Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
10.2.2015 | Redakce Games.cz
334 příspěvků
-
Ale jistě pokud netrolí na nepíše tady hajty jen proto aby byl zajímavý tak může. Jenom se zeptám, dohrál jsi tu hru ?
-
Jako že na to nesmí mít nikdo negativní názor? :-D
-
Redakce zvolia a čtenáři zvolili. To je jako u České lva kde ti volí komise a pak diváci. Prostě se s tím smiř.
-
Většina je, když z 10 000 lidí si zvolí 8000 DA:I jako hru roku a zbytek ze rozdělí mezi ostatní hry. V tomto připadě to tedy většina není. Tak zas tady z toho nedělejme.
-
Ha ha... počkej, proč konec diskuze? Tohle nejsou presidenský volby, ale anketa :-)
-
Eeehm... a co to jako dokazuje? Nejčtenější deník je tu Vlesk a nejnavštěvovanější film Babovřesky.
Je zajímavý si prohlídnout čísla, ale že by mně to nějak zasáhlo? To opeavdu ne.
DA:I vypadá jako průměrný MMORPG. -
nekomu trvalo tri dily, nez pochopil, ze diablo je jenom o grindu
hra se spetkou obtiznosti ds2 nebo log2 jsou bez sance na uspech rovnou, mne teda v zanru rpg nejvic oslovilo d:os, ale to se ke konzolistum nedostalo a kdyby, tak kreslena izometrie by jim nestacila, a uplne trivialni ta hra taky neni
trochu muze cloveka prekvapit snad jen volba redakce (takhle mi to pripada jako by oskara vyhral nakej blockbuster, i kdyz i to se obcas stane), ale jiz to jsou starsi pani, takze se jim to da tolerovat -
Určitou znamená v tomto případě většinovou. Dál nic, konec. Nevím co bych tady měl rozebírat dál. Bylo odhlasováno a já jsem spokojený, že se ukázalo jak ukřičená čast diskutujících na toto téma je v menšině.
-
Ale já jsem s touhle volbou zcela v pohodě a nemyslím, že je ta hra špatná, ale to už se opakuju. Většina lidí prostě není těmi hráči v tom pravém slova smyslu, takže je mi jasné, že hry jako Divinity nebo Grimrock tohle nikdy vyhrat nemůžou. Proto se pozastavuji nad volbou redakce, kde jsem očekával více hráčský pohled.
-
Ano pro určitou část lidí a dál ?
-
Takže prostě JE to nejlepší RPG roku a JE to hra roku a dost diskuze.
-
Takže co? To by mmě moc zajímalo.
-
ach jo...lid zvolil tak se s tím smiřte. Přestaňte plivat špinu na tu hru už to začíná být otravné. Právě vám hráči+redaktoři dokázali, že ta hra je populární a většina jí označila za hru roku. Není to vaše hra roku? Ok, není problém ale nezpochybňujte názor ostatních.
-
HA HA HA HA HA tak to mě opravdu zajímá jak tohle budou vysvětlovat zlí jazykové tady na games.cz. Abych to shrnul: Redaktoři tu hru ozanačili jako nejlepší RPG a Hru roku. Youtube recenzenti např (Angry Joe) to označili za RPG roku a za překvapení roku. Dokonce i čtenáři Games to ozančili za RPG roku a Hru roku.
Ale ti všichni určitě neví o čem mluví že? Všem nám EA poslala dárkové koše a lehké děvy. Já myslím, že teď už hra opravdu prokázala svoje kvality a tak bych diskuzi na téma DA:I uzavřel. Nelibí se vám ta hra? To je v pořádku, každý máme svůj názor ale majorita se vyjádřila a demokraticky se to odhlasovalo takže... *5* -
DA:I není špatná hra. je to solidní RPG od bioware na kterém se (opět) podepsalo to že EA jim do toho kecalo. Hra to je kvalitní, zábavná a v dnešní době 4hodinových her kde všechno exploduje a ty se 4 hodiny nezastavíš prostě DA:I přineslo starší koncept dlouhotrvající hry kde ale holt všechno není tak natřískané jako jiných hrách. Lidem vadí určitá MMO stavba vedlšjších úkolů. Ale zapomínají na to, že je nikdo nenutí tyhle úkoly dělat. Ty tam slouží jen jako obohacení světa a jako hlubší pochopení souvislostí.
-
Mám teorii, že časem to bude podobně jako s DA2. Taky se všude psalo jaká je to bomba a všichni víme jak to bylo. Třeba na PC je ovládání pořád rozbité a nevím jestli to někdy opraví. A přitom bych si to rád zahrál.
-
Ale je obecně známo, že největší trh je právě ten mainstream-casual-USA, V případě RPG roku to nemohlo být jinak. Pro mě osobně je mnohonásobně větší úspěch právě u Divinity.
-
Pořád mi nikdo nevysvětlil, proč je DA:I tak špatná hra. Když vyšla, tak se tu na ní ze všech stran pěly ódy, jaké je to milé překvapení po dvojce. A teď tu na ni místní ultras dští síru a oheň. *15*
-
Je to troll, co bys od něj čekal. *3*
-
Zajímavé, že tohle právě většinou děláš *3*