-
A Wasteland 2 je kde? Pro mě to je jednoznačně rpg i hra roku.
-
-
bohužel se nekvalifikovala, protože smejkal ji dal jen 6
-
-
Jedna vec co ma teda celkom nastvala - preco tam nie je best 3DS game/best Vita game (pripadne proste best handheld game) kategoria?! Takto som ju napisal do najlepsej mobilnej hry, ale predpokladam ze to nebude platit. Takisto mi tam chyba (mozno do buduceho roku) kategoria 'najlepsi remake' alebo nieco podobne.
No a teraz moje naj hry tohto roka. Overall najlepsiu hru roka jednoducho nemam, nedokazem sa rozhodnut a to medzi troma - Shovel Knight, Danganronpa 2 alebo Dragon Age. Kazda z nich by kludne mohla byt mojou top hrou, v podstate podla toho aku mam zrovna naladu.
Prekvapenie roka jednoznacne South Park - snad nikto neveril ze to bude dobra hra. Mordor si tam tiez zasluzi pozornost, ale ten som nehral pretoze nie som fanusik tohoto stylu hier.
Sklamanie roka - kedze nehram hry vyvijane Ubisoftom, nemam moc z coho vyberat v tejto kategorii. A koniec koncov, ze Ubisoft vydal rozbite hry ma vobec ale vobec neprekvapuje. Ale teda ked uz nieco musi byt, tak by som povedal ze Destiny. Tvarilo sa to ako "so much more" nez to nakoniec bolo. Skoda. -
-
souhlas. v souvislosti s UBI jeto za me jasne: aliant hearts jako zklamani.
-
-
mňa by zaujímala najviac hra roka Karla Drdu...approved by Drdvol *14*
-
-
tak tohle by te mozna mohlo uspokojit když maluješ ty srdíčka za jeho jmenem
jo je to von neboj:)
http://japan.wz.cz/other/chlupata_prdel.jpg -
-
mužské telo je vždy krásne, ale som žiaľ čisto hetero. Srdíčkami Drdovi vyjadrujem spriaznenosť jeho neokrochanej priamej buranskej duše, nie lásku.
-
-
a no jo..dyt si delam prdeel :)
-
-
však práve.....doslova....byť hentaký BigFoot tak som nonstop na depilácii....neznášam chlpy...pekne dohladka musí mať i holka šušku *15*
-
-
tak me zase pripada zenska co ma susku dohladka jak decko, aspoň trochu porostu by tam mit mohla..ale zas to nemusi byt boubinsky prales..zejo:)
-
-
-
-
-
-
Wolfenstein the new order, to je hra roku. To bola bomba, aj lepšia než Shadow Warrior. Dúfam, že urobia dvojku.
-
-
Dvojka wolf vysla uz davno..tohle je ctvrty nebo snad uz paty dil :p
-
-
Moc jsem toho z letošních her nehrál, ale asi nejvíc mě překvapil a bavil South Park: The Stick of Truth.
-
Hra roku Wolfenstein, naprosto vynikající akce a jak jsou mi soundtracky u zadku, v téhle hře jsem si hudbu užíval.
Pak senzační FIFA 15, skvělý fotbálek, parádní grafika a ještě je to skvěle optimalizované, takže mi to 4,5 roku staré PC rozběhne lépe než předchozí dva ročníky.
Následuje Far Cry 4. To jsem nehrál, ale je známá věc, že je to hodně podobné třetímu dílu. A ten jsem si koupil před Vánoci, mám ho právě rozehraný a je to fakt parádní hra. Ještě se mi nikdy nestalo, abych za prvních 10 odehraných hodin udělal jen 2 mise. Dvojku jsem nenáviděl, trojka je vynikající. -
Zklamání roku Watch dogs zcela určitě, to bez debat... ještě bych tam v klidu procpal i zfušované Unity... tak nějak se na tu blbost docela těším no.
Hlavně kolik bude DLC, ubisaft nemá ve zvyku vyštavovat hry na dlccčkách. Hmm. -
-
vidíš tam nekde hlasovaní o shnilou malinu roku? ne, hňupe tohle je ankety o nejlepší hru. nauč se číst
btw ale mohla by být samostatna anketa o hovínko roku 2014, ja bych tam nominoval vetšinu stejnych her co jsou tady -
-
Ta kategorie tam ale je.
-
-
tak se omlouvám.
-
-
-
-
Já jsem z těch her hrál jenom novou Civilizaci a Age of Wonders 3, s oběma jsem byl velice spokojenej. Dále mně pak zaujal early acces na Galactic Civilization 3 a z modu Star trek armada 3 do Sins of solar empire.
Ještě jsem viděl na YT let´s play na nové Call of Duty a nového Wolfa, taky jsem se dobře bavil. -
Letos to nebylo nic moc. Nejlepší hry co jsem hrál byly asi Wolfenstein, Ground Zeroes a Jazzpunk, kterej je pro mě úplně to nejlepší za tenhle rok. Před nějakou dobou bych dal Dark Souls 2 ale ta hra si to prostě nezaslouží.
Nejlepší soundtrack samozřejmě Wolfenstein/ GTA V.
Největší zklamání? Prakticky každej velkej titul.
Z nezávislých věcí byli letos nejlepší Super Time force, Broforce, Jazzpunk a Ethan Carter.
Nejlepší DLC vyšly asi do Crusader Kings 2 Dark Souls 2.
Málem bych vynechal Endless sérii, ta se taky moc vydařila.
Snad jsem na nic nezapomněl.
Ale vypadá to že rok bude 2015 lepší. -
Hele já vim, že jsem dal Wastelandu šestku, ale tolika lidem se tak líbí, že ve svý kategorii klidně může bejt na výběr.
-
-
*15*
Chudáci tvůrci. Díky tobě je lidé na games budou přehlížet!
Jinak jasně. Postavení té ankety není nijak přesné. To, že tam máš nějaké hry ovlivňuje první úsudek hlasujících.
To by jsi tam musel mít všechny anebo nějaký výběr bez možnosti tam něco dopsat. -
na to jsi mel myslet driv pokrytče. btw hryz ks se nekvalifikovali
-
-
to už spíš pokrejvač.
a Divinity: Original Sin a Broken Age s tebou tak docela nesouhlasí.
-
-