Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33
    https://www.youtube.com/watch?v=wRicQuAysb8
  • sevastopol
    Ne, některý informace jsou prostě zfalšovaný, nebo nepřesný. Nevěř všemu, co čteš.
  • "Z hlediska herních mechanismů je to MMO pro jednoho hráče - tisíce sbíracích úkolů ve stylu Guild Wars 2, skilly a cooldowny, DPS, neustálé těžení všeho... není to špatné, ale nic originálního na tom nevidím" tohle má i Geralt a bude to i ve trojce, btw co to plácáš vždyt každé rpg je o tom co si napsal, taky ještě přidej wolf,bioshock a quake je o ničem prostě vemeš pušku a trefuješ co se dá :)))
  • WalkingWad
    A konzument není hráč ? Ona je možná realita taková, že si to X milionů lidí koupí a baví je to, versus malá klika nespokojených hráčů co kolem sebe prská a kope :)

Nebo jak poznat opravdového hráče ? Že mě baví Dragons Age, Wasteland II a plánuju koupit SoM atd.. znamená, že sem jen konzument, ale ne hráč ? Jen se ptám, abych pro příště věděl..
  • sevastopol
    Jednička je jedna z nejhorších her vůbec, obecně hodnocená velmi nízko a její důležitost na herní scéně se rovná skoro nule. Moc nechápu tvůj komentář.
  • nejlepší RPG všech dob je jednoznačně Minecraft :)))
  • Nadšení kolem Dragon Age Inquisition skutečně nechápu (nejen Games ale i Angry Joe, myslím i Total Biscuit atd.). Bioware vydávají pořád dokola tu samou hru - parta stereotypních hrdinů (s každým dílem zženštilejších) zachraňuje svět před zlákem, případně musí sjednotit rasy/sebrat síly atd. do boje proti zlu. Mám pocit, že od dob Baldurs Gate je to pořád to samé - ať už je na tom nálepka KOTOR, Mass Effect nebo Dragon Age. Je to pořád celkem zábava, ale že by bylo třeba to nějak oslavovat...

Z hlediska herních mechanismů je to MMO pro jednoho hráče - tisíce sbíracích úkolů ve stylu Guild Wars 2, skilly a cooldowny, DPS, neustálé těžení všeho... není to špatné, ale nic originálního na tom nevidím.

Chápu, že jestli někdo s Bioware začal v posledních letech, tak je nadšen. Ale já hraju jejich RPG od začátku a je to pořád to samé, s každým dílem mě to nudí trochu víc. Rozsáhlá RPG, ale celkově mírná nuda. Mám odehráno přes 60 hodin (začínám řešit kouzelná zrcadla - abych nespoiloval) a dal bych tak 7/10. Kde je ten skvělý obsah, o kterém všichni blouzní?
  • sevastopol
    Blbosti nepíšu, je to do očí bijící, že moje teorie je pravdivá. Dragon Age možná v seznamu chybět nemůže, ale aby vyhrál, to je naprostý, ale naprostý nesmysl, který potvrzují desetitisíce hodnocení od hráčů.
  • sevastopol
    Nesnaž se. Palce dolů jenom potvrzují, že moje domněnka je pravdivá. Holt smůlička, ťunťíčku.
  • Ještě prosím reakci o nezmanipulované výsledky děkuji *1*
  • Blue.Shark
    Máš ho tam. Ale ne proto, že bys ho chtěl, ale protože píšeš blbosti :))
  • Nikomu nebudu brát názor ohledně Dragon Age. Můj názor je, že jednička je stále nejlepší ze série. Ale strašně mě vytáčí když označují Inquisition jako nejlepší RPG všech dob. Netroufám si tvrdit co by mohlo být nejlepší RPG ale určitě to není ani jeden Dragon Age.
  • wenceslaus
    Doposlouchal jsi do konce všechna alba Justina Biebra?
  • wenceslaus
    Že mi ta hra nepřijde tak dobrá je hate? To ani nezkoušejb
  • ..a ovladanie, na pc je stale (nastastie) domena K+m..hlavne to ovladanie
  • Už jsem ti dal palec dolů doufám že jsi spokojený.
  • wenceslaus
    Samozřejmně, že ne. To bych byl blázen, abych dohrával hru, co se mi nelíbí.
  • Ano jenže je rozdíl mezi názorem a hatem protože DAI je opravdu hra roku takže problém je v tobě ne ve hře
  • sevastopol
    Naprostý nesmysl a zfalšované výsledky, aby si redakce zachránila čest po katastrofálním fiasku s jejich vlastní Hrou roku. Čekal jsem, že bude nějaké zmírňování, ale takhle okatě jsem to snad ani nečekal. Palec dolů, přátelé!
  • Jo a nejprodávanější kniha v dějinách ČR je Kuchařka Vládi Hrušky :D :D některý informace jsou prostě děsivý *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší