Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Vávra má určitě jiný názor... Tento rok to vyhráli piškvorky!
    • vyhralY...piskvorky
      • Díky slovanský bratře, jsem přece jen člověk!
  • Dark Soul 2 rozhodně neni RPGéčko.
    • maros.goc
      Dalsi svetaznaly clovek ktory prisiel rozdavat mudrosti? Dark Souls 2 je viac rpg ako Dungeon Master
      • del0
        "Dark Souls 2 je viac rpg ako Dungeon Master."

Dungeon Master taky není klasické RPG, ale dungeon crawler. *7*
      • Tak za prvé hraju hry od roku 85.to tys ještě sr.l do plen. A za druhé pokud tu chceš moudra házet ty, tak to dělej česky.
        • Tilwaen
          Člověk by řekl, že zrovna Ty, který hraješ tak dlouho, nebudeš mít se slovenštinou problém.
        • maros.goc
          To že hravaš hry od 85 neznamená absolútne nič, ja som začal neskôr no prešiel som si od NES po Playstation, od Nintendo 64 až po PC, takže asi toľko k tomu tvojmu roku 1985. Jasné, nemáme argumenty, ktoré by prebili môj absolútne správny názor, tak sa navážame do národnosti, že? Počuješ to šeptanie? To ti hovorím ja do ucha, že nikdy nebudem písať po česky, nikdy. ;-)
          • Nepiš v tom připadě, tě budu vesele ignorovat.MAROKO *7*
            • ad preco nieje Dark souls 2 rpg odpoviem protiotazkou
              je Golden Axe rpg?
              este aj mnozstvo textu v tychto 2 hrach je podobne :)
              su to arkady, par statistik v DS to nezmeni, alebo prezrad, aku Rolu mozes v DS hrat?
            • není ti tu přes to hutorení rozumět. *7*
              • maros.goc

Reakce na příspěvek:

Tak použi google translator keď ti to nie je trápne ;-) a hlavne mi už odpovedz prečo Dark Souls 2 nespadá do žánru RPG
            • maros.goc
              Je smiešne ako sa tváriš, že si nad vecou, no zatiaľ si mi tu nedal absolútne žiaden protiargument, prečo by Dark Souls 2 nebolo RPG :-D no načo čakáš, "nandej mi to" ty hráč hrávajúci už od 85ho :-D
    • Kozy
      V tom případě ani Grimrock.
      • taky jsem nic o Grimrocku neřekl.
        • Resite blbosti z vyse zminovanech her je prave Dragon Age nejmin RPG.Grimrock je krokovaci dungeon.
          Ja fakt nechapu co na Ingvisition vsichni vidi, nejak sem proste dobrou hru nenasel
          Prepalena a leskla grafika, dementni ovladani, svet je velke ale totalne mrtve a bez zivota, souboje o nicem. Ne pro me to fakt dobra hra neni.
          • Ani o Ingvisition se nebavím, jen říkám že DS2 není rpg a za tím si stojím.
    • fluffy
      A ako by si to nazval? Nie akoze vazne, viem ze to ma akcny aspekt ale RPG prvky su vcelku dost prevazujuce, zvysujes statistiky, si postavou ako chces (takze to ma aj ten ROLE aspekt) pribeh je len trosku skryty :D a menis equip aj weaponry.... Akcne RPG? rozhodne mi to nepride ako cisto akcna hra alebo len ako mlaticka...
      • rubačka s prvky rpg,
        • maros.goc
          Akcne RPG... Je to ciste RPG len s tym ze tvoj uspech nezavisi len na statistikach ale aj tvojej sikovnosti v priamom boji, preto to slovo "akcne"
          • del0
            Hmmm. Podle této logiky je tedy Diablo čisté RPG, protože v Diablu záleží MNOHEM víc na statistikách, než na ovládání. Eh? To je nesmysl. Akční = hra je z většiny o mlácení potvor / itemech a mechanika vývoje postav / schopností je z 99% bojově zaměřena. Roleplayingu je tam nula nic. Pokud teda nepovažuješ za roleplaying to, že si vybereš postavu a typ zbraně. Pak je RPG i Quake 3 Arena.
  • trololol no, bylo mi to jasny, ze ten nejvetsi odpad to vyhraje
  • maros.goc
    Mňa vždy najviac dojme to, ako vždy sa tu v diskusiách nájdu ľudia dávajúci rozumy, čo je RPG a čo nie :-D To som ešte nikde inde nevidel, len na games.cz
    • Podle mě například nejsou Babovřesky film, ale Zdenda si snad Trošku myslí že je a taky tomu tak říká. A je to i na čsfd, takže to asi film bude a s tím nic nenadělám.
      • maros.goc
        Je to film, je to komédia, nie je to horor
        • spis je to horror, ale neni to film...
  • Dokud nevyjde opravdový Gothic 4, od Piraní tak, jak dělali jedničku, dvojku a první Risen, tak od RPG nic nečekám. Všechno mě může jen mile překvapit.
  • walltar
    Hmm tak tady sem nehrál ani jedno... Ale jak bude čas, tak si poslední DA asi zkusím.

