-
1.Diablo 3: Reaper of Souls, 2.Dragon Age, 3.asi se mi bude každý smát ale co je funkční AC unity já ho žeru a nebo proto že miluji Paříž ? nevím ale Unity pro mně top 3 hra ... Zklamání : Borderlands,Far Cry 4, tak nějak jsem čekal víc a dostal jsem jenom "recyklaci" předchozích dílů...
-
-
FC4 tě zklamalo, protože jsi dostal recyklaci předchozích dílů, ale AC:U je top 3? really? *7*
-
-
No však ACU originálně změnilo prostředí kde se odehrává a inovativně přidali mikrotransakce kdežto FC4 jenom neoriginalně změnilo prostředí kde se odehrává a mikrotransakce nepřidali, což je v dnešní době skoro hřích :-)
-
-
-
Já to vidím na Divinity: Original sin.
Paradoxem je, že z desítek letos rozehraných her, jsem udělal snad jedinou vyjímku, a z důvodu čekání na překlad Divinity:o.s. rozjel starší (2010) Divinity II - Dragon knight saga, na kterou je ke stáhnutí mrazíkova čeština. Nejen že se po odehraných cca čtyřiceti hodinách furt skvěle bavím, ale řekl bych že za poslední rok tu ani nic zdaleka podobně zábavného nebylo, takže snad nějakému zdejšímu RPGčkaři udělám radost když mu pořízení Divinity:DKS doporučím. Je škoda že se v době vydání, recenzenti zaměřovali spíše na Dragon Age, protože tohle má po opatchování potenciál, strčit do kapsy hodně dlouhou řadu věhlasných RPG posledních let. -
-
Divinity II: DKS je docela dobré, ale nedohrál jsem to do konce. Ta hra má tuším 3 velké sekce, v té třetí se člověk může proměnit na draka a létat. Myslím že tenkrát mi do toho něco vlezlo (nějaký termín v práci), takže jsem hraní přerušil a pak už se k tomu nevrátil.
Každopádně s Divinity Original Sin to má společný pouze název, jinak nic. -
-
no ja hral cisty ego draconis a tam se to prave s tim morphovanim do draka docela dodrbalo, protoze pak se hned dalo naexpit az do aleluja (jeden utok na letajici pevnost mi dal i nekolik levelu) a pokazilo do pak docela tu pozemni cast, ze uz to nebyla dal takova vyzva, ale jinak fajn hra
-
V original Sin je jiná perspektiva, systém soubojů a příběh. Vše ostatní je ztvárněno dost podobně, a hlavně je zde stejný společný jmenovatel - Larian Studios.
-
-
Souhlas. Divinity II: DKS je úžasná věc se skvělou hratelností.
-
-
Wolfenstein nejlepší akce a hra vůbec. Z komentů to vypadá, že má dost velké šance vyhrát. Málem jsem ho dal i jako největší překvapení, ale nakonec jsem zvolil Shadow of Mordor, ať i jiné hry dostanou trochu lásky.
Ale nebyl to moc povedený rok na hry. Když dokážu sepsat delší seznam zklamání, než opravdu kvalitních a zajímavých her, tak je něco opravdu špatně. Jakoby nestačilo, že půlka vydaných AAA her byly jen remastery z předchozí generace. -
Pro mě Talos Principle. Metafyzika + zábavná hratelnost.
OST určitě Bound By Flame -
Hra roku Moto GP 14 *3* *3*
-
The Talos Principle - s tím jsem asi jedinej, co :-D
-
-
Ten jsem dal jako překvapení roku *3* .
-
-
Nominace dobrá, akorát do Zklamání roku jsem si musel připsat DA:I, protože to je objektivně fail skoro po všech stránkách a do DLC/datadisk (nepochopitelně chybějícího) Reapera.
Hra roku a překvapení Wolf -
Hra roku a akční hra roku: Wolfenstein: The New Order - skvělá akce, kterou sem si hodně užil a hlavně soundrtrack, ten byl parádní.
Překvapení roku: The Vanishing of Ethan Carter - O téhle hře sem vlastně vůbec nevěděl, pak vyšla a byla to bomba...skvělá atmosféra.
Adventura roku: Pro mě Sherlock Holmes. Už minulý díl sem dohrál skoro na posezení a tohle mě rozhodně opět nezklamalo. Ale nejsem adventurní typ, hraji jen minimum adventur. -
Chybí kategorie nejhorší MMO roku 2014 - měl bych kandidáta: The Elder Scrolls Online. *3*
-
-
Inquisition byl horší. A kdo říká, že to není trapné mmo tak neví co je RPG.
-
-
Snad někdo hlasovat také pro Shadowrun: Dragonfall / Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
Také super na to jak to dělalo málo lidí... Tak málo hlasů a tolik zajímavých her. Navíc schválně zvoliti ten styl grafiky a díky tomu to "vypadalo" dobře. U Wasteland 2 mi přišlo, že si realistickou grafikou naběhli...
Ještěže nesledují mobilní hry z toho by se jede po*ral. -
-
Hlasoval jsem pro Dragonfall v kategorii datadisk/DLC
-
shadowrun returns loni vyhral myslim rpg roku (a byl to tak bidnej rok, ze celkem pravem)
ale dragonfall byl spis jen datadisk nez nova hra a hlavne vyslo nekolik lepsich rpg, takze mne osobne tam ani nechybi
-