Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
10.2.2015 | Redakce Games.cz
334 příspěvků
-
Njn, redaktori vedi pro koho pisi, takze okouzleni ubohosti Deagon Age neprekvapuje.
-
Hmm, FF mě vždy lákalo zkusit, jsem tím absolutně nepolíbený :D jaký FF byste mi doporučili jako první (mám PS3) *1*
-
Bože, další hipster. Co je podle tebe nejlepší hra? Něco co zbouchli tři týpci v garáži?
-
Výsledky prekvapili. Ale každopádne najlepšie za minulí rok ostáva aj tak ALIEN: ISOLATION. Má všetko od atmosféry, cez efekty a inovácie. Proste BEST. A nízky počet bodov je asi zapríčinení tým že je to ťažká hra a nie každý to vie hrať ..... ToŤ Vše ..... *16*
-
OMG *1* *1* *1* si počkej, až to bude plná hra ve Score *7*
-
Assassín je zavedená značka a série a taky typ hry (prostě bud se ti líbí nebo ne) kdyby ji lidi nehrály tak už po jedničce by toho ubisoft nechal a ohledně Unity tak technické problémy sou jedna věc ale říkat tomu zklamání roku ? nenech se vysmát
-
Jenže kůň neprohrál ale hateři sou prostě mimo, protože tady je důkaz a ne jenom na Games.cz, prostě čtenáři i redakce ji volí jako hru roku takže kde je problém ? já ti to řeknu... nikde, prostě ta hra není pro každého a za to jsem rád, protože hry pro každého sou typu: fifa,gta,mortal kombat,sims,simulátory traktorů:),auta hry, a samozřejmě minecraft, a alternativy těch her co píšu,,, taky jsem některé hry hrál v mládí když jsem je viděl po prvé, ale musel bych být dmnt, abych řešil fifu každý rok už bůh ví kolik let, nebo každou kapku vody na kapotě auta v "nový" - "next gen" ...
-
Jen ti, jejichž kůň prohrál, mají důvod nadávat. A na koho jiného nadávat než na vítěze...
-
Není náhodou na Metacritic stále 2. nejlepší hrou Out of the Park Baseball?
-
Stačí ten text uložit, smazat, napsat nějakou kktinu, odeslat. Pak dát znovu upravit a vrátit tam ten původní. *3*
-
Zajímavé, že Mass Effect má na Metacritic průměrné score 91 bodů. Samozřejmě od těch tvých "erudovaných" recenzentů. *15*
-
Proč je tady v přesile hate na Dragon Age když čísla mluví jinak Dark Souls II ... 543 hlasů ,,,Dragon Age: Inquisition ... 1405 hlasů......
-
AC: Unity není ve zklamáních roku ani v top5? Tak teď nevím, jestli je horší to, že lidi měli od "next-gen" pokračování AC tak nízké mínění ještě před vydáním, a nebo že se jim to vážně líbilo...
Každopádně hanba vám gamesáci, že jste takovej provar nedali do výběru a místo toho tam hodili Tesla Effect, od kterého nikdo normální přeci nemohl čekat nic světoborného. :-)
Jinak děkuji za BEST OF články a taky místní komunitě diskutérů. Díky vám se mám vždycky kde vybrečet... :-) -
tezko rict, za ty leta co hraju jsme zrejme prosel vsema stadiama..ted to asi bude tak ze hraju co me bavi a jestli je to casual nebo hardcore nebo ja nevim co uz davno nerozlisuju:)
-
Jednoduché počty. Čím více zákazníků, tím větší šance na úspěch. Např. Kdyby se Dragon Age líbil jen 40% zákazníků a Transistor 80%, tak v hlasování stejně vyhraje Dragon Age, protože se to ve výsledku líbilo více lidem, páč Transistor hrálo třeba 3x méně lidí, než DA.
-
Tak ty označíš Mass Effect za homo space operu, a vzápětí někoho tipneš na homofoba. Do vlastní huby si nevidíš...
-
No ak u ľudí víťazí DAI, ktoré je podľa môjho názoru ako RPG hra dosť slabá, postavy ok a dialógy, ale hrateľnosť priemer, RPG prvky slabé, plno fetch questov, na hre strašne vidno MMORPG štýl, bojový systém oklieštený oproti jednotke, grafika pekná, ale hlavne postavy strašne umelé - plastové, nechápem ako mohli urobiť ovládanie na myši a klávesnici tak zle, keď jednotka bola super v tomto smere, atď..
Ak ľudia majú radšej menej komplexné hry, tak to pre tento rok nevidím ružovo pre Zaklínača 3..proste môj názor, ale Divinity Original Sin bol skoro vo všetkom lepší, hlavne v tých najdôležitejších bodoch čo robí RPG hrou výbornou hrou.. -
Ide o to, ze produkt s vacsou reklamou sa dostane k viac ludom ako ten co ma menej reklamy. + koniec roka, ludia si uz hry ktore hrali pred polrokom tak neasociuju ako tie co vysli pred koncom roka.
-
Jo jasně, reakce... na sebe. Já myslel že se to smaže po úpravě a ono stačí správně zareagovat. *4*
-
Hmm taky detinsky humor..smutne. Myslel som ze mas naviac Vesko. Od vyhercu medzin. Starcraft 2 turnaja, programatora samouka a kozmonauta ma clovek vzdy vacsie ocakavania. Ale asi si len smutna fake pc entita co zhrbena z detskej izbicky struha do inych ramena pre opacny nazor na hry. Tipujem ze si este i panic a homofob.