Jinak není Dark Souls spíš akční hra, než RPG?
    • maros.goc
      uz si pocul nazov zanru akcna RPG?
      • jeden váš (slovenský) Conan, taková rubačka, už si nevzpomenu na jméno ale bylo to fakt dobrý, měl promakanější vývoj postavy (spíš odemykání kombíček) než DS, přesto bych ho za rpg nepovažoval. DS je akční adventura podle všech definic toho žánru. V nové laře croft taky odemykáš schopnosti ale pořád to není rpg, i když záleží i na přístupu, pak bychom se mohli dohadovat, jestli je stalker RPG
    • WhySoSad
      Myslím že kategorie RPG je hodně široká na to, aby tam DS mohlo být. Popravdě jsem si z toho udělal takovej roleplay jako v málo které hře. *3*
      • VergiliusGrey
        Tak to ti závidím, já si spíš připadal jako chlápek, co jde vpřed a mlátí potvory. Nepřišlo mi, že by tam bylo moc prostoru pro RP.
        • WhySoSad
          Ta hra je taková jakou si ji uděláš, pro někoho šíleně povrchní, pro někoho naopak obrovsky hluboká, je to na každým z nás jako moc se chceme po té hloubce pídit *3*
          • del0
            "Ta hra je taková jakou si ji uděláš..."

To můžu říct i o Doomovi, ale RPG to z něho neudělá.
    • Memento
      Dark Souls je spíš takovej hybrid... akce s prvky RPG.
  • Dag0
    DAI je nedodělanej zmetek. Už to mám 2 měsíce koupený a pořád si to nemůžu zahrát, protože to prostě nemá rádo procesor i5-3570 (celá sestava překračuje doporučenou konfiguraci). Naprosto lituji koupě *9*

PS: Další hry od BioWare už jenom pirátím *10*
  • Zdá se mi to nebo nikde nevidím RISEN 3???
    • Tilwaen
      Nezdá a je to tak dobře. Mimo první díl tato série za nic nestojí.
  • Lotr
    DAI
    Hmm jo slušná hra. Po DA2 bych řekl že je to jen o kapku horší než DAO.
    Ale nejlepší alespoň pro mne zůstává Divinity. Ve všech směrech.
    Dialogy jsou oproti DAI mnohem lépe napsané
    Příběh je prostě lepší (DAI má dost "ehmm" záporáka)
    Grafika - obojí má svou stylovost ale tady vyhrává DAI
    RPG prvek - jasný vítěz Divinity

Pro mne osobně je prostě DAI moc MMO. Ať s klady či se zápory
  • 90 hodin herního času a stále nejsem u konce. Skvěle napsané postavy a vtipné dialogy, pěkná grafika, zábavné souboje, nejzábavnější systém craftění, zábavný soubojový systém, poměrně promakaný svět s bohatou hostorií...co chcete? Ano, ta hra měla chyby a že jich bylo. Ale přesto se u ní stále královsky bavím a nemůžu se od ní odtrhnout. A to je u mě znamení hry roku. Nikoliv grafika nebo množství skillů které si můžu dát do quickslotů. Ale jak se říká: "Haters gonna hate."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit