Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Princ.Jablon
    Nejlepší FPS bude volání dutých ne?
    • HAHAHAHAHAHAA tys to zabil!
  • Z toho by jeden zvracel, já jsem na tu hru čekal jako na boha ale čím víc se to blížilo tím víc se ukazovalo jaký průjem to bude a řeknu vám, že hodně řídký až vodnatý. Jdu tomu dát druhý pokus, protože opravdu nechápu co vás na tom lidi tak baví
  • Mám ve zvyku nadávat na EA, ale zrovna v případě Dragon Age musím udělat výjimku - koupil jsem na Originu, nebavilo mě to a tak jsem zažádal o refund a do 48 hodin mi přišly peníze zpět. Takže když se to vezme kolem a kolem, mám k Inquisition vlastně kladný vztah *1*
    • no ja nevim, stahnul jsem to z torentu a nejde to ani nainstalovat :(
      • Cosi
        Tak to jste potom, pane, debbil.
      • No tak zkus ten Origin, do týdne tam můžeš hru vrátit *3*
  • Aspoň to nevyhrála nějaká retro slánina
    • jediný retro jsi tady ty a musím říct, že jsi to vyhrál
      • del0
        Retro = retardovaný troll? *1*
        • hehehe, tys to zabil, eště si ten banán nacpi víc do...........
  • user score na metacritics 5.8 (3000 hlasujicich) = hra roku, tak urcite... *6*
    • ...se podle redakce Games.cz stává...

Mě se zdá, že na gumáky z metakretentiku v tomhle případě kadí pejsek.
    • Jojo, uživatelským recenzím je fakt dobré věřit...to se radši budu řídti recenzentskými, kde rozhodně nehrozí, že tam budou naházeny samé 0 i když hra tomu hodnocení nemůže odpovídat...
      • jestli to dostane 0 nebo 1 je celkem jedno, kdyz je to brak, je to porad brak
        • kennyB
          Ne všechno co dostane 0 je brak...
    • maros.goc
      Riadit sa podľa user score na metacritic? To sa radsej neriadit vobec nicim
      • Petr_S
        podle me zas to user score vypovida nejvic, teda v pripade xk hodnoceni
      • verim tomu vic nez, kdyz recenzi pise clovek, co sotva udrzi mys (ales smutny)
  • RPG roku a vyhraje to offline kopírka wowka s lepší grafikou a horší combatem.
    • Strč si palec kam slunce nesvítí, že ty jsi zase hodnotil podle let's play.
  • No mám rád RPG, ale ani jedno ze zmiňovaných mne nezaujalo.Tudíž za mne rok 2014 byl vlastně bez RPG.Duufám že letos se to zlepší. *5*
    • maros.goc
      A ake by si chcel? Mas casual Dragon Age 3, mas hardcore cRPG Divinity, mas akcne RPG Dark Souls 2 a mas cyberpunkove Shadowrun :-D
      • Co přesně je hardcore na Divinity, já to teda hrál a přišlo mi hodně ne-hardcore...
  • Draken69CZ
    Žádná hra kde se nehází fyzicky kostkami není RPG.
    • celoush
      slušnej pokus o flame...
      • Draken69CZ
        To si nemyslím, pojem RPG vznikl mnohem dříve než nějaká hra, tyto hry by měli mít jiné výstižnější označení.
        • celoush
          To o čem mluvíš se většinou označuje jako tabletop RPG a i když je u nich kostka častá, tak rozhodně není povinná, či nějak definující žánr.
          • Draken69CZ
            V tom máš jistě pravdu, ale nic to nemění na tom že kategorie her RPG je zavádějící, nepřesná a o hře nic nevypovídající.
  • P1trs
    Tak ted jsem trosku zmateny. Nemelo to byt nejhorsi RPG roku?
  • maros.goc
    Divinity: Original Sin je skvela hra :) ....taky nadherny fantasy svet som nevidel uz niekolko rokov :) subojovy system je skvely :) ...skoda toho od druhej polovice nudnejsieho pribehu, nudnych rozhovorov a lajdackeho craftingu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit