-
Víte, že ani Zaklínač 2 není RPG??? Je to akční rubanice a simulátor kotoulů s třemi armory, nulovým craftingem a v podsatě bez RPG prvků...
-
-
Zkus si najit vlastni nick, pokud nemas mozek uplne v ( )!( ). DS2 je mnohem vice simulator kotoulu nez Z2
-
Většinou se snažím mezi tyhle rozbroje neplést, ale kvůli Geraltovi udělám výjimku a Tobě doporučím zkusit vyšší obtížnost než normal a pak snad svůj názor lehce přehodnotíš *3*
-
-
zrejme rozhodlo, ze to zvladnul hrat i ales "google translator" smutny, jinak si to nedovedu vysvetlit...
-
Jsem rád, že to vyhrál DA:I, hru jsem si velmi užil a baví mě číst zhrzené komentáře dotčených.
-
*1* *1* *1*
-
Hlavně, že to nevyhrála ta barevná patlanina Divinity, u té hry jsem se cítit naprosto trapně a to se mi nestalo dlouho, hlavně, když se dialogy snažily být vtipné a v ten okamžik jsem se styděl za tvůrce...
-
Tento rok jsem hrál jen DA:I a DS 2, vámi (diskutéry) velmi vyzdvyhovaný Divinity jsem zatím neměl šanci hrát... Každopádně vidím, že je tu většina lidí, u kterých platí gameplay>příběh a když jsme byly u Skyrimu tak paradoxně většina příběh>gameplay... hele já nevím :D mě ty diskuze příjdou vcelku vtipný když tu vidím, že prskáte na inventář, animace apod. DA je stavěný na příběhu, postavách a lore a ne na takových maličkostech...
-
-
Příběh nestojí za řeč, větší klišé už snad ani nešlo vymyslet.. Svět zůstává nevyužitej, radši hráče honí sbírat kamení po pouštích než aby udělali třeba funkční město. Val Royeaux je výsměch.
(A když sem viděl Alistaira s Anorou, myslel sem, že mě vomejou, to bymělo bejt trestný tohleto).
Pro mě osobně bylo zklamání jak starý známý postavy, ze kterejch se stali dost nudní patroni, tak i ty nový, což je banda nesympatickejch hňupů. A to v světě, kde je pár NPC vrostlejch do země, takže působí dost pustě. prázdně a mrtvě. Sakra, Skyhold by měl pulsovat životem a ne tam bejt pár statickejch tajtrdlíků.
Z gameplaye se velice rychle stává naprostej stereotyp. Nulová variabilita výstroje/výzbroje, loot o ničem, v tý hře neni jediná zajímavá věc. I ty bonusový "dragon" itemy jsou k ničemu v momentě, kdy je člověk dostane.. A když se k tomu přidaj ty maličkosti, jak některý technický nedodělávky, špatná kamera, tak i mizerně udělaný videa a špatně "zahraný" postavy, předvídatelně podanej příběh a absence jakejchkoliv silnějších momentů.
Jak sem se těšil, tak sem zklamanej a vůbec mě neláká to hrát víckrát. Svět sem viděl a nic zajímavýho v něm neni.
Škoda, že to tak dopadlo.. Celý DA mohla bejt výborná sága ala Mass Effect, takhle je to splácanina jak dort od pejska a kočičky... -
-
Příběh nestojí za řeč, větší klišé už snad ani nešlo vymyslet - Můžeš to rozvíst tento výrok? Nejsem si jistý jestli jsem dobře porozuměl.
Z gameplaye se velice rychle stává naprostej stereotyp - souhlasím
I ty bonusový "dragon" itemy jsou k ničemu v momentě, kdy je člověk dostane - nesouhlasím, je to v podstatě ta nejsilnější zbroj a zbraně které se dají ve hře sehnat.
Absence jakejchkoliv silnějších momentů - nesouhlasím, já bych je dokázal spočítat na jedné ruce, tohle je ale podle vkusu a emocionální úrovně člověka.
Val Royeaux je výsměch - Jediný co bylo na pousmátí byl ten francouzský accent, jinak mi to sedělo, Orlais představuje takovou vznešenost a noblesu na rozdíl od drsnýho Fereldenu.
Svět sem viděl a nic zajímavýho v něm neni - no to je diskutabilní, asi v něm není nic co by tě zajímalo... takový TES svět je pro mě obsáhlejší. -
-
"Pozor, máme tu bubáka a jen ty ho můžeš zastavit. Sežeň spojence a znič ho!"
Tolik k příběhu. A i když se tohle opírá pořád dokola ve spoustě dalších her, tady to ani není nijak extra podaný. Prostě sází na to, že budeš běhat sem tam jak blbeček po vedlejších questech a nevšimneš si.
Val Royeaux - plácek se třema stánkařema a několika sochama éééé pardon NPC.. Neřikám, že by to hned muselo bejt jak Paříž z Unity, ale jedno náměstí a pár ulic v podobnym duchu a hned by to bylo o něčem jinym.
Že z Orlesiánců udělali obyčejný kašpárky, budiž, jejich věc. Já v tom teda noblesu a vznešenost nevidim. Jen bandu směšnejch figurek. -
-
"Pozor, máme tu bubáka a jen ty ho můžeš zastavit. Sežeň spojence a znič ho!"
Toto téma tu bylo, je, a vždycky bude, u jiných hrách to ovšem klišééé není :D
A já jsem si myslel, že to sází na hlavní dějovou linku, tak teda aspoň u mně to tak vypadalo... Udělal jsem dohromady asi 3 vedlejší questy, pač mě nebavily (pokud se nepočítají draci, těch jsem zabil všech 10).
-
-
-
-
-
Myslel jsem, že jim bude trapné tam ten Inquisition dát. To bych tam radši viděl ten Dark Souls a to tu hru bytostně nesnáším, ale už je to s tím hypek okolo Inq, trapné, vůbec to není tak skvělá hra, spíš podprůměr, slabší odvárek Origins.
-
Dragon Age Inquisition si tohle zaslouží. naprosto nádherný svět, skvělý bojový systém, mírně kýčovité, ale roztomilé postavy, a hlavně dokonalý příběh.
-
-
/s
-
-
/vymrdej
-
-
-
Jednooký mezi slepými králem.
-
S tímto souhlasím. Není to DAO, ale i tak to má něco do sebe. Jen škoda toho konce.
-
-
Tak tak, DA:O je pořád na špičce, vcelku mě zarazil malý počet úkolů hlavní linie, ono zabere mnohem víc hodin sbírání poweru a prozkoumávání území než plnění těch hlavních úkolů... vcelku škoda, jinak by to bylo na ultimátní hodnocení :)
-
-
Jasně, DAO je jiný lvl než tohle. Pokud se budou dále držet herního stylu z DA2, tak žádné Dragon Age nemá šanci DAO překonat. Pokud se vrátí ke stylu DAO, tak tam nějaká šance je. Zatím to vypadá, že jediné co by mohlo DAO překonat je Baldurs Gate 3, teda pokud se skutečně vyvíjí.
-
-