dat seznam vsech her co loni vysly? To bych scrolloval jeste dneska.
-
Moc se v tom vědecky rýpeš a vymejšlíš, doktore. Já bych se nebál pracovat s tím, že prostě Metro tady široce neprošlo, což není nic mysteriózního. Nic proti její kvalitě, je třeba uznat, že je to nedoceněná hra, ale pokud někoho nebaví, tak smůla.
-
Dota 2 je oficiálně hra vydaná v roce 2013. Tudíž splňuje kritéria. To, že byla v betě je jedno, oficiálně vyšla až v roce 2013.
-
Dota vysla z bety lonsky rok - tedy je to lonska hra. Beta vydani se nepocita jako vydani. Od toho se to jmenuje beta a z toho duvodu se na bety delaj preview a ne recenze.
-
Nemám problém že mají hráči nebo redakce jiný vkus, ale tady jde o určitou korektnost, DOTA ani LoL nejsou loňské hry. (Ostatně to uznali krom vás snad všechna ostatní herní média po světě)
-
Protože AC v diskuzích jen lidi na Games hejtují a to docela neoprávněně. *3*
-
Ja mam BF3 (Bez premka teda) a BF4 (s premkem ktery mi dal kamos k vanocum) a BF 4 je lepsi snad az na air combat, kterej mi prisel v 3ce daleko lepsi. Ve 4 mi pripada moc kratkej (vsechno hned umira) a nepochopim, co udelali s jetama, lita to jak cihla na centrifuze.
-
ja blbej nejsem, ale u tebe si tim dvakrat jistej nejsem
hry, ktery nejsou v nabidce jsou dopredu odsouzeny k nezdaru, to bys mel vedet uz napriklad podle toho jak dopadaj volby do snemovny a co jim predchazi (taky ty strany, ktery media ignorujou nemaj sanci, ze jim to par nadsencu hodi nemuze nic zmenit) -
Jádro je zcela stejné jako Bf3. S tím rozdílem, že Bf3 Premium stojí 650 a Bf4 bez ničeho 700. Koupě BF4 je v nynější podobě a ceně Premium+základní hry zcela nesmyslná a pro majitele Premium Bf3 i zbytečná.
-
Lidé totiž jsou líní dát jiné a slovně to tam dopsat. Věř mi, spolužačka ze střední na to má diplomovou práci proč a jak dělat ankety. A jedním z příkladů je i odpor k jakémukoliv doplňování vlastních informací do ankety. Lidé prostě chtějí mít jednoduchou možnost volby a neotravovat se s doplněním dalšího. Proto málokdy dávají jin důvod, příklad atd. Museli by něco napsat.
-
BF 4 je na tom podobne jako R2. Jadro ty hry je fakt dobry a zabavny. Ten bugfest okolo neni.
-
To mě také mrzí. Ale více mě mrzí, že jsem nikde neobjevil Splinter Cell: Blacklist, což byla hodně dobrá hra. Sice jsem nehrál minulé díly, takže nevím jak velký odklon od série to je, ale mě to zabavilo.
-
Ted jsem si vsiml... Shadowrun returns je RPG roku? Dafuq?
-
Delas si srandu nebo jsi blbej? Videl jsi to tlacitko "Jine" kam jsi ji mohl vepsat?
-
Ufff...tak som sklamaný, že ľudia totálne zabudli na Metro LL.. alebo proste ich to nechytilo tak ako mňa.. ja som Metro LL prešiel len minulý mesiac, ale aj tak je pre mňa najlepšia hra minulého roku .. a jediná hra, kde som si dodatočne a s radosťou zakúpil nenávidený season pass.. osobne si myslím, že LL je najlepšia FPS hra akú som hral od HL2.. ani FEAR, ani BioShock, ani jeden z Crysis titulov ma toľko nechytil ako práve LL.. výborne poskladaná kampaň, zábavné strieľanie, využiteľný stealth, výborná atmosféra, super príbeh so zaujímavými postavami, hrôzu naháňajúce monštrá, nádherná grafika, originálne prvky, výborné nápady, .. proste v tejto hre vidím len skvelú odvedenú prácu od ľudí z 4A Games..nižšia obtiažnosť sa dá prepáčiť :)
-
Jsem rád, že se prosadili Brothers! Po mnoha letech hra, která mě opravdu chytla: žádné střílení, žádné zachraňování světa, žádné uměle nahoněné RPG systémy, žádné padání mrakodrapů, žádné raidy a žádné MOBA... V podstatě předem na smrt poslaná hra - tedy minimálně na papíře každého správného byznysmana. A přesto se prosadila, přesto se líbila - a to nejen mně, očividně.
-
pomalu nic jinyho nevyslo, taky jsem pro tu prijemnou jednohubku hlasoval
-
relativne podobny vysledky jsou dany hlavne tim, ze byl omezenej pocet predvolenych her (myslim, ze zhruba 5 na kategorii), takze tam se ani moc rozdilne hlasovat nedalo
taky jsem na zaklade psychologie stada (bylo mi jasny, ze vetsina streli neco z tech 5), vybiral nejmensi zlo
nicmene lonskej rok byl proste celkove chudej na dobry hry a predevsim v mych nejoblibenejsich kategoriich, rpg a strategii