Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    DA:I ma rozhodne hodne prvku spolecnych z MMO, otázka je jestli to je spatne. Ruzna MMO hraje miliony lidi.Kdyz by se tyhle prvky z DA:I daly pryc, co by zustalo. Zustalo by něco ve stylu prvního dilu.

Taky by bylo zajimave vedet o kolik vic hlasu by DA dostala kdyby mela české titulky. U nas je totiž porad velke procento lidi co si takhle ukecanou hru bez cestiny proste nekoupi. A taky by bylo zajimave vedet kolik lidi co neumi ani slovo anglicky na tuhle hru nadava, Ja jednoho znam osobne. vlastne v te hre vidi tak něco jako Diablo, a dost ho to nebavi:)

Me se DA libi, je to dobra hra, ale když ji porovnam třeba s Dragons Dogma, tak vychazi uz o dost hure. Snad jen ta ukecana část je lepsi. I když srovnavani je dost kontraproduktivni.
  • mezi nejlepsima rpg citelne chybi Wasteland 2... meli jste spolknout ego a fakt, ze jste tomu dali jen 6/10 a zaradit to
  • Keyz
    Ano v rámci kategorie vedou hry o kterých se nejvíce mluvilo. Tedy tvoje dlouhá úvaha o neexistenci "stáda, hypu, reklamy" je zbytečná.

Tohle není kvalitativní průzkum. Pouze zaškrtneš jednu věc. A je komické jak vyvracíš to co funguje jinde a funguje pořád. Tedy hlasování většiny, která se tolik nezajímá o obor ve kterém hlasuje a má zcela jiné priority oproti menšině která se aktivně zajímavá o obor. Je snad každý hlasující v soutěži "největší čech" historik? Je snad každý hlasující v nějakém slavíku hudební všeznalec? Není.

Jako...Není co řešit. Takto to je a hotovo. Ale bylo by zajímavé zeptat se poté lidé zda jím u her které to vyhráli něco nevadilo. Schválně co by vylezlo za výsledky u toho DA:I. Nejspíše by jsme zjistili, že jím to je prostě fuk a lehce přejdou: Bugy, generické quety atd. Ve prospěch něčeho jiného (třeba jak zde někdo dobře napsal "jiné velká RPG nebylo")
  • Blue.Shark
    Já bych ti doporučil začít brát v úvahu i názory ostatních lidí. Oni totiž lidé mají takovou hezkou vlastnost - nejsou tvoje kopie, takže se jim (ach můj bože, opravdu!) může líbit něco jiného, než tobě. Desetitisícům se DAI nelíbí, ale statisícům ano. Se s tím smiř, život bude jednodušší...a nebo si dál mel svou a potom třeba vymysli nějakou konspirační teorii.
  • Zajimalo by me, jak by dopadlo hlasovani, kdyby u kazde kategorie bylo vypsanych alespon 100 her.
  • Uz se s tim smir. Alien byl nuda.
  • No tak ted jsi to zazdil :-D
  • wenceslaus
    Slovy klasika: "A ke všemu se nemůžu zbavit dojmu, že ostatní ke hře dostali nějaké drogy a já ne."
  • martin.mares.984
    Ber to sportovne, je to jako kazda ankteta v zasade pro zajimavost....

Tvuj argument o "nejnavstevovanejsi a nejctenejsi" je obavam se trochu lichy... kdyby to platilo v tehle ankete, tak by diky prazdne kolonce a moznosti zvolit svou vlastni volbu z hlediska nejhranejsich her vzhral Hru Roku titul jako Minecraft, DOTA 2 nebo World of Warcraft a to se nestalo....
  • To s prostě nabízelo samo *1* *1*
  • sevastopol
    A že je Alien:Isolation na 8. místě je taky naprostý nesmysl *1* Celý tenhle článek je tak zfalšovaný, že se mi chce přečet. Příště více novinářské profesionality a méně butthurt vůči uživatelům jako jsem já.
  • martin.mares.984
    Hype, "casual", konzolisti vs "pc master race", stado, ovce, prumerny hrac VS hardcore..... ach jo, staci se podivat na vysledky:
    Kdyz DA: I dostala nejakych 1400 hlasu a tech zdejsich 20 vecnych negativistu porad argumentuje "hypem", "stadem" apod, meli byste si uvedomit, ze stejne "stado" dalo 1200 hlasu This War of Mine v ramci dane kategorie, coz neni zadna AAA hra a nemela zadny mega "hype" a "vsemocnou" reklamu.

Stejne "stado" temer 1000 lidi zvolilo "early access" Space Engineers (fakt zadna mainstream zalezitost), coz asi naznacuje, ze ono takzvane "stado" nebudou asi jenom "ovce", ktere vybiraji hry podle reklamy, "medialni masirky" a hypu...
    Krasny vysledek je 3. misto a temer 400 hlasu pro Mario Kart 8, famozni zavodni zalezitost a z hlediska postaveni Nintenda v CR me to jako dlouholetemu fanouskovi dela nesmirnou radost.

Hmm... Elder Scrolls Online me hodne prekvapilo - skoro 600 hlasu a pekne 2. misto, me osobne se i pres vsechny pocatecni bugy a nudny endgame libilo a zrejme nejen me, tudiz sve misto navzdory hlasite kritice mezi hraci naslo, i kdyz pro mistnich cca 10-20 hlasitych odpurcu TESO je to asi horka pilulka... jsem zvedavy jak se TESO bude darit s novym modelem hrani a na konzolich....

Grimrock II - pres 1000 hlasu, krasny vysledek pro krokovaci dungeon, The Keep byl super, i kdyz ta konkurence v ramci ceskych her... no ale jak The Keep tak Grimrock II jasne ukazuje, ze ma smysl investovat do tohohle zanru.
    Vyborny soundtrack melo Risen 3, skoda ze samotna hra trochu zapadla...
  • Vogon
    Nevím kdes nabral to s tím, že TB chválí DA:I, sice to ze začátku trochu chválil, ale čím víc to hrál tím víc to kritizoval, přičemž nyní zastává názor, že DA:I je prostě singleplayer mmo. Stačí se podívat na některé Co-optional podcasty.
  • wenceslaus
    Úplně přesně tak to vidím taky.
  • sevastopol
    Ty jsi vůl, úplně jsi mi zničil mojí dokonalou odpoveď! *15*
  • sevastopol
    Neplač *1*
  • Ok díky za info, nebudu teda věřit tomu co si napsal *1* *1* *1*
  • Co to je za buzerantskou odpověď?
  • sevastopol
    :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit