-
Info pro redakci. Pokud má uživatel nastaven světlý skin, tak v daném dotazníku nic nevidí. Písmo má stejnou barvu jako pozadí. *5*
-
vedle sakra..
-
-
ahoj
-
-
Mě by akorát zajímalo, zda-li jsem jedinej koho tak hrozně zklamala příběhová část DA: Inquisition ?
Hlavně teda co se týče délky, uvedení dost zásadních informací jen v codexu a toho neskutečně odfláknutýho finále ? -
-
nie...v Bioware už v podstate nepracuje nikto zo starej partie čo má svedomí ich legendárne hry ako NWN, Kotor, Baldury a podľa toho to i vyzerá ich posledné hry....
-
Ano, mě to také zklamalo. Hra celková mě bavila, ale čekal jsem vyvrcholení trilogie. Objasnění všech věcí (Morrigan a její old-god baby, atd...) a ono nic. Navíc ta délka. Necelých 20 hodin. Vedlejší úkoly vystačí se štěstím na 100, což mi přijde málo. Slibovali toho mnohem více. Přišlo mi to jako by jim došly nápady a tak celou hru rozčtvrtili a další 3 části budou vydávat v průběhu následujících tří let.
-
-
Och, tak nejsem sám, to se mi ulevilo.
Takhle.. finální číslo u mě činilo 88 nahraných hodin a to jsem prolezl všechno, snad jediný quest jsem nesplnil kvůli mé blbosti. Ale z toho čísla bych odsekl tak 15 příběhové části, to snad Wolfenstein a Far Cry 4 mají delší storylinky. A po tom konci mi to přišlo přesně jak říkáš. To co by dalo jinde na jednu hru tady rozhodili, podle mě, do tří.
Takhle já jsem velikej fanda DA:O dohrál jsem ho snad 5x. Dvojku teď už beru jen jako vatu ke spojení Origins a Inquisition.
Takže když jsem rozehrál DA:I byl jsem nadšen. Já jsem velkej šmejdil, takže mi DA:I šlo hodně na ruku. Nejdřív udělat všechno nepovinný, abych pak měl klid na příběh a nic mě nerozptylovalo. Jenže když jsem po třech týdnech ve hře, příběh smetl za den byl jsem teda dost rozčarovanej.
O to víc, protože jsem si před finální konfrontací myslel, že tohle je moment kdy se konečně začne něco dít a začne to do sebe všechno zapadat. Jo houby ono to do sebe zapadne, ale timhle tempem tak za další dva díly..
Bohužel čekal jsem o hodně víc. Teď se jen modlim ať stejně nedopadne další Mass Effect. -
-
Prakticky se vším souhlasím. Měl jsem nahraných celkově 97 hodin. A příběh z toho zabral ani ne 20. Je to slabé, velmi slabé. A přesně jak říkáš. Nejdříve vedlejší úkoly a potom vychutnat storyline. No, o vychutnání se toho moc říkat nedá. Boj sem, boj tam, trochu té politiky, finální boss, konec. Jak říkám, čekal jsem nějaké vysvětlení nebo aspoň trošku delší příběh. No, vypadá to na další díl, ale ten už by mohl být fakt poslední.
-
-
-
-
Chybí mně ve výběru Hearthstone jako mobilní hra. Sice je to jen na tablet, ale i tak by to mělo být ve výběru a ne jen jako "jiná možnost". *12*
-
-
Hearthstone je na PC, IOS a nedávno vyšla ver. i pro Android.
-
Na mobily jednoznačně Hitman Go. Abych vypl hru na PC a šel hrát hru na mobilu, se mi stalo pouze s Hitmanem. Super hra.
-
-
Nejlepší hra roku: The Walking Dead: Season Two. I přesto, že je to ani zdaleka nedosahuje kvalit první série, pořád je to nejlepší hra, jaká za minulý rok vznikla. Co ji skoro předčilo je Valiant Hearts.
Překvapení roku: South Park: The Stick of Truth. Nikdy jsem neměl moc rád South Park a proto jsem toho od této hry moc neočekával, ale nadchla mě svým zpracováním. Rozhodně překvapení roku.
Zklamání roku: Assassins Creed: Unity. Zklamání a samozřejmě i nejhorší hra roku. Těšil jsem se na návrat ke kořenům, ale debilní optimalizace a bugy na každém kroku z toho udělaly jednu z nejhorších her za posledních 10 let.
Nejlepší akční hra: Wolfenstein: The New Order. Skvělá akční řežba. Na oddych dokonalá.
Nejlepší RPG: Dragon Age: Inquisition. Možná se to zdá jako klišé, ale nemohl jsem si pomoci. Je pravda, že Divinity jsem ještě nehrál, takže tohle je trošku neobjektivní, ale z toho co jsem hrál je tohle nejlepší RPG roku. Poněkud zbrklý a otevřený konec a občasné pády sice kazí zážitek, ale zbytek je zkrátka skvělý.
Nejlepší adventura: The Walking Dead: Season Two. Důvody jsem udal výše (přestože celá série nevycházela v roce 2014, tak většina dílů vyšla v tomto roce a proto jsem si dovolil pro TWD hlasovat).
Nejlepší soundtrack: Trevor Morris - Dragon Age Inquisition. The dawn will come a Sera was never jsou nejlepší herní songy za poslední dobu. Zbytek hudby ve hře samozřejmě také ujde.
Ve zbytku položek jsem buď nehlasoval nebo jsem se k nim nepotřeboval nijak vyjádřit. -
-
Souhlasím, že Soundtrack DAI je nejlepší. nejvíc se mi líbí Theme, Return to Skyhold ,Empress of fire. The dawn will come je hodně silný okamžik ve hře. Jinak z těch soundtracků co jsou nominované mě žádný nezaujal, přijdou mi dobré, ale nic zvláštního. Ještě se mi hodně líbil soundtrack z Child of light.
-
-
The dawn will come bylo opravdu skvělé. Co se týče soundtracku, tak nevím jestli jsi to ve hře postřehl, ale song "Sera was never" je jeden z nejlepších tavern songů vůbec.
-
-
Libi, souhlasim s nazorem. Doporucil bych opravdu vyzkouset Divinity, po te co jsem tu hru hral tak proste srdce nedovoli aby na prvnim miste byl Dragon Age. Z DA:I se stala konzolova mlaticka s pohlednou grafikou, jenze to nestaci, pravidla prvniho dilu jsou nikde.
Ja osobne do zklamani roku zaradil Watch Dogs. Mizerna optimalizace, plytky pribeh a nezajimavy hrdinove. Navic velky minus lez s grafikou. Hackovani neni moc dobre zpracovane a obcas je spis otravne. AC bohuzel zustalo porad stejne, je jako Call of Duty nebo NFS, jedna hra lepsi, druha horsi.
Se soundtrackem souhlasim na sto procent, The dawn will come je dech berouci pisnicka a krasne sedi do atmosfery kdy ji uslysis. -
-
Divinity mám v plánu až bude čeština. Ne, že bych neuměl anglicky, ale když už se ta čeština připravuje, tak si na ni počkám.
Watch Dogs bylo také zklamání, ale od toho jsem toho moc neočekával, na rozdíl od AC a navíc WD mě aspoň trošku bavilo.
The dawn will come je skvělá píseň a v tom okamžiku, kdy zazněla mi běhal mráz po zádech. Velmi epický moment, který navíc podtrhovala ta píseň.
-
-
Se soundtrackem souhlasím i se skladbou dawn will come, ale nejlepší podle mě byly main theme a taky Calling The Inquisition
-
-
Main theme je také výborné. Calling the Inquisition už je slabší (v porovnání se zbytkem hudby v DAI), ale pořád velmi chytlavé a velmi kvalitní.
-
-
Tak main theme je okopčenej z Lotra notu po notě, takže se té výbornosti není co divit.
-
Jj, je taková slabší ale hrozně se mi líbí k té úvodní scénce, jak se tam vyvěšuje ten prapor inkvizice a taky je dobrá Return to skyhold
-
-
Ono, DAI mělo celkově skvělý soundtrack. Dokonce ani soundtrack z nového Wolfa (který byl skvělý) to nedokázal předčít. Osobně si myslím, že právě soundtrack je jedna z mála věcí, čím tato hra předčí Origins.
-
-
Jo, to je pravda.
-
No má skvělý soundtrack to musím uznat, ale například main theme Origins je jedna z nejlepších main theme soundtracků z téhle série.
-
-
-
-
-
WD sezóna 2 bola hnoj....nuda a trápny koniec to zaklincovali. Zato seriál sa výrazne zlepšil novou sérkou.
-
-
Mám naprosto odlišný názor. Hra mi přijde velmi dobrá, zatímco třetí, čtvrtá i první polovina páté série seriálu mi přijdou strašně nudné.
-
-
Jsem rád že jsem nečetl komiks, to bych možná i zuřil. ( být komiksák).
-
-
Také jsem nečetl komiks a jsem za to rád. Možná až skoční seriál, tak se do toho pustím.
-
-
Nejde o to, že bych se toho bál. Jen se mi do toho nechce. Bojím se, že bych byl seriálem poté znechucen.
-
netreba sa toho báť...seriál ide výrazne mimo
-
-
prečítal som komplet komiks a je geniálny, raz to bude kultovica ako Watchmeni, Hellboy atď..i keď posledných 10 dielov menej, ale uvidíme ako sa to vyvinie.
Seriál ide dosť pomimo komiksu a kopec vecí tam je zmenených a zjemnených... -
-
Právě proto ale jsou tam některé postavy co jsou i v komiksu, jen mají trochu jiné role(?,!!)... to je jak Hobbit nebo jiné adaptace (filmy) že si tam dosypávají vlastní postavy atp... WD se mi líbí sirová atmosféra, což se snažilo i herní ale moc se mu to nepovedlo.
-
-
-
-
-
-
Keby mal Alien viac rozhovorov..plnokrvnych NPC a vygradovanejsi koniec tak je to naj hra poslednych 5 rokov. I napriek tomu mi uz dlho neposkytla surovejsi a nepredvidatelnejsi zazitok v plnej skale emocii...naposledy snad Demon s Souls ked ta hra bola este neznama.
-
Určitě alien
-
U mna urcite Alien Isolation..a to som prve 2 hodiny len krutil hlavou co to je za chobotinu a najviac prehypovane priemerne nudne hry: Divinity a Mordor
-
-
tak to si dezot. Jak si mohl prvni 2 hodiny kroutit hlavou je absolutne mimo veskere chapani. Jaka z tohohle prameni naivita, to je neskutecny. Krasnej obraz "modernich hracu"
-
-
on je konzolák :)
-
-
čo to s tým má? veď Alien bola primárne PC hra a beží tam ako víno...to síce i na PS4, ale nechápem ten súvis. Okrem toho časovo som posledné 2 roky odohral najviac na PC
-
-
Posledne 2 raky hraje najviac na PC, ale v diskusiach trolluje zasadne proti o tom ake je konzolove hranie uzasne, ako hry na PC bezia kazda jedna zle, ako nema ziadne hry. Tomu sa vravi rozpoltena osobnost. Ale tak je mi jasne, ze vacsinu z toho casu zabralo grindenie v Diable 3 , na ktore museli konzoly nejaky ten cas cakat. ;-)
-
-
No to sa teda u normalneho cloveka vylucuje, ak raz tvrdis, ze na konzoly vychadzaju vsetky podstatne hry co chces hrat a ma ziadne necakas, hra sa tam najlepsie s najvacsim komfortom, tak je nelogicke hrat za 2 roky najviac na PC a vystavovat sa tym slabym hram a nepohodliu nie snad? Este by sice bolo jedno logicke vysvetlenie a to, ze si pirat.
Ja tvrdim, ze konzola je obmedzene a nepohodlne zariadenie , s hrami uplne mimo moj vkus ale sa aj podla toho chovam, za posledne 2 roky som na nej stravil asi tak 50x menej casu ako na PC ;-) -
netrep, čo som napísal sa nijako nevylučuje...na PS4 mám AAA multiplatformovky a exkluzivity a na PC hrávam Blizzard hry, kde na výkone nezáleži, plus som tam zahral RPGčka čo nevyšli na PSko, Grim Dawn, staré resty ako System Shock 2, indie veci ako Gone Home, hororovky ako Amnézie, Slendera atď...celkovo som hranie dosť výrazne skresal na minimum času. Ale čo sa týka pohodlia, komfortu si stojím zatým, že konzola je úplne niekde inde ako PC i čo sa týka optimalizácie a predajov hier *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Alien Isolation
-
No, jako mod neznámý (ale skvělý) Advanced Combat Radio Environment.
Ale že do nejlepšího Soundtracku se nedostalo Dragon Age: Inquisition...