Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
10.2.2015 | Redakce Games.cz
334 příspěvků
-
Podívej se na obrázky z hraní ve 4K. Grafika je neskutečná, pokud ti toto nestačí pak jsi jen rozmazlený hlupák co neví co chce. Viděl jsem obrázky co dal na net Andrej Anastasov, který pracuje v průmyslu, jenž mu dovolí nákup PC jenž utáhne 4K a ta grafika je prostě maso. Otravné brblání některých lidí, pokud jde o grafickou stránku hry je už otrava.
-
Mohl jsi ho do hlasování dopsat mezi jiné (teda myslím) ja ho volil *3*
-
na PC určitě *3*
-
A ono niekto niekdedy bral Metacritic user hodnotenia vazne? ;-) Ak user hodnotenia, tak nieco ako steam reviews statistika, neviem ci aj konzoly maju cosi take. Proste len hodnotenia od ludi, co hru maju a hrali ju.
-
Vždy mě pobaví, když si fanboyové tvého typu sami sobě a pěkně nahlas musí ospravedlňovat, že hrajou na low platformě. Netvrdil si náhodou, že je důležitý gameplay a na grafice nezáleží?
Bohužel, možná ti to asi ještě nedošlo (příliš nas*ano v mozku), ale tak trochu si odporuješ, protože horší grafika > input lag. Je mi líto, že se musíš smířit s lockem na 30fps, protože SONY se rozhodlo, že zastaralý HW je třeba ukázat v lepším světle. Tudíž se začíná obětovat gameplay (60fps->30fps) ve prospěch zlepšení grafiky, na které podle tebe a dalších SONY asslickerů nezáleží. Hmmm. Pěkně vám kálí do hlávky. *15*
Musim se smát, když čtu Miyazakiho, jak blábolí o optimalizaci a magickém výkonu PS4 (bez které by údajně Bloodborne nemohl vzniknout - lolík) aby následně prohlásil, že 60fps bude velmi těžké dosáhnout. Každý herní vývojář včetně Miyazakiho ví, že 60fps je pro gameplay lepší, než 30fps. Bohužel, když je někdo kašpárkem SONY, tak holt ze sebe musí dělat blbce, zvlášť když ho za to královsky platí. Mno, alespoň ho platí. Ty naopak platíš jim a blbce ze sebe necháš děláš jako bonus. *15* -
Tak máme za sebou další rok s next-gen konzolí bez toho next. Nejpopulárnější hra roku se stala zmalovaná Tolkynovka, která dodala vše, co ME3 chybělo s vypůjčenými MMORPG prvky navíc. Ne, není to špatná hra a na rovinu křivdil jsem ji. Pořád ji nemám rád, ale poznám, kdy mám hodit ručník do ringu. Ale jednu věc mi nemůžete upřít. DAI nemá next-gen feeling. Ovšem to vlastně nemá žádná z těch her, které se probojovali do top ten ( vyjma GTA5, ale ten vyšel ještě na starou gardu). Ptám se tedy Sony a Microsoftu "kde máte ten next-gen?!" Po Watch dogs zbyla jen kocovina a pocit křivdy, Destiny se stal simulátorem grindování a Assassin synonymem pro "epic-fail" (nehledě na to, že se snažil o "návrat ke kořenům"). Já, chci ten slibovaný next-gen. Remaster FC3 to není. Wolfík mi jen bolestně připomněl kam FPS klesli. Mordor a Vetřelec přinesli trochu té inovace, ale byla to jen jednohubka v porovnání s tím, kam se mohli odvážit. Indee je fajn, jenže 3A je 3A. Hledím tedy radši do budoucna a doufám, že next- gen přinese víc než jen 60fps a tucet her, z nichž polovina má odfláknutý port pro PC-master race.
-
No chtěj to letos vydat, ikdyž odklad je v tomhle případě asi reálnej, to je fakt.
-
Vážně si myslíš, že No Man's Sky vyjde příští rok? Já čekám nejdříve rok 2017. *4*
-
Já bych tipnul Phantom Pain, zklamání bude buď Division nebo No Man's Sky.
-
Je třeba si uvědomit že je velký rozdíl v hlasování pro hry jako Dragon Age: Inquisition a Divinity: Original Sin. Jedno je multi platformové a druhé je jen pro pc ... a pokud se podíváme na Grand Theft Auto V (next-gen) které na pc ještě ani nevyšlo a přesto má přes 900 hlasů naznačuje že procento lidí hrajících na konzolích je v tomto hlasování vysoké (neříkám že nemohou mít oboje) ... nic méně pro mě jako konzervativního pc-čkáře jsou tyto výsledky naprosto irelevantní ... třeba jen proto že dark souls 2 a Dragon Age: Inquisition jsou na pc o dost horší protože port a především ovládání je velice nepříjemné
-
Pochybuju. Bude to fail roku.
-
4k,8k je na nic když tam máš stejný styl grafiky a omezené efekty.
Pouze budu mít hezčí textury a to je celé (navíc tam nejsou všechny textury podobné a zejména vedlejší věci vypadají otřesně).
I když jak pravil klasik "Já jsem hrál nějakou konzolovou hru na plátně přes projektor a to bylo něco". Tedy ano, existuje zde skupina které si myslí, že větší = lepší i když to má pořád stejné rozlišení.
U filmů (hlavní proud) to je zcela jinak. Technologický vrchol na který lákají lidi. Navíc vývoj techniky ve filmu není uměle zaseknutý jako u konzolí, kde máš cykly podle toho jak se rozhodne vedení. -
někdo si za 10 000,- koupí konzoli a v klidu si hraje a jiný si koupí grafickou kartu. No, když vám to rodiče platí.
-
Příští hra roku jasnej Order 1886.
-
570 hlasů pro ESO jako nejlepší MMO? ROFL. Lidi nemaj vkus...
Destiny není MMO...
Space Engineers je dobrý, ale Kerbal Space Program mi funkčně příjde mnohem lepší. Působí také daleko více dodělaně. SE je na můj vkus příliš prázdný a obávám se, že už se nikam moc nepohne. Vždycky když to hraju, rychle se dostaví zmar, protože proč si stavět loď, když není kam doletět? V KSP je kam doletět a je to pořádný výzva. -
To by si musel koupit konzoli, kdyby chtěl předražený HW:
-
Doporučuji rovnou jen sledovat benchmarky a vůbec nehrát hry. Pěkně s hromádkou papírových kapesníčků, až nebudou rodiče doma. To bude jízda, hlavně 120FPS a superhypermakrocool vyhlazování. Přece ty železa za 50 000,- musíte využít. Nebo, pokud máš tak mocný stroj, kup si 4K monitor. Nebo mi snad chceš tvrdit, že rozjedeš DA I na ultra s 60fps ve 4k? Protože oba víme, že to je lež. Každopádně to pry podle Andreje Anastasova vypadá ve 4K moc dobře, tak upaluj utrácet další předražený HW. *5* *5*
-
Ne retard, casual.
-
Největší překvapení imho Divinity. Nečekal sem, že bude tak vysoko. Je vidět, že o klasické RPG je stále zájem.
-
Když už jsme u té grafiky tak je známý fakt že od Crysis nevyšla podobně našlapaná hra, tedy především co by provětrala dnešní stroje a to už cirka uplynulo krásných 8let. Třeba zas něco bude 2017... nějaká podobně zlomová hra která zase nikomu nepojede dalších 5let